The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Makra a věci s tim související

Goto down 
+5
Cim
Gregory
Heimdal
Celar
Orm
9 posters
AutorZpráva
Orm

Orm

Poeet p?íspivku : 677
Registration date : 30. 09. 08

Makra a věci s tim související Empty
PříspěvekPředmět: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptyThu 01 Jan 2009, 16:28

Topik se sem přímo nehodí, ale řekl bych ze možná víc nez jinde silent

so...

Zajímalo by mě jak je to s makrama na ICE kdo s tim má zkušenosti, jestli třeba nemáte odkazy na nějaký návody nebo tak.
Protože ty co jsem zkoušel mi nefungovaly. Následně jsem se dozvěděl, že mám návod pro špatnou verzy wow atd atd.
Návrat nahoru Goto down
Celar

Celar

Poeet p?íspivku : 100
Registration date : 20. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptyFri 02 Jan 2009, 23:36

na co chceš konkrétně macra?
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

Poeet p?íspivku : 677
Registration date : 30. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptySat 03 Jan 2009, 00:01

Ver ze konkretne ani nevim jaky druhy jsou vim jen o tech co ti retezí spely a emotikonech...taky jsem slysel treba o tom ze si war klikne -> defense stance -> stit -> shild wall -> dve jednorucky -> berserkr stance

Edit: Jak jsem ted cetl cukruv topik tak by se nekterym taky hodila rada Smile
Návrat nahoru Goto down
Heimdal

Heimdal

Poeet p?íspivku : 494
Registration date : 07. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptySat 03 Jan 2009, 01:05

no, složitější macra jsem zatím moc nezkoušel, ale celkem pěkně vypadaající návody jsou třeba na
wowwiki
wowwiki - useful macros
wowwiki - making a macro
Návrat nahoru Goto down
Gregory

Poeet p?íspivku : 205
Registration date : 05. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptySat 03 Jan 2009, 02:14

Heimdal napsal:

wowwiki
wowwiki - useful macros
wowwiki - making a macro

Bohužel na Mangosu nefunguje ani polovina použitý syntaxe, co vim tak funguje jen pár věcí.
Návrat nahoru Goto down
Celar

Celar

Poeet p?íspivku : 100
Registration date : 20. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptySat 03 Jan 2009, 07:20

kód:
/run local t="target" if (UnitName(t)~=nil) then SendChatMessage("Text","WHISPER",nil,UnitName(t)) end

Tak toto třeba funguje. Whisp do targetu
Návrat nahoru Goto down
Cim

Cim

Poeet p?íspivku : 35
Registration date : 26. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptyMon 19 Jan 2009, 18:57

Na wowwiki určitě plno věcí k naučení, zdrojů je samozřejmě víc.
Co sem se tak nejak dozvěděl, tak pro más platí makra veze pro wow 2.x
Ve verzi 1 bylo asi víc možností ale to se omezilo. Nevím co navíc neumí Mangos, ale co jsem zkoušel, tak asi vše fungovalo. (vesměs všechny příkazy dle wowwiki)

Pro healery by nebylo asi špatné makro na healing

když je zacílen spojenec -> heal jeho
když je zacilena potvora -> heal toho koho má zacílena potvora (pokud se zmení tank, healuje pořád tanka)
pri podržení alt(shift,ctrl) nebo notarget -> heal sebe

pro ty kdo rádi klikaji na ikonky, jde navolit rozlišování levého, pravého a prostředního tlačítka myši, + kombinace modifikátorů shift,alt, ctrl

nebo
jeli zacílen nepřítel -> damage spell
je li přítel -> heal
modifikátor nebo nic -> heal sebe
je li zacílena mrtvola -> resurect

Při přepnutí formy se muze přepínat action bar
tzn 1-0 = heal kouzla, pri použití shadow formy se automaticky přepne na 2 action bar a 1-0 = damage spell

automatické nasazování zbraní dle postojů, ( nejde v boji)

Omezení maker je 255 znaků, což je někdy ... hmm .. omezující Smile . Další věc je že sebelíp napsané makro je určeno jen pro konkrétní situaci, v jiné konkrétní situaci může být spíš na škodu. (klidně poradím, ale chtělo by to něco konkrétního)
Návrat nahoru Goto down
Rose

Rose

Poeet p?íspivku : 1314
Registration date : 05. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptyMon 19 Jan 2009, 19:05

Cim napsal:

když je zacilena potvora -> heal toho koho má zacílena potvora (pokud se zmení tank, healuje pořád tanka)

jestli mi poradis jak rozbehat tohle tak ti dam pusu. nejde mi primo o pripad helovani jak popisujes, ale takhle by se dal vyresit problem s makrem na paladinuv taunt (righteous defence) ktery bohuzel podle navodu nefunguje. Suspect
Návrat nahoru Goto down
Diks

Diks

Poeet p?íspivku : 71

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptyWed 21 Jan 2009, 23:51

Macro mam snad na všechno.. by se mi ani nevešly spelly do barů kdybych na jednom tlačítku neměl 3 popřípadě 2 spelly.. Very Happy
Nejnovější macro co mam je Fear ( překvapivě Very Happy ) do targetu a notargetu aniž bych přehazoval target fearuju dmg a heal se nemá šanci sám ubránit..

"docela šílená svinárna" Basketball
Návrat nahoru Goto down
Cim

Cim

Poeet p?íspivku : 35

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptyFri 23 Jan 2009, 20:17

Rose napsal:
Cim napsal:

jestli mi poradis jak rozbehat tohle tak ti dam pusu. nejde mi primo o pripad helovani jak popisujes, ale takhle by se dal vyresit problem s makrem na paladinuv taunt (righteous defence) ktery bohuzel podle navodu nefunguje. Suspect

No tet když jede server tak sem to napsal a odladil. Nevím asi se ti to bude hodit na to co potřebuješ, ale kdyžtak to rozepiš.

Heal macro.
kód:

#showtooltip
/cast [target=focus,btn:2,help,exists,nodead] Rejuvenation; [target=player,mod:alt] [help] Rejuvenation; [target=targettarget,exists,nodead] Rejuvenation; Rejuvenation

funkce:
- pravým tlačítkem = heal fokus
- pokud je cíl přítel = heal cíl
- pokud je cíl nepřítel a útočí na přítele = heal rubaného přítele (target target)
- pokud je podržen ALT = vždy heal sebe
- pokud není žádný cíl = heal sebe

možnosti:
pokud cíl zemře těsně před zmačknutím makra, healne to castera, což je asi nežádoucí (hlavně u instant kouzel, osttní se dají přerušit). Dá se to ošetřit vyházením podmínek nodead a exist. V tom případě se objevý pracka na výbět targetu. (to sem ale už netestoval) Ale je to spíš na zvyku. Jinak si doplňte kouzlo které je vám dostupné, ale to asi nemosím psat Smile

cast na cíl cíle
kód:

/cast [target=targettarget] "spellname"

edit: doplněno

Naposledy upravil Cim dne Sat 24 Jan 2009, 13:40, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Rose

Rose

Poeet p?íspivku : 1314
Registration date : 05. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptySat 24 Jan 2009, 01:54

Cim napsal:
Rose napsal:
Cim napsal:

No tet když jede server tak sem to napsal a odladil. Nevím asi se ti to bude hodit na to co potřebuješ, ale kdyžtak to rozepiš.

Heal macro.

edit:doplněno moje quote, a zřejmě to uvidí jen kdo je prihlášený Wink

jeste jednou a jednoduse. potrebuju seslat spel na target od creepy/moba/nestvury - jak chces.. proste chci jen tuhle sekvenci, zbytek si udelam sam. a jen jeste doplnim ze to nechci na zadne tlacitko, jen na ikonku do baru kterou si zaradim kam potrebuju... a pak ti sliznu cely oblicej What a Face What a Face What a Face
Návrat nahoru Goto down
shann

shann

Poeet p?íspivku : 258
Registration date : 03. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptyThu 05 Mar 2009, 21:08

nema nekdo makro na pompyro ?? trinket,,arcane power, prisence of mind ? Smile
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

Poeet p?íspivku : 419
Registration date : 26. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související EmptyThu 05 Mar 2009, 21:32

zeptej se Maleny
Návrat nahoru Goto down
http://www.viry.cz/forum
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Makra a věci s tim související   Makra a věci s tim související Empty

Návrat nahoru Goto down

Makra a věci s tim související
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Pojmy-
Přejdi na: