The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Warlock a equip

Goto down 
+10
Heimdal
Gregory
gonzi
stewik
cukr
Orm
Diks
Clan
Rose
Tanus
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
stewik

stewik

Poeet p?íspivku : 954
Registration date : 07. 09. 08

Warlock a equip - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyWed 21 Jan 2009, 00:23

no jo, ja fear moc casto v pvp nepouziju Smile bud zabiju nebo umru ale fear ...leda bych pouzil obvazy Smile

kdyz jsem lvlil tak prave fear dmg nerusila.... bg vypadaly jinak Smile
Návrat nahoru Goto down
Diks

Diks

Poeet p?íspivku : 71
Registration date : 26. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyTue 20 Jan 2009, 23:58

Warlock byl tak vymyšlenej Smile lock a fear je nerozdělitelná dvojice.. jak jinak mam ustám meele dmg? ty máš alespon ice block:( prejt bublu.. já nemam nic jen ten fear a stále se doplnující hp a instanty.. bez tohodle bych byl tak maximálně........ vendor někde v Desolaci Laughing
Návrat nahoru Goto down
shann

shann

Poeet p?íspivku : 258
Registration date : 03. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyTue 20 Jan 2009, 22:11

to muzu jen potvrdit Laughing
Návrat nahoru Goto down
Diks

Diks

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyTue 20 Jan 2009, 21:51

Kdyby se faer nerušil dmg tak by mě hodně zajíma kdo by vůbec locka dokázal dát Very Happy
Ikdyž každej nefearuje, ale já v tom exceluju a je to docela vidět na výsledkách
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyTue 20 Jan 2009, 02:44

jo to se meni kazdej mesic, jednou se fear zrusi kdyz se na nej podivas a jednou (kdyz jsem zacinal hrat) ho nezrusi nic at do nej rezes jak chces Smile
Návrat nahoru Goto down
gonzi

gonzi

Poeet p?íspivku : 482
Registration date : 21. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyMon 19 Jan 2009, 22:11

ja ked das SB na fear tak sa nemusi zrusit
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyMon 19 Jan 2009, 22:07

jo ty myslis jak jim dochazi HP a ve strachu zdrhaj? Smile to holt musis prezit a dodelat 70, pak uz te to stvat nebude Smile
Návrat nahoru Goto down
Tanus

Tanus

Poeet p?íspivku : 303
Registration date : 08. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyMon 19 Jan 2009, 19:11

no me slo hlavne o ty moby co maji fear neco jako vlastni abilitu. takze jim nejde zrusit.
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyMon 19 Jan 2009, 17:30

zrus mu pred smrti fear shadow boltem

edit: pak mu nech dobehnout dotky na ceste zpatky k tobe Smile
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

Poeet p?íspivku : 419
Registration date : 26. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptySun 18 Jan 2009, 02:18

nešlo
Návrat nahoru Goto down
http://www.viry.cz/forum
Tanus

Tanus

Poeet p?íspivku : 303
Registration date : 08. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptySun 18 Jan 2009, 00:57

btw neslo by neco udelat s tim umiranim mobu ve fearu? myslim tim to ze kdyz umre ve fearu tak pak nekdy nejde lootnout protoze je jinde nez je. :-) napr v OL hned jeden z prvnich q kdy se ma sbirat nejaka krev tak ti typci utikaji kdyz maji malo HP. a kdyz maji ode me dotku tak padnou a pak mrtvola leti zpatky kde byl mob pred fearem. pls slo by to nejak osetrit?. jedine nedavat dotky ale to u affli locka je celkem o nicem
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyFri 16 Jan 2009, 01:12

kdyz umre pet tak mas porad jeste v zaloze fel domination na rychly vyvolani, ale jinak pravda, demon je na ice fakt max do soul linku

a ten SL/ruin build jsem myslel vazne jako arenu....jen pvp
ale ta dmg diky sacrifice impa a jen inicirate (nic jinyho) nebude v pve zase zanedbatelna, precejen to zalezi hodne na eq
ja v pve nepotrebuju sukubu, tu mam fakt jen do pvp
Návrat nahoru Goto down
Diks

Diks

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyThu 15 Jan 2009, 21:12

K tomu co říkal Heim a Swet...
Swet má pravdu.. Má brutální dmg ve fire... a kdyby mohl jít na max tak destro lock dokáže dát 2x větší dmg než fire mage.. Destro je opravdu silný do PVE.. ale v PVP.. Anflíka nedá na 50% a mín at dělá co chce.. Je to čistě PVE ale brutálně silný...

Destro.. Dá všechnu svojí životní sílu do dmg.. A ten dmg je obrovskej! Jen dlouho nevydrží.. Jedině Life tap a Healer... až má na 10% hp a 0% many..musí sednout a jíst nebo ho někdo healnout.. víc jak 3 mobové stejnýho levlu se nedaj dloho době udržet...zabiješ je a musíš jíst a pít

Alfli je dotkař... Dává mnohem menší dmg (alespon na ice, kde nejde Nigftfall což je instant shadow bolt, 2k dmg jen tak zdarma za 5s a dotky necritikujou)..ale můžu běhat celej den a zabíjet moby a oni budou do tebe mlátit a neuberou ti ani 10% hp.. můžeš jich natáhnout 20 a když je zabiješ máš full hp a many a jedeš dál...nejíš, nepiješ..

Demonologi... absolutně nepoužitelný pro PVE/ PVP ... ale výborný na expení.. všechno ti utankuje pet void/hellguard.. ale neléčíš se... máš malí dmg... Umře ti pet.. Umřeš taky..
Návrat nahoru Goto down
Diks

Diks

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyThu 15 Jan 2009, 20:53

Stewe...
Dobrej nápad,
ale tohle do dungu nic moc... Promin ale... Máš 3 body v Searing pain... což je brutální naháněč agra.. Hodily by se možná jinam. Vůbec immolate? Škoda že nevystačí na Conflagrate instant za 3k se hodíSad Vše do succu,ale nedáš jí stamku..? Nevydrží ani jednu plochu v Eye..Sad

Ale neni to vůbec špatnej nápad!!!

Chtělo by to 100 bodů a bylo by to Brutál... totálněSmile

Napiš až to vyskoušíš! možná se hodně pletu:) destro jsem už hodně dlouho neměl.. A je to jen na fire.. Ale to ty jedeš tak je to pro tebe dobrýSmile

Kdyžtak obrovskýýýýýýý promin když mě předeženeš dneska v dungu stimahle talentama Wink
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyThu 15 Jan 2009, 20:14

a pozor, je tu jedna ciste moje originalni myslenka Smile

nebo jinak, nikdy jsem nevidel, ze by se o tomhle buildu nekdo nekde zminoval

muj navrh arenovyho destro locka (SL/ruin)

http://wow243.vocinellarete.com/warlockt.php?0000000000000000000002050033103250100501000051502512030010500000

spoleha na soul link a searing pain, pokud bych daval prednost soul fire, prehodil bych body z aftermath do bane kvuli zkraceni castu, ale v pvp fakt spoleha spis na snizenou prijimanou dmg a kratickej cast searing pain, kterou hazi porad dokola s shadow burn

ani dmg by nemusela byt spatna ale body nestaci na instant conflagrate a tim by utrpel v pve.... musel by misto moji soucasny kombinace imolate, inicirate, conflagrate jet ciste jen inicirate, takze na bossovi by ubytek dmg nebyl tolik znat(odpadl by CD po castu...to ma i jmeno ne? jak se tomu rika?), otestuju to v pve a napisu poznatky Smile
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyThu 15 Jan 2009, 19:44

heim ma nejakou citlivou ochranu Smile ochrana ano ale s mirou, pac s ochranou neuzijes tolik srandy Smile mysleno tak, ze heim se na ty stranky ani nepodiva Smile

a gonzi, ja kdyz jedu fire locka tak proste nepouzivam corruption a proto do toho pet bodu nedavam, utopil bych je v tom.... ano, pokud corruption pouzivas, tak potom je nutnost je tam mit

kdyz uberu pet bodu v destro tak prijdu o shadow and flame... takze je tam neuberu.... kdyz uberu pet bodu v demonologii tak prijdu o sacrifice a pokud funguje dobre, tak o 15% dmg.... schvalne jestli uznas, ze mi za to corruption nestoji Smile dotky pouzivam maximalne na bosse a navic mam fire bonus 1300 a shadow o 200 min, kdyz hodim corruption, tak to ubere v zakladu 2000, s bonusem o dost vic, kolik nevim, ale za dobu co castbar odpociva po zmacknuti instantu mam vycastenou pulku inicirate a dmg je sice mensi, ale na mobovi co ma 8000 HP dotku ani nepoznam.... rozdil v lehnuti neni ani v sekundach, to je zakladni ideologie destro locka... max dmg, ale za kratkou dobu....affli muze jit i vejs v dmg, ale proste mu trva dyl cokoli polozit (ackoli kdyz nahodi vsechny dotky tak dava dps urcite vetsi)
Návrat nahoru Goto down
Diks

Diks

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyThu 15 Jan 2009, 19:19

PS: nová java pomůže.. Zkus si jí naistalovat pak ti to pofrčí bez problémů Wink
Návrat nahoru Goto down
Diks

Diks

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyThu 15 Jan 2009, 19:18

No tak jsem to už opravil Smile je tam všechno co zde funguje... Ale upozornění! Do PVE stimhle nechod... má to brutálně low dmg Sad Vydržíš hodně... do tý doby něž ti někdo zabije na (max) 2 rány peta Sad Pak jsi bez něj hodně slabej- sl/sl je na výdřž.. rozhodně né na dmg... Alespon na ice hodí se to dost do arény.. nebo proti někomu kdo dává brutálně dmg.. stimhle dotky neustojíš! A nauč se používat fellhuntra, succu taky neni špatná ale to je spíš pro destro. Zkus to uvidíš, někomu to nevyhovuje někomu jo.
Musíš se rozhodnout mezi PVP a PVE... PVE výborný to co má Swet... Na PVP sl/sl prosim ale dejfik mě a sauriho ( když má talenty co já) neustojí a to je tů nej sl/sl a má ještě lepší eq.. ale na jiných servrech je to hodně mocná zbran Wink
Návrat nahoru Goto down
gonzi

gonzi

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyThu 15 Jan 2009, 17:09

Heimdal napsal:
offtopic: ty vaše odkazy s buildama mi vždycky vyhodí nějakou porblémovou hlášku ohledně stahování nějakých nepravostí, nevim jesli to dělá i někomu jinýmu, ale já bych ty stránky být váma radši nepoužíval..
vyhodi tam nieco,ale za par sekund uz to ide
Návrat nahoru Goto down
Gregory

Poeet p?íspivku : 205
Registration date : 05. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equop   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyThu 15 Jan 2009, 17:08

Heimdal napsal:
offtopic: ty vaše odkazy s buildama mi vždycky vyhodí nějakou porblémovou hlášku ohledně stahování nějakých nepravostí, nevim jesli to dělá i někomu jinýmu, ale já bych ty stránky být váma radši nepoužíval..

Nevim, co by na těch stránkach bylo zařazeno do kategorie "nepravosti". Maximálně ta nevkusná reklama napravo pig
Návrat nahoru Goto down
Heimdal

Heimdal

Poeet p?íspivku : 494

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyThu 15 Jan 2009, 17:05

Návrat nahoru Goto down
gonzi

gonzi

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyThu 15 Jan 2009, 16:47

podla mna nech mas akykolvek build 5 bodov do corruption urcite daj,2sec cast a instant je dost velky rozdiel
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyThu 15 Jan 2009, 04:13

jinak tohle je muj momentalni build sacrifice/shadow and flame

http://wow243.vocinellarete.com/warlockt.php?0000000000000000000002050031133200100000000055000512200510531050

s affli vam ted bohuzel nepomuzu, nejcerstvejsi zkusenost mam pul roku starou, ale je v guilde dost locku

saurian prechazel z affli/demon na destro/demon (co je v tuhle chvili nevim)
diks je affli/demon
gregory prechazel z ciste destro na affli (nevim jestli riznutej demon)
ja jsem prechazel z ciste destro na destro/demon

zeptat se muzete kazdyho z nas na neco jinyho Smile

vsichni ctyri jsme nejakou dobu jeli hodne pvp i pve, takze locka asi zname dobre
Návrat nahoru Goto down
Gregory

Poeet p?íspivku : 205
Registration date : 05. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock..   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyWed 14 Jan 2009, 22:15

Díky Diksi, ale ten link na ten talent build je napsanej úplně dole na tej stránce, ten cos mi kopírnul je na muj původní pokus cyclops Tak jestli bych tě moh poprosit o novej..? Smile
Návrat nahoru Goto down
Diks

Diks

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 EmptyWed 14 Jan 2009, 21:30

Gregory ten sl/sl co jsi psal je docela špatnej... nechci nic proti němu ale hodně bodů je zbytečně dáno...mohly by se jinde hodit víc... jestli chceš dobrej tak je tenhle... jsou tam věci co na mangosu fungujou....dejfik má sl/sl ale má ho tak na ofik né na ice... http://wow243.vocinellarete.com/warlockt.php?0512222502030102000002050030133250100501300000000000000000000000
zkus to neni to ůplně nej ale máš stim hodně velký dmg proti dejfikovo sl/sl... Nightfall nefunguje a je to strašná škoda je to hodně mocná zbran hlavne do aren a do celýho pvp..ae už nejde..půjde až po novým patchu..
PS: jedině fellhunter je na tyhle talenty max succu...ale ten fellhunt je asi nej do tohodle seskupení.. Smile

Naposledy upravil Diks dne Thu 15 Jan 2009, 19:07, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Warlock a equip
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Class-
Přejdi na: