The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Warlock a equip

Goto down 
+10
Heimdal
Gregory
gonzi
stewik
cukr
Orm
Diks
Clan
Rose
Tanus
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Rose

Rose

Poeet p?íspivku : 1314
Registration date : 05. 11. 08

Warlock a equip - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyWed 14 Jan 2009, 21:00

gonzi napsal:
ja som to teraz robil,musis ist do Silvermoon C tam kde su trenery http://www.wowhead.com/?npc=16646 zadava a http://www.wowhead.com/?npc=5675 pokracuje seria
na lvl 23 to neurobis,lebo jedno srdce ziskas vo wetlands cestou 37ky a 33ky

dik moc, hodim to prozatim k ledu aspon na dobu nez budu 30-35lvl a bude realne celou serii splnit What a Face
Návrat nahoru Goto down
Gregory

Poeet p?íspivku : 205
Registration date : 05. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re:Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyWed 14 Jan 2009, 20:44

Nemáte link na nějakej účinnej SL / SL talent build? shánim ho už pár týdnů. Nebo nevíte o někom (kromě Dejfika bounce ) kdo by ho měl?

EDIT: Schválili byste mi tento SL/SL build? http://wow243.vocinellarete.com/warlockt.php?0502220512220115000000150330133250100301000000000000000000000000 drobet sem exprimentoval, ale vůbec nevim co na iCe funguje a co ne, tak prosím o komentáře
Návrat nahoru Goto down
gonzi

gonzi

Poeet p?íspivku : 482
Registration date : 21. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyWed 14 Jan 2009, 20:20

ja som to teraz robil,musis ist do Silvermoon C tam kde su trenery http://www.wowhead.com/?npc=16646 zadava a http://www.wowhead.com/?npc=5675 pokracuje seria
na lvl 23 to neurobis,lebo jedno srdce ziskas vo wetlands cestou 37ky a 33ky
Návrat nahoru Goto down
Rose

Rose

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyTue 13 Jan 2009, 20:13

OT:
sem asi trpak, ale jak sem hledal tak sem hledal, nenasel sem Q na Succubu. Sem 23lvl BE female lock, tak jestli si nekdo vzpomene nebo to ted nekdy delal, tak prosim hodte lano clown
Návrat nahoru Goto down
gonzi

gonzi

Poeet p?íspivku : 482
Registration date : 21. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyTue 13 Jan 2009, 19:34

diky stewik,ked som mal locka som ho expil na demonology a potom destro,vyskusam to co si pisal
Návrat nahoru Goto down
Tanus

Tanus

Poeet p?íspivku : 303
Registration date : 08. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyTue 13 Jan 2009, 19:29

jejda no stewi tak prave mi doslo ze za locka vubec neumim hrat :-) to affli me celkem bavilo. to je pravda ze to je dobrej strom. spis bych asi potreboval abysme se nekde ve hre sesli a naucil by jsi me s tim :-) to by si bylo nejlepcejsejsejsejsi. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

Poeet p?íspivku : 954
Registration date : 07. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyTue 13 Jan 2009, 18:53

zapomnel jsem na co je kterej build.... kazdej build na vsechno Smile

affli (pripadne v kombinaci s demonologii) muze byt pvp i pve, dmg ale dava velice vlazne ze zacatku a pozdeji brutalne dorazi.... vyborny na bosse, kde prakticky nepotrebujes heal, v pvp nezbytnost porad fearovat, coz ti usnadnuje instantni fear.... nadhernym pripadem je SL/SL build, kterej je proslulej, muzes v bg rozdat peti lidem siphon life a jedno melee te proste neumlati

ciste destro neni prilis vhodna na duely, ale lidi, ktery se nespecializujou na pvp, v pohode das, mas krome fearu, sukuby navic plosnej stun, coz treba v bg je neocenitelna podpora, plus dobra dmg v pve

destro/demono je build viceucelovej, mas tam sacrifice, kdyz obetujes plosnej stun, takze spis pve dmg, jestli chces +dmg, +mana regen nebo +hp regen je uz na tobe a situaci

demono je uzasnej build na pvp i expeni, melo by to fungovat asi tak, ze si najdes obet, posles tam felguarda a ten ji zabije, ty ho healujes z vlastniho HP(na to je kouzlo) a HP si zase beres z obeti, mas obrovskou staminu a snizenou dmg diky soul linku.... bohuzel na ice je felguard dost trapnej, takze demono je vyuzitelny max do SL, pak uz to za to nestoji, zbyly talent body asi vetsina lidi da do affli, ale zrovna jdu experimentovat a dat body po sou linku do destro, melo by me to stat jen bonus k inicirate a nahodnej instantni inicirate
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

Poeet p?íspivku : 954
Registration date : 07. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyTue 13 Jan 2009, 18:41

to je pak uz ciste pvp zalezitost, dikse jen tak nekdo neda protoze vetsina lidi mu nebere tak rychle jako on se healuje Smile pak mu staci nechat vas pobihat kolem sebe a koukat jak umirate Smile i ja se stewikem, kterej ma pomerne slusnou dmg jsem mu ubral 12K HP (to me taky nastvalo, doted me pronasleduje pohled na dikse v hyjalu jak ma 17K HP) Smile , a pak mu HP zacalo pribyvat a kdyz jsem umrel, tak mel diks uz pres 50% Smile taky to byl muj prvni duel v zivote, kdy jsem musel pouzit life tap Smile

jinak SL/SL je na zmenseni prijimany dmg ne na max heal, na max heal jede diks se svym sacrifice voida
(sice dostavas se soul linkem o 5% dmg vic ale 20% z dmg, kterou dostanes, absorbuje demon, je to vlastne takovej zivej stit..... vlastne mas o 20% HP vic)

diky sacrifice felhuntera jsem zase na tom kurbrkovi v hyjalu, co saje manu, pouzil poprve life tap asi ve chvili, kdy mel 20% HP

osobne jedu na sacrifice impa, protoze jedu ciste fire destro locka, overil jsem si, ze je to nejrychlejsi zpusob jak udelat dmg (immolate, inicirate, conflagrate....cast 3,75s... max krit co tim dam bez buffu skoro 10000(samozrejme teoreticka hodnota pri trech kritech na maximu, to se povede fakt jen vyjimecne)) (na pvp se pak da dodavat searing pain, ktery ma v talentech zvyseni kritu o 12%, ja v tom mam krit 40%, ma to kratickej cast takze ti malokdy vrati cast bar a hodnota kritu je skoro 2000, obrovskej threat....ciste pvp spell)

jinak behem expeni lock muze jet na int kvuli kritu, ale mana ho prilis nezajima, staci ti life tap, takze dostatek staminy, spirit je dobrej, protoze diky tomu, ze beres manu z HP ti vlastne spirit doplnuje manu dvojnasobnou rychlosti, coz se pri expeni hodi, nauc se dobre fearovat a pouzivat voida a budes umirat pri expeni min nez vetsina ostatnich postav, na lvlu 70 samozrejme jede lock max spell dmg a pak krit

abych se vratil ke spiritu, pokud posles na nekoho voida, vysajes mu manu, healnes se behem doby co mu jedou dotky, tak prakticky ani nemusis jist
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

Poeet p?íspivku : 322
Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyTue 13 Jan 2009, 17:19

Orm napsal:
CO znamená SL/SL ?

soul link / siphon life

tobe HP vysava a sobe je tim doplnuje
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

Poeet p?íspivku : 677
Registration date : 30. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyTue 13 Jan 2009, 16:57

CO znamená SL/SL ?
Návrat nahoru Goto down
Diks

Diks

Poeet p?íspivku : 71
Registration date : 26. 12. 08

PříspěvekPředmět: Warlock a eq   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyMon 12 Jan 2009, 21:20

No já používám
http://wow243.vocinellarete.com/warlockt.php?0520222512230115502002050031133200100000000000000000000000000000
Sice jsem si ho udělal sám, ale používalo ho předemnou určitě zpoustu lidí...
Ale řek bych že tak silnej jsem nikdy nebyl.. Sice mam full S2 + sem tam něco pro 200lv ale stejnak je to podle mě jedno z nej do PVP... PVE je sice stímhle "strašný".. Ale docela se to taky dá.. Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Clan

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 26. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyMon 12 Jan 2009, 18:02

Ja uz dlouho dobu pouzivam tenhle build.
demo/destro
Na zacatku boje sacrifice succuby. Cursu na elementy a pak uz jen zurive shabowbolty, pripadne prolozit imolate + conflagrate.
Co se tyce eq, vicemene mage style, spell power a crit.
Bohuzel ted je to nejake rozmrvene a buff z critu shadowboltu neco prepisuje...
Návrat nahoru Goto down
Rose

Rose

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyMon 12 Jan 2009, 13:33

Tanus napsal:
no prave. taky jsem nasel jenom wotlk jinak bych to nejak vyzkousel sam

tak tady jsou aspon stare kalkulatory a dokonce tam funguje i ulozeni, takze parada a nejaky lock se muze smele pustit do prace What a Face http://wow243.vocinellarete.com/talents.html
Návrat nahoru Goto down
Tanus

Tanus

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyMon 12 Jan 2009, 11:26

no prave. taky jsem nasel jenom wotlk jinak bych to nejak vyzkousel sam
Návrat nahoru Goto down
Rose

Rose

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptyMon 12 Jan 2009, 02:11

Tanus napsal:
mohl by mi pls nekdo z locku poradit jaky staty na jednotlivy buildy? nejak se v tom nevyznam. jestli jet bonus dmg nebo radsi stamku a int nebo co. respektive poradit i jakej build na co. popr odkaz na nejaky buildy. dik moc

to bude imho problem, protoze ted uz jsou vetsinou buldy na na novy datac a stare buldy sou sem tam na fun strankach a to uz jen poskrovnu clown
Návrat nahoru Goto down
Tanus

Tanus

PříspěvekPředmět: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 EmptySun 11 Jan 2009, 22:09

mohl by mi pls nekdo z locku poradit jaky staty na jednotlivy buildy? nejak se v tom nevyznam. jestli jet bonus dmg nebo radsi stamku a int nebo co. respektive poradit i jakej build na co. popr odkaz na nejaky buildy. dik moc
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Warlock a equip   Warlock a equip - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Warlock a equip
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Class-
Přejdi na: