The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

addony- nekde je chyba

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Tanus

Tanus

Poeet p?íspivku : 303
Registration date : 08. 09. 08

addony- nekde je chyba Empty
PříspěvekPředmět: addony- nekde je chyba   addony- nekde je chyba EmptyFri 10 Jul 2009, 15:23

nektery addony mi ve wowku nejdou. kamaradovi jsem zkopiroval moji slozku aby nemusel instalovat a vsechny addony co tam mam mu fungujou a me ne. nevim proc. poradte prosim
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

Poeet p?íspivku : 954
Registration date : 07. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: addony- nekde je chyba   addony- nekde je chyba EmptyFri 10 Jul 2009, 15:55

tak vem jeho wowko a zkus to u sebe
ale jinak to znam, mam par na locka a na ice mi jeden nejde a na twinu sel, proste to muze byt cimkoli a dalo by se to zrusit mozna reinstalaci ale mozna taky ne, muzes zkusit
Návrat nahoru Goto down
Tanus

Tanus

PříspěvekPředmět: Re: addony- nekde je chyba   addony- nekde je chyba EmptyFri 10 Jul 2009, 16:15

tak kdyz si od neho vezmu tu slozku tak si v podstate vezmu svoji protoze tu co ma on jsem mu dal ja
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

Poeet p?íspivku : 954
Registration date : 07. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: addony- nekde je chyba   addony- nekde je chyba EmptyFri 10 Jul 2009, 18:47

ne slozku ale cely wowko... tam muze byt chyba v tom zbytku co nema od tebe
Návrat nahoru Goto down
Tanus

Tanus

PříspěvekPředmět: Re: addony- nekde je chyba   addony- nekde je chyba EmptyFri 10 Jul 2009, 18:48

on ma ale celou slozku s wowkem. vcetne vseho
Návrat nahoru Goto down
Gregory

Poeet p?íspivku : 205
Registration date : 05. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: addony- nekde je chyba   addony- nekde je chyba EmptySat 11 Jul 2009, 15:33

No, zkus si zkopirovat nastaveni vazany na ucet (slozka WTF, obsah slozky s acc) do svyho kompu.. nejdriv si ale svuj zalohuj, protoze s prekopirovanim se ti maznou vsechny tvoje makra a dalsi nastaveni vazany na ucet.. popripade z toho vykuchej jen nastaveni tech addonu. Na jiny reseni sem neprisel
Návrat nahoru Goto down
Tanus

Tanus

PříspěvekPředmět: Re: addony- nekde je chyba   addony- nekde je chyba EmptySun 12 Jul 2009, 09:43

ok zkusim. dik. ale na druhou stranu jsem ty addony nijak nenastavoval a to je to proc mi to hlava nebere Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: addony- nekde je chyba   addony- nekde je chyba Empty

Návrat nahoru Goto down

addony- nekde je chyba
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Pojmy-
Přejdi na: