| Makra a věci s tim související | |
|
+5Cim Gregory Heimdal Celar Orm 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Orm
Poeet p?íspivku : 677 Registration date : 30. 09. 08
| Předmět: Makra a věci s tim související Thu 01 Jan 2009, 16:28 | |
| Topik se sem přímo nehodí, ale řekl bych ze možná víc nez jinde so... Zajímalo by mě jak je to s makrama na ICE kdo s tim má zkušenosti, jestli třeba nemáte odkazy na nějaký návody nebo tak. Protože ty co jsem zkoušel mi nefungovaly. Následně jsem se dozvěděl, že mám návod pro špatnou verzy wow atd atd. | |
|
| |
Celar
Poeet p?íspivku : 100 Registration date : 20. 10. 08
| Předmět: Re: Makra a věci s tim související Fri 02 Jan 2009, 23:36 | |
| na co chceš konkrétně macra? | |
|
| |
Orm
Poeet p?íspivku : 677 Registration date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: Makra a věci s tim související Sat 03 Jan 2009, 00:01 | |
| Ver ze konkretne ani nevim jaky druhy jsou vim jen o tech co ti retezí spely a emotikonech...taky jsem slysel treba o tom ze si war klikne -> defense stance -> stit -> shild wall -> dve jednorucky -> berserkr stance Edit: Jak jsem ted cetl cukruv topik tak by se nekterym taky hodila rada | |
|
| |
Heimdal
Poeet p?íspivku : 494 Registration date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: Makra a věci s tim související Sat 03 Jan 2009, 01:05 | |
| | |
|
| |
Gregory
Poeet p?íspivku : 205 Age : 31 Registration date : 05. 09. 08
| Předmět: Re: Makra a věci s tim související Sat 03 Jan 2009, 02:14 | |
| | |
|
| |
Celar
Poeet p?íspivku : 100 Registration date : 20. 10. 08
| Předmět: Re: Makra a věci s tim související Sat 03 Jan 2009, 07:20 | |
| - kód:
-
/run local t="target" if (UnitName(t)~=nil) then SendChatMessage("Text","WHISPER",nil,UnitName(t)) end Tak toto třeba funguje. Whisp do targetu | |
|
| |
Cim
Poeet p?íspivku : 35 Registration date : 26. 12. 08
| Předmět: Re: Makra a věci s tim související Mon 19 Jan 2009, 18:57 | |
| Na wowwiki určitě plno věcí k naučení, zdrojů je samozřejmě víc. Co sem se tak nejak dozvěděl, tak pro más platí makra veze pro wow 2.x Ve verzi 1 bylo asi víc možností ale to se omezilo. Nevím co navíc neumí Mangos, ale co jsem zkoušel, tak asi vše fungovalo. (vesměs všechny příkazy dle wowwiki) Pro healery by nebylo asi špatné makro na healing když je zacílen spojenec -> heal jeho když je zacilena potvora -> heal toho koho má zacílena potvora (pokud se zmení tank, healuje pořád tanka) pri podržení alt(shift,ctrl) nebo notarget -> heal sebe pro ty kdo rádi klikaji na ikonky, jde navolit rozlišování levého, pravého a prostředního tlačítka myši, + kombinace modifikátorů shift,alt, ctrl nebo jeli zacílen nepřítel -> damage spell je li přítel -> heal modifikátor nebo nic -> heal sebe je li zacílena mrtvola -> resurect Při přepnutí formy se muze přepínat action bar tzn 1-0 = heal kouzla, pri použití shadow formy se automaticky přepne na 2 action bar a 1-0 = damage spell automatické nasazování zbraní dle postojů, ( nejde v boji) Omezení maker je 255 znaků, což je někdy ... hmm .. omezující . Další věc je že sebelíp napsané makro je určeno jen pro konkrétní situaci, v jiné konkrétní situaci může být spíš na škodu. (klidně poradím, ale chtělo by to něco konkrétního) | |
|
| |
Rose
Poeet p?íspivku : 1314 Age : 40 Registration date : 05. 11. 08
| Předmět: Re: Makra a věci s tim související Mon 19 Jan 2009, 19:05 | |
| - Cim napsal:
když je zacilena potvora -> heal toho koho má zacílena potvora (pokud se zmení tank, healuje pořád tanka) jestli mi poradis jak rozbehat tohle tak ti dam pusu. nejde mi primo o pripad helovani jak popisujes, ale takhle by se dal vyresit problem s makrem na paladinuv taunt (righteous defence) ktery bohuzel podle navodu nefunguje. | |
|
| |
Diks
Poeet p?íspivku : 71 Registration date : 26. 12. 08
| Předmět: Re: Makra a věci s tim související Wed 21 Jan 2009, 23:51 | |
| Macro mam snad na všechno.. by se mi ani nevešly spelly do barů kdybych na jednom tlačítku neměl 3 popřípadě 2 spelly.. Nejnovější macro co mam je Fear ( překvapivě ) do targetu a notargetu aniž bych přehazoval target fearuju dmg a heal se nemá šanci sám ubránit.. "docela šílená svinárna" | |
|
| |
Cim
Poeet p?íspivku : 35 Registration date : 26. 12. 08
| Předmět: Re: Makra a věci s tim související Fri 23 Jan 2009, 20:17 | |
| - Rose napsal:
- Cim napsal:
- když je zacilena potvora -> heal toho koho má zacílena potvora (pokud se zmení tank, healuje pořád tanka)
jestli mi poradis jak rozbehat tohle tak ti dam pusu. nejde mi primo o pripad helovani jak popisujes, ale takhle by se dal vyresit problem s makrem na paladinuv taunt (righteous defence) ktery bohuzel podle navodu nefunguje. No tet když jede server tak sem to napsal a odladil. Nevím asi se ti to bude hodit na to co potřebuješ, ale kdyžtak to rozepiš. Heal macro. - kód:
-
#showtooltip /cast [target=focus,btn:2,help,exists,nodead] Rejuvenation; [target=player,mod:alt] [help] Rejuvenation; [target=targettarget,exists,nodead] Rejuvenation; Rejuvenation funkce: - pravým tlačítkem = heal fokus - pokud je cíl přítel = heal cíl - pokud je cíl nepřítel a útočí na přítele = heal rubaného přítele (target target) - pokud je podržen ALT = vždy heal sebe - pokud není žádný cíl = heal sebe možnosti: pokud cíl zemře těsně před zmačknutím makra, healne to castera, což je asi nežádoucí (hlavně u instant kouzel, osttní se dají přerušit). Dá se to ošetřit vyházením podmínek nodead a exist. V tom případě se objevý pracka na výbět targetu. (to sem ale už netestoval) Ale je to spíš na zvyku. Jinak si doplňte kouzlo které je vám dostupné, ale to asi nemosím psat cast na cíl cíle - kód:
-
/cast [target=targettarget] "spellname"
edit: doplněno
Naposledy upravil Cim dne Sat 24 Jan 2009, 13:40, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Rose
Poeet p?íspivku : 1314 Age : 40 Registration date : 05. 11. 08
| Předmět: Re: Makra a věci s tim související Sat 24 Jan 2009, 01:54 | |
| | |
|
| |