The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Hardened Khorium

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Ordann

Ordann

Poeet p?íspivku : 228
Registration date : 21. 10. 08

Hardened Khorium Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hardened Khorium   Hardened Khorium EmptyFri 15 May 2009, 15:04

Ono Khorium zas tak problém není ... je postřeba 6 Khorium Ore na 1 Hardened Khorium, horší je to s Adamanite Ore, těch je potřeba 20 na 1 kus.
Návrat nahoru Goto down
Heimdal

Heimdal

Poeet p?íspivku : 494
Registration date : 07. 09. 08

Hardened Khorium Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hardened Khorium   Hardened Khorium EmptyFri 15 May 2009, 02:37

ještě to umí Rad a myslim Kentan Smile jinak o khorium si napište, já ho na nic nevyužívám, jen těžim, když letim kolem Smile
Návrat nahoru Goto down
Pecek

Pecek

Poeet p?íspivku : 623
Registration date : 06. 11. 08

Hardened Khorium Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hardened Khorium   Hardened Khorium EmptyThu 14 May 2009, 19:53

Já věděl, že to ten kluk umí Smile
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

Poeet p?íspivku : 228
Registration date : 21. 10. 08

Hardened Khorium Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hardened Khorium   Hardened Khorium EmptyThu 14 May 2009, 19:50

Umím. Jen nemám materiál a moc teď nehraju. Později večer lognu a zkusím něco natěžit.
Návrat nahoru Goto down
Prdola

Poeet p?íspivku : 245
Registration date : 11. 12. 08

Hardened Khorium Empty
PříspěvekPředmět: Hardened Khorium   Hardened Khorium EmptyThu 14 May 2009, 18:52

At se přízná ten kdo z guildy umí usmelit Hardened Khorium, prosím. Potřeboval bych udělat 8 kousků. Měli byste být dva nebo ja aspon 2 jsem viděl ty dva plánky padnout.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Hardened Khorium Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hardened Khorium   Hardened Khorium Empty

Návrat nahoru Goto down

Hardened Khorium
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Profese-
Přejdi na: