The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

koutek u smutného roguna

Goto down 
+3
ChuckNorris
Rose
9587(dpos)
7 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
gonzi

gonzi

Poeet p?íspivku : 482
Registration date : 21. 10. 08

koutek u smutného roguna Empty
PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptySun 15 Mar 2009, 03:12

viem o com hovoris,ked mi vyjde ravage na crit tak si dam clotha/resto druida na 2 rany
Návrat nahoru Goto down
Belros

Belros

Poeet p?íspivku : 95
Registration date : 08. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptySat 14 Mar 2009, 18:27

ono bez talentů v ambushi se jede spíš stunlock ,takže se dá sundat mob i bez toho aniž by ti cokoliv udělal,prostě jako taktika na non dager main hand pvp
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

Poeet p?íspivku : 318
Registration date : 24. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptySat 14 Mar 2009, 18:24

slice and dice ??
Návrat nahoru Goto down
9587(dpos)

Registration date : 28. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptySat 14 Mar 2009, 17:47

Belros napsal:
bez dageru se dá taky sundat pul hp díky cheap shot Smile (stun)
fakt no já to mám stun na 4 sec to mi nepřijde že bych za tu dobu sundal 3000HP
Návrat nahoru Goto down
Belros

Belros

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptySat 14 Mar 2009, 14:39

bez dageru se dá taky sundat pul hp díky cheap shot Smile (stun)
Návrat nahoru Goto down
gonzi

gonzi

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyFri 13 Mar 2009, 22:08

Belros napsal:
i bez dageru to jde Gonzi Smile a na pvp má combat taky něco do sebe,jen se musí dobře navrhnout talenty
myslel som,ze bez dagera nejde ambush->to asi je ta polka hp na zaciatku boja Smile
Návrat nahoru Goto down
9587(dpos)

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyFri 13 Mar 2009, 22:06

hlavně je problém si na to zvyknou přijde palach a já protě zapomenu že si můžu zrychlit regeneraci energie prostě je to hroznej zmatek:o)
Návrat nahoru Goto down
Belros

Belros

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyFri 13 Mar 2009, 22:03

dobrá,nebudu se hádat Smile ,byl jsem s nim cca 4 x a vzdy mel pvp ,ale asi se mu to finančně vyplatí měnit každou chvilku combat a zase z5 na pvp

Edit: i bez dageru to jde Gonzi Smile a na pvp má combat taky něco do sebe,jen se musí dobře navrhnout talenty
Návrat nahoru Goto down
gonzi

gonzi

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyFri 13 Mar 2009, 22:01

zase ked mas pri sebe viac mobov,tak v subtlety nedas moc toho/ked nemas dager Very Happy
Návrat nahoru Goto down
9587(dpos)

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyFri 13 Mar 2009, 21:27

jo na raidy chápu ještě ten naxx je celkem srovnatelnej tam ti bossove zas tolik nemaji ale nad 500k už to je znát jestli dam třikrát ambush se shadowstepem tak furt zbyde dost HP na to mlácení a tam pak combat má plusové body ale prostě na expení mi přijde subtlety rogue lepší jedna rána a mob má půlku HP a zvykat si na PVP s combatem je taky docela děs:o)
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

Poeet p?íspivku : 419
Registration date : 26. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyFri 13 Mar 2009, 21:09

na raidy ale vždy combat
Návrat nahoru Goto down
http://www.viry.cz/forum
Belros

Belros

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyFri 13 Mar 2009, 20:34

aha,ještě před cca měsícem mel pvp (určitě má doteď).
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyFri 13 Mar 2009, 20:19

třeba sám nejlepší PvE hordský rogun Jardik chodil na raidy s combat
Návrat nahoru Goto down
Belros

Belros

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyFri 13 Mar 2009, 20:00

Kdyžtak napiš nicky pár jedinců prosím(z hordy),nák si krom našeho klanu a jezdců nemužu na žádnýho vzpomět,díky.
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyFri 13 Mar 2009, 01:53

už dlouho jsem neviděl v raidu rogunu co by jela něco jinýho než combat
Návrat nahoru Goto down
Belros

Belros

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyThu 12 Mar 2009, 17:30

na iCu by se dal ten počet horďáckých combat rogun spočítat na prstech jedné ruky Smile
Návrat nahoru Goto down
9587(dpos)

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyThu 12 Mar 2009, 02:05

ne me přijde subtlety víc zábavnáSurprised)
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyWed 11 Mar 2009, 23:57

už chápeš proč každá 70ková roguna jede combat?
Návrat nahoru Goto down
9587(dpos)

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyWed 11 Mar 2009, 23:13

no tak pochop pro někoho kdo hraje ja nevim 40 lvl za subtlety rogunu tak je to poněkud divné ale jako na to ze koncim moba s plnou energií jsem si zvyknul celkem rychle Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Asmadeus

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 29. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyWed 11 Mar 2009, 22:44

Combat je nenarocnejsie, nemusis behat okolo a za chrbat... mlat jak stojis Laughing
Návrat nahoru Goto down
9587(dpos)

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyWed 11 Mar 2009, 22:16

no jsem chcípnul tak jsem si změnil talenty co se týče energie tak je to celkem fajn akorat ten shadowstep chybí chce to holt čas:o)

edit:tak myslim si ze dobre ve WSG nejvetsi damage i heal no jen si zvyknout a bude hej:o)
Návrat nahoru Goto down
Belros

Belros

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyWed 11 Mar 2009, 22:09

je to jen na tobě,nikdo tě do ničeho nenutí Smile
Návrat nahoru Goto down
9587(dpos)

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyWed 11 Mar 2009, 21:20

no mě na tom slice a dice dost štve to že mi to vychrstne 5 krat missed za sebou no každopádně tohle bude na dlouho

edit: to cos poslal je takove divne asi si radsi sezenu nejdriv dva slušné meče než do toho pudu
Návrat nahoru Goto down
Belros

Belros

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyWed 11 Mar 2009, 21:01

Předně,combat rogun vetsinou nepoužívá ambush/backstab(hlavně kvůli absenci talentů a taky energie potřebné na comba...), to co mas v rukou je nejdulezitejsi hlavně pro určení specializace,díky které se dá solidně ovlivnit dmg.Na ukázku sem ti udělal "kvalitní" cheers návrh talentů.
(A abys v dungu nebyl jen jako dmg ,doporučuji neměnit těch 7 bodů v Subtlety)
K té specializaci,nejlepší by bylo (dle mě) kombo sword/sword, (mám na mysli dmg),kvůli % na extra attack...Ano swordy! Smile(je lepší dát 2x dmg v jednom útoku+šance na crit,než jen crit)To rozdělení bodů do specializace je samozřejmě na tobě Smile .
Slice a Dice je pro combat nepostradatelné,v boji bys ho mel mit porad zapnutý,jinak ztrácíš podstatnou část dps...
NAVÍC,čím více si zrychlíš útoky,tím více energie=combo pointů můžeš mít ,ale aby ti to fungovalo,musíš mít talenty (Ruthlessness,Relentless strikes,Improved Slice a Dice a HLAVNĚ Combat potency). Pak už záleží na eq. ,například mě se občas daří při zapnutém Slice a Dice společně s Blade Flurry mít po dobu trvání obou efektů 2x rychlejší dorůstání energie( třeba sinister strike mužu "mačkat" pořád bez přestávky)

http://wow243.gamestool.net/roguet.php?3053001000000000000000233052000350140023210515002000000000000000000

Edit : Já dávám Slice a Dice ( na bossech) při minimalně 3 combo pointech kvůli délce trvání efektu - za tu dobu stihám 5 combo pointů na dotku/expose armor.
Návrat nahoru Goto down
9587(dpos)

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna EmptyWed 11 Mar 2009, 20:38

no ja nevim kdyz seknu o dva vic tak je to sice fajn ale nevim kde nazenu tu damage 2k za eviscrate upřímě když jsem to naposled zkoušel tak slice a dice vyšlo dost mizerně co se týkalo užití combo pointů

edit: teď když na to koukám tak slice a dice ještě zkusim
Edit2: no jako podle me slice a dice ma smysl pri jednom combo pointu možná ještě dvou pak už je to jen hloupost
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: koutek u smutného roguna   koutek u smutného roguna Empty

Návrat nahoru Goto down

koutek u smutného roguna
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Class-
Přejdi na: