| Gatherer . | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ordann
Poeet p?íspivku : 228 Age : 38 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: Gatherer . Tue 04 Nov 2008, 00:10 | |
| Uz ho taky mam | |
|
| |
aerys
Poeet p?íspivku : 94 Registration date : 03. 11. 08
| Předmět: Re: Gatherer . Mon 03 Nov 2008, 21:48 | |
| Rozhodně to užitečný je ale me na skining asi moc ne ja zabiju par potvor stahnu a mam kuze:D | |
|
| |
stewik
Poeet p?íspivku : 954 Registration date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: Gatherer . Thu 30 Oct 2008, 19:15 | |
| gatherer je hodne uzitecnej addon, driv jsem ho mel. kdyz jsem zacal znovu hrat, tak jsem musel zacit od zacatku... mel jsem uz docela slusnou databazi kdyz jsem o ni nedopatrenim prisel (samo svou vlastni hlouposti takze ted mam taky thellinu databazi, za kterou dekuju urcite by bylo bezva podelit se | |
|
| |
Heimdal
Poeet p?íspivku : 494 Registration date : 07. 09. 08
| |
| |
ChuckNorris
Poeet p?íspivku : 419 Registration date : 26. 09. 08
| Předmět: Re: Gatherer . Thu 30 Oct 2008, 11:19 | |
| rád se podělím i o svůj, mám tam z RDC dost údajů... | |
|
| |
Thella Admin
Poeet p?íspivku : 906 Age : 38 Location : bitbit.cz/thefireclan Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Re: Gatherer . Thu 30 Oct 2008, 11:14 | |
| - Válka napsal:
- Thella napsal:
- Mám takový nápad... co se tak nějak podělit o data z gathereru? Už kdysi to navrhovala Leila, jedna osoba si nechá poslat souřadky od všech hráčů a pak je zase hezky rozdá mezi lid
To lze nastavit přímo v tom addonu, ne ? Aby se to sdílelo. Jj, jde nastavit aby Ti to sdílelo když jsi online... ale přecejenom, to nejsi vždy když někdo něco farmí Já osobně mám v gathereru něco kolem 5000 údajů (kytky, rudy, poklady) a ráda se o ně s někým podělím... Ve chvíli, kdy to někomu posíláš, musí mít ten druhej addon zapnutej (zobrazený to okno s údajema) a odesílateli to spammuje, ale to není takový problém prostě tak | |
|
| |
Heimdal
Poeet p?íspivku : 494 Registration date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: Gatherer . Wed 29 Oct 2008, 18:11 | |
| o tomhle addonu jsem hodně přemýšlel, asi ho taky pořídim a rád se o data podělím na herb mi přišel zbytečnej, tam mam svoje cestičky vyšlapaný a většinou jsou nevysbíraný, ale ten mining je otrava ty hroudy furt hledat... | |
|
| |
Válka
Poeet p?íspivku : 240 Registration date : 08. 09. 08
| Předmět: Re: Gatherer . Wed 29 Oct 2008, 12:44 | |
| - Thella napsal:
- Mám takový nápad... co se tak nějak podělit o data z gathereru? Už kdysi to navrhovala Leila, jedna osoba si nechá poslat souřadky od všech hráčů a pak je zase hezky rozdá mezi lid
To lze nastavit přímo v tom addonu, ne ? Aby se to sdílelo. | |
|
| |
Thella Admin
Poeet p?íspivku : 906 Age : 38 Location : bitbit.cz/thefireclan Registration date : 28. 08. 08
| Předmět: Gatherer . Wed 29 Oct 2008, 12:21 | |
| Mám takový nápad... co se tak nějak podělit o data z gathereru? Už kdysi to navrhovala Leila, jedna osoba si nechá poslat souřadky od všech hráčů a pak je zase hezky rozdá mezi lid | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Gatherer . | |
| |
|
| |
| Gatherer . | |
|