| Arcane/Fire Mag | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Prdola
Poeet p?íspivku : 245 Age : 39 Registration date : 11. 12. 08
| Předmět: Re: Arcane/Fire Mag Fri 16 Jan 2009, 13:20 | |
| jj to se mi taky stává dám Presence of mind a šup pyrro, ale začne se normálně castit, stává se mi to i mimo bg. | |
|
| |
shann
Poeet p?íspivku : 258 Registration date : 03. 11. 08
| Předmět: Re: Arcane/Fire Mag Mon 05 Jan 2009, 03:26 | |
| bohuzel se to zacina stupnovat | |
|
| |
Dinky
Poeet p?íspivku : 242 Registration date : 19. 09. 08
| |
| |
Ordann
Poeet p?íspivku : 228 Age : 38 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: Arcane/Fire Mag Sat 03 Jan 2009, 14:06 | |
| Já sice nic takového nemám, ale mi zase blbnou bufy na zbraně ... vždycky jsem si kliknul na buff, nahodil se na main-hand, klikl podruhé a ten se automaticky dal na off-hand. Teď, když tam ještě nějakou minutu buffu mám, tak se mi oba hodí na main-hand. Takže si musím oba odkliknout a nahodit znovu. | |
|
| |
shann
| Předmět: Re: Arcane/Fire Mag Fri 02 Jan 2009, 16:58 | |
| me se to stava taky jednoiu za delsi dobu ale ze to zaclo az od toho new updatu | |
|
| |
Gregory
Poeet p?íspivku : 205 Age : 31 Registration date : 05. 09. 08
| Předmět: Re: Arcane/Fire Fri 02 Jan 2009, 15:47 | |
| Už si mi stěžovalo pár lidí i z jinejch serverů že jim to taky dělá. Mě se stává u druida, že když mi z Omen of Clarity (šance na proc při hitu, že příští kouzlo nebude ubírat manu/rage/energy) naskočí buff (Clearcast nebo tak nějak) tak ho musim "vyplejtvat" na tom samým targetu nebo na self-healu. Jinak mi to normálně energii ubere. Zkus nahodit Presence of Mind až při boji na jeden target, sice nevim jestli to nějak pomůže, ale je to asi jedinej muj nápad | |
|
| |
Dinky
Poeet p?íspivku : 242 Registration date : 19. 09. 08
| Předmět: Re: Arcane/Fire Mag Fri 02 Jan 2009, 15:03 | |
| S mágem jsem v BG dlouho nebyl, takže ti nemůžu říct. Občas se mi to stane i u shamana, když chci dát instant. Ikonu instantu nahoře vidím,ale instantně mi to nechce nic vykouzlit. Navíc se mi to stane jednou za uherák, takže to neřeším. Až budu mít čas, tak vyzkouším mága a řeknu ti. | |
|
| |
shann
| Předmět: Re: Arcane/Fire Mag Fri 02 Jan 2009, 03:36 | |
| to jsem se asi blbe vyjadril . myslim tim ze napriklad v eos seskocim z kone nahodim trinket ,PoM a AP a mysto toho abych rovnou vyslal pyro tak zacnu castit a to i kdyz to je 1 kouzlo | |
|
| |
Orm
Poeet p?íspivku : 677 Registration date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: Arcane/Fire Mag Thu 01 Jan 2009, 16:22 | |
| Nebylo to v te nové revizy, updatu nebo necem takovym, že když castis kouzlo a dostaneš se za urcitou dobu castu už se to koulo docasti, i když do tebe někdo buší bez přerušování ? Mohlo by to souviset -> bug, kterej znemožnuje i samotnýmu casterovi si ten cast zrušit. Ale je to jen můj názor...spravnou odpověď neznám | |
|
| |
shann
| Předmět: Arcane/Fire Mag Thu 01 Jan 2009, 00:35 | |
| Od testovaciho vykendu me zaclo blbnout http://www.wowhead.com/?spell=12043 . treba v BG nebo duelu nabehnu na jakykoli povolani nahodim trinket,PoM, arcane power a chci vyslat pyro tak misto toho abych vydel jak muj cil ma o 50%hp min ,tak zacnu casting. muzu to zrusit casting a hodit jakykoli non instant kouzlo a proste porad castim ,ale pritom mam mezi bufama porad nahozeny PoM . Takze jedinny moznost je to zrusit a zase cekat dalsi 3 min nez mu nabehne CD. stava se to este nekomu ?? (zaclo to ale az po testovacim vykendu ,do ty doby bylo vsechno v poradku. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Arcane/Fire Mag | |
| |
|
| |
| Arcane/Fire Mag | |
|