| Bonus Heal mezi classama | |
|
+7gonzi cukr Prdola Hathoria Rose stewik Heimdal 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Dinky
Poeet p?íspivku : 242 Registration date : 19. 09. 08
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 21:11 | |
| Jak říká cukr, pro instant a kouzla s castem max. 1,5s je 30% a pak se to navyšuje. 100% je pro 3s nebo 3,5s. Teď si nejsem jistej. Bohužel jsem na netu nenašel přesná data, protože všude už je to upravené na WotLK. Tak alespoň pro malé objasnění hold: http://www.wowwiki.com/Spell_power_coefficientVe zkratce: Direct Damage spells: C = Cast Time / 3.5 Direct Heal spells: C = (Cast Time / 3.5) * 1.88 Table of coefficients Cast time Damage Coefficient Healing Coefficient 1.5- sec 42.86% 80.57% 2.0 sec 57.14% 107.43% ... ... ... 6.5 sec 185.71% 349.14% 7.0+ sec 200.00% 376.00% No a pro porovnání healů se můžete juknout na : http://www.wowwiki.com/Healing_comparisonpokud najdu správná čísla pro ICe, tak dám odkaz. | |
|
| |
ChuckNorris
Poeet p?íspivku : 419 Registration date : 26. 09. 08
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 20:39 | |
| | |
|
| |
Gregory
Poeet p?íspivku : 205 Age : 31 Registration date : 05. 09. 08
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 20:29 | |
| Mohl by mi někdo prosím vysvětlit co to je ten overheal? Nějak jsem se o to ani nezajímal, ale teď se cítim pozadu | |
|
| |
shann
Poeet p?íspivku : 258 Registration date : 03. 11. 08
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 20:14 | |
| jo a jak to je teda z PoM pyrem ? | |
|
| |
Heimdal
Poeet p?íspivku : 494 Registration date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 15:58 | |
| no healing touch jsem taky nidky nepochopil proc nejde ve stromečku, předělali to až od datáče (WotLK) | |
|
| |
gonzi
Poeet p?íspivku : 482 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 15:45 | |
| ano kazda class inak healuje,a je urcena na nieco ine btw z toho mi vychadza ze radsej mat healing touch 3.5 sec ako 3,ten spell zhadzuje tree formu co je podla mna blbost | |
|
| |
cukr
Poeet p?íspivku : 322 Age : 28 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 15:03 | |
| vsak to jsem myslel tim ze kazdej healuje jinak, jo vim jak ktera class healuje - zase u pala kterej nema plosnak je nejmensi hrozba overhealu... | |
|
| |
Rose
Poeet p?íspivku : 1314 Age : 40 Registration date : 05. 11. 08
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 15:00 | |
| nikdo to tady nechce nejak srovnavat.. a hodnotit podle rozdaneho helu muzes tak maximalne lidi stejne classy.. takovy Pala totiz treba jako jediny nema plosny heal, ale jako onetarget heal je k nezaplaceni.. bonus heal je proste jen obecne bran jako kriterium srovnani eq skrz classy, coz mi prijde nejspravedlivejsi (to ze maj zrovna v tomhle T5 sety rozdil, tak v tom nevidim zadny problem - spis skoda pro Drujdy ze nejsou posileni talentama, ale oni zas maj jine veci ktere jsou pro ne dost prima) | |
|
| |
cukr
Poeet p?íspivku : 322 Age : 28 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 14:42 | |
| u instant spellu se pripocitava ke spellu cca30% ze spellbonusu (bonus healu) a postupne se navysuje az na 100% spellbonusu u casttime nad 3 sekundy (aspon myslim ze 3 sekundy) - nepocitaji se do toho talenty, tzn ze spellu, kterej ma zakladni dobu castu 3 sekundy se pripocitava stejnej spellbonus jak s talentama tak bez nich (talenty nato nemaji vliv, stejne jako spellhaste rating, stejne tak pokud pouzivate PoM nebo NS nebo cokoliv co vam udela spell instantni nebo ho zrychli (asi icyveins nebo jak se to jmenuje, bloodlust/heroism))
jinak porovnavat kvalitu v PVE se da treba i v celkovem healu a z nej vzit pomer healing done (sketecnej heal) a overheal, neni pro nikoho problem mit nahealovano par mega a z toho mit 75% over, coz je heal nanic. Ale taky je to slozite v tom, ze ta skupina ve ktere se to porovnava musi byt sehrana. Nejtezsi to maji v tomhle druidi, kteri v drtive vetsine pripadu healuji HoTkama a pak maji strasnej overheal, protoze nekdo iniciativni vidi ze nekomu chybi par HP a lup tam maxrank nejvetsiho healu. Taky kazdej healuje jinym zpusobem (nemyslim cloveka, ale ruzne classy) takze nevim jestli vubec existuje nejake objektvni srovnavaci kriterium, ja bych se asi klonil k tomu celkovemu healu, protoze bonusheal muze byt zavadejici z toho duvodu, ze nekdo jede ciste bonus heal a nema manaregen, nekdo jede spirit a ma mana regen... | |
|
| |
Prdola
Poeet p?íspivku : 245 Age : 39 Registration date : 11. 12. 08
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 14:36 | |
| - Heimdal napsal:
- Rose napsal:
- no ted by bylo pekne, kdyby sem treba Dinky napsal tu chytrou vec jak se vlastne bonusheal zapocitava. Jestli si to dobre pamatuju, tak je to bonusheal za 1s kterou trva cast patricneho spellu.. tnz na instantech se neprojevi nijak, a treba na spelu co je za 2,5s se projevi patricnym nasobkem takze dalsi rozdil - snad si to spravne pamatuju
jesli si tohle dobře pamatuju, tak bonus heal se ti započítává celej do 3s castu.. tzn do 1,5s castu by měla jít polovina bonus healu a do 6s dvojnásobek.. instanty z něj taky něco maj, ale nevim přesně kolik, hotky z něj taky těží
Edit: si říkam, že většina instantů jsou hotky ne? a ty z něj těží určitě a jaký vliv na to má haste? snižuje se pak učitnek spell bonusu? | |
|
| |
Hathoria
Poeet p?íspivku : 554 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 14:35 | |
| Pěkně Heime Děkuju, tohle jsem si vždycky přála vedět, ale byla líná to dohledávat Jinak bonus heal se samozřejmě do hotek nějak započítává, když healuju jen hotkama, k čemu by mi pak ten bonus byl? Bych mohla běhat nahá a na nějaký T6 se vykašlat Navíc vědomí že ostatní budou mít bonus heal vždycky větší než já mě deprimuje | |
|
| |
Rose
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 12:06 | |
| je mozne ze to tak nejak bylo. ja uz si to Dinkyho povidani nepamatuju uplne presne | |
|
| |
Heimdal
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 12:05 | |
| - Rose napsal:
- no ted by bylo pekne, kdyby sem treba Dinky napsal tu chytrou vec jak se vlastne bonusheal zapocitava. Jestli si to dobre pamatuju, tak je to bonusheal za 1s kterou trva cast patricneho spellu.. tnz na instantech se neprojevi nijak, a treba na spelu co je za 2,5s se projevi patricnym nasobkem takze dalsi rozdil - snad si to spravne pamatuju
jesli si tohle dobře pamatuju, tak bonus heal se ti započítává celej do 3s castu.. tzn do 1,5s castu by měla jít polovina bonus healu a do 6s dvojnásobek.. instanty z něj taky něco maj, ale nevim přesně kolik, hotky z něj taky těží Edit: si říkam, že většina instantů jsou hotky ne? a ty z něj těží určitě
Naposledy upravil Heimdal dne Tue 28 Apr 2009, 12:07, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Rose
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 10:02 | |
| no ted by bylo pekne, kdyby sem treba Dinky napsal tu chytrou vec jak se vlastne bonusheal zapocitava. Jestli si to dobre pamatuju, tak je to bonusheal za 1s kterou trva cast patricneho spellu.. tnz na instantech se neprojevi nijak, a treba na spelu co je za 2,5s se projevi patricnym nasobkem takze dalsi rozdil - snad si to spravne pamatuju | |
|
| |
stewik
Poeet p?íspivku : 954 Registration date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 09:42 | |
| ja sem mam asi nejmin co psat pac nejsem heal a byl jsem jen jeden den ale na moji obranu....jsem stewik podle tyhle hodnoty bonus heal hodnoty je asi fakt tezky to srovnat, ale jako mala indicie o vybave to staci, jinak kvalitu healu poznas teprve po zkusenosti (umiras nebo ne) v pve se to porovnava obzvlast blbe, proto vytahujou jedinou vec, kterou maj spolecnou...bonus heal. v pvp je trosku snazsi zjistit pvp zkusenosti a pvp eq jinak to muselo dat nejakou praci, je to zajimavy... udelej jeste spell bonus a attack power | |
|
| |
Heimdal
| Předmět: Bonus Heal mezi classama Tue 28 Apr 2009, 03:53 | |
| Mi tak nějak nedalo spát, když jste se snažili porovnávat healeři mezi sebou podle bonus healu, tak jsem to trochu prošel a zjistil pár zajímavých věcí, které bych chtěl zhodnotit/prodiskutovat možná tam mám několik skrytých vad, kterých sem si ať už všiml nebo ne... pro srovnání jsem vzal T5 set druid, paladin, priest, shaman druid: bonus heal ze setu 103+77+103+77+101=461 +socket bonusy 4+9+7= 481 bonus z talentu 0 (našel jsem talent, který zvyšuje bonus dmg a heal z intelectu (25%), ale je tak daleko v balance, že na něj resto druid podle mě nemůže dosáhnout) celkem: 481paladin: bonus heal ze setu 103+77+103+77+101=461 +socket bonus 9= 470 bonus z talentu 52.85 (předpoklad, že ho paladin používá) celkem: 522.85priest: bonus heal ze setu 103+77+103+77+101=461 +socket bonus 4+9+7= 481 bonus z talentu 36.5 (předpoklad, že ho priest používá) celkem: 517.5shaman: bonus heal ze setu 103+79+90+77+103=452 +socket bonus 4+9+7= 472 bonus z talentu 53.7 (předpoklad, že ho shaman používá) celkem: 525.7rozdíl mezi paladinem/priestem/shamanem není moc velký, ale druid celkem zaostává, právě díky talentu, který jako jediný nemá.. takže si myslim, že alespoň s druidem nejde srovnávat podle bonus healu | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Bonus Heal mezi classama | |
| |
|
| |
| Bonus Heal mezi classama | |
|