gonzi
Poeet p?íspivku : 482 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: Balance Druid Sat 20 Jun 2009, 15:10 | |
| - Orm napsal:
- Gonzi, já jsem myslel že chceš healovat
healovaci eq uz mam,a na feral uz mi nic nepada(muru,kilja),teraz zbieram balance za malo dkp ked nikto nechce a badge | |
|
Orm
Poeet p?íspivku : 677 Registration date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: Balance Druid Sat 20 Jun 2009, 12:59 | |
| Gonzi, já jsem myslel že chceš healovat | |
|
gonzi
| Předmět: Re: Balance Druid Sat 20 Jun 2009, 11:31 | |
| takze intelekt vobec nie?z intu mam manu,crit,spell dmg+HB,mana regen | |
|
Pecek
Poeet p?íspivku : 623 Age : 36 Registration date : 06. 11. 08
| Předmět: Re: Balance Druid Sat 20 Jun 2009, 02:07 | |
| - Prdola napsal:
- gonzi napsal:
- chcem sa spytat na sockety zlte: int/crit? cervene:spell dmg alebo to davat vsetko oranzove crit+spell dmg?Spell dmg a healing je 25% z intelektu tak teraz neviem.
do červených určitě dávej spell dmg. U žlutých dávám za maga haste+spell dmg ale balancema nějaké to zkrácení castu při crittu takže bych asi spíš dávál crit+spell dmg nebo rovnou samotný critt jj je tam sance, že pri critu mas 0,5sec zkraceni na zacatku sem taky žlute diry zdobil čistě na crit, ale teď už nemusim sice mam jen něco pres 25% bez aury, ale jde to jak řikam planuju staffu a jeste rukavice z trashe swp (u obou ziskam dalsi crit... muhehehehehe) | |
|
Pecek
Poeet p?íspivku : 623 Age : 36 Registration date : 06. 11. 08
| Předmět: Re: Balance Druid Sat 20 Jun 2009, 02:04 | |
| no ja valim žlute diry spell dmg/crit a červene diry čistě spell dmg. tedkom sem eq tak ozdobil protože planuju vymenu zbrane a offhandy kde je haste a vice spell dmg za staffu ze swp kde je hafo critu, ale haste si dam zase neck popř. pak ramena z dvojcat... | |
|
Prdola
Poeet p?íspivku : 245 Age : 39 Registration date : 11. 12. 08
| Předmět: Re: Balance Druid Sat 20 Jun 2009, 02:01 | |
| - gonzi napsal:
- chcem sa spytat na sockety zlte: int/crit? cervene:spell dmg alebo to davat vsetko oranzove crit+spell dmg?Spell dmg a healing je 25% z intelektu tak teraz neviem.
do červených určitě dávej spell dmg. U žlutých dávám za maga haste+spell dmg ale balancema nějaké to zkrácení castu při crittu takže bych asi spíš dávál crit+spell dmg nebo rovnou samotný critt | |
|
gonzi
| Předmět: Balance Druid Sat 20 Jun 2009, 01:28 | |
| chcem sa spytat na sockety zlte: int/crit? cervene:spell dmg alebo to davat vsetko oranzove crit+spell dmg?Spell dmg a healing je 25% z intelektu tak teraz neviem. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Balance Druid | |
| |
|