| Jak druid medvědem | |
|
+14cukr Smrt horse Kravamilka Orm stewik gonzi Tanus Pecek Celar Heimdal Cim Gromm sarel 18 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Pecek
Poeet p?íspivku : 623 Age : 36 Registration date : 06. 11. 08
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Sat 23 May 2009, 16:27 | |
| ty seš pacient a ja to většinou ustojim | |
|
| |
gonzi
Poeet p?íspivku : 482 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Sat 23 May 2009, 15:59 | |
| lenze shann je nemrtvy a ked uz tak si da kocku ladu a dalsi pacient ho prebere,ze pecek | |
|
| |
cukr
Poeet p?íspivku : 322 Age : 28 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Sat 23 May 2009, 15:56 | |
| tak to delala, dela a delat bude spousta lidi takovi se vetsinou nechaji umrit aby si to pamatovali | |
|
| |
gonzi
| |
| |
shann
Poeet p?íspivku : 258 Registration date : 03. 11. 08
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Sat 23 May 2009, 13:59 | |
| me z toho vynechte | |
|
| |
Ordann
Poeet p?íspivku : 228 Age : 38 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Sat 23 May 2009, 13:27 | |
| Díky za rady. Jak budu mít příště možnost tankovat, budu aplikovat co jsem se dozvěděl | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Sat 23 May 2009, 12:12 | |
| tak ja tankujem stylom:pull faeri,prva rana mangle(velmi dobre aggro,vacsinou critnem za 2.5k ),potom growl,lebo su u nas taky blazni ako shann co da hned na zaciatku pyro,alebo aerys co da storstrike s WF .Potom dam lacerate(pocas tychto abilit dam maul-da sa to,lebo maul nema global CD).Dam mangle,znizenie AP,a spamujem lacerate kolko sa da.Ked je viac mobov po kope ako napr. v hyjali davam swipe stale.A ked napriklad bijem moba a ma uz len napr. 15k hp tak targetnem druheho,kvoli tomu,aby som stihol aggro na druhom.aggro na tych 15k hp mi staci,a aj tak mu este pridavam swipe.U bossov problem s aggrom nemam si myslim,s touto technikou sa daju brat aj kon+attumen,romulo+julka.No dodge je dvojsecna zbran (mam 43%),lebo sa mi stava,ze sa bossovi prvu ranu uhnem a nemam take aggro ake by bolo pri dmg. | |
|
| |
Gregory
Poeet p?íspivku : 205 Age : 31 Registration date : 05. 09. 08
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Sat 23 May 2009, 10:58 | |
| Já co sem s druidem tankoval - Faerie Fire na pull, jednoznačně. Pak párkrát swipe, demoralizing roar a občas stacknout lacerate (až budeš mít, používej, tahač aggra) no a všechno kombinovat s next melee Maulem, pokud je rage. Growl nechávam jen na případy nouze, většinou ho ani nepotřebuju, mam talenty na zvýšení medvědího aggra. Challenging roar jsem nepoužil ještě snad nikdy. Enrage je dobrá věc když nemáš rage.. vlastně jediná.. snížení armoru neni moc znát, ale nepoužíval bych to když budeš mít minimum života, healové by nemuseli stíhat. Když máš full hp, myslim že to průběh moc neovlivní. Jinak Manglem se taky dost dobře nahání aggro, na single mobovi např v KZ se nejlíp drží aggro stylem mangle, maul, lacerate - lacerate jen když neni CD na mangle, maul pořád, pokud je rage. | |
|
| |
Ordann
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Sat 23 May 2009, 10:52 | |
| Měl bych další ze série otázek. Čím mám za druida tankovat? Zatím jsem expil sám, tak nevím co nejvíc agruje, prosím tedy o rady. Včera jsem byl pozván na Zul Farak a jaksi bez přípravy. No tankování celkem šlo, na to že jsem byl nejnižší level (byli tam o 3, 4 a 9). Nemám zatím Mangle. Natahoval jsem pomocí Faerie Fire a pak jsem Swipoval co to šlo. Chanelling Roar je super, škoda že má takový CD. Growl = Taunt, že? Taky dobrý, ale nakliknout ve skupině zrovna toho creepa, kterého někdo přebral není nejsnažší. Trochu mě mrzelo že nějak nestíhám dávat Demoralizating Roar, ale mezi těma Swipama nebyl prostor. Mám používát i Maul? Ještě jedna taková věc - jak přebrat zpátky creepa, když ho někdo přeagruje a nemám rage ani CD na Growlu. Když je jen 1 a neútočí na mě, dává mi to pomalu rage. Napadl mě jedině enrage ... ale až delší dobu potom co se to stalo. Je to hodně znát to snížení armoru? Používáte to tankující druidi? Díky za případné rady | |
|
| |
Ordann
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Wed 06 May 2009, 19:38 | |
| Ok, takže dám do bonusu k healu z agility | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Wed 06 May 2009, 13:41 | |
| co si nepochopil?prowl nevyuzivas,lebo je to zdrziavanie a neda sa to pouzit vsade.A threat ti je na expenie zbytocne. | |
|
| |
Ordann
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Tue 05 May 2009, 20:21 | |
| Sice jsem to vůbec nepochopil, ale diky | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Tue 05 May 2009, 17:52 | |
| v podstate prowl nepouzivam,lebo je malo miest kde sa vyskytuje 1 mob,na neutralov to sice pouzijes(ale neutrali ti nezhodia prowl )15%agro je do raidu.Silnejsi prowl a HB z agi je na pvp.je to na tebe,podla mna je ten heal zbytocny.pred tym som mal 1 bod v intensity | |
|
| |
Ordann
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Tue 05 May 2009, 01:24 | |
| Gonzi mi ten tvůj link nejede, ukazuje mi to ten co jsem dával já. Jinak mi v totu chvíli více-méně jde o to, zda je na expení lepší dát 2 body do Narturing Instincts nebo do Feral Instincts. | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Tue 05 May 2009, 00:07 | |
|
Naposledy upravil gonzi dne Tue 05 May 2009, 18:01, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Rose
Poeet p?íspivku : 1314 Age : 40 Registration date : 05. 11. 08
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Mon 04 May 2009, 21:45 | |
| co sem hodit svuj buld a my ti ho okomentujem? resp ostatni to okomentujou ja tak daleko s Feralem nedosel | |
|
| |
Ordann
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Mon 04 May 2009, 21:25 | |
| Měl bych zase prosbu o pomoc jak dále. Dostal jsem se k talentům, další dám zase do Savage Fury. Ale pak nevím jak dál. Shredding Attacks nějak zavrhuju, protože Shred skoro nevyužiju (u expení potkávám samé vyšší lvl a ty mě v Prowlu najdou a záda mi už nenabídnou) a Lacerate ani nemám. Feral charge bych nevyužíval a Feral Aggression mi přijde o ničem, jelikož expím převážně v kočce. Takže buď se vrátím a dám 2 body do Feral Instinct - takže mě tak často v prowlu nenajdou a snad i více využiju Shred. Nebo to dám do Narturing Instinct - zvyšuje heal o 50% agility (v talent stromu je psáno strenght, ale ve hře je to agilita jestli nejsem úplně mimo). No pak dále bych pokračoval na Heart of the Wild, Leader of Pack, Improved LoP, 2 body do Survival of The Fittest, Predatory Instincts a Mangle | |
|
| |
Ordann
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Fri 17 Apr 2009, 17:26 | |
| Díky moc za vyčerpávající odpověď Odpověděl jsi mi i na to, co jsem se ještě ptát nechtěl jelikož je to trochu předčastné. Chápu po Falerie Fire, až to bude aktuální (jestli vůbec), zeptám se jak dál. Zatím díky moc všem za odpovědi. Btw s tím charge jsem měl divný pocit, díky žes mi potvrdil to tam prozatím spíše nedávat. | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Fri 17 Apr 2009, 14:28 | |
| kym si maly lvl tak pullujes spellom a potom hodis formu a stracas energy/rage.Daj furor 5/5 ale az vtedy ak ti to najviac vyhovuje.Feral instinct vyuzijes neskor,hlavne v dungoch a PvP.+1 sec stun vyuzijes vzdy,aj pri nutnom heale.Charge daj len ak chces(PvP).To co ma rose je dobre,pokracuj cez crit do primal fury.Shred a lacerate nevyuzivas na malom lvl takze to neskor,savage fury daj a pokracuj cez predatory strikes.faerie fire zkombinuj s furorom a usetris energy.Stun a fear je PvP,pokracuj do mangle a v resto urcite po omen a co ti vyhovuje k tomu to necham na teba. | |
|
| |
Rose
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Fri 17 Apr 2009, 09:06 | |
| - Ordann napsal:
- Díky Rose, už jsem něco přehodil.
Nakonec asi dám talenty do obou, ale až po dosáhnutí posledního talentu (mangle), co je tedy podle vás na expení užitečnější? tak o tom zadna.. jen sem ti hodil zacatek, o moc dal jsem nedosel, takze bych pak jen spekuloval | |
|
| |
cukr
Poeet p?íspivku : 322 Age : 28 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Fri 17 Apr 2009, 01:59 | |
| presne tak jak to tam dal rose | |
|
| |
Ordann
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Fri 17 Apr 2009, 01:55 | |
| Díky Rose, už jsem něco přehodil. Prvních 8 talentů je jasných - Ferocity a Thick Hide. No ale dále jsem na rozpacích ... nevím jestli dát 2 body do Brutal Impact nebo do Feral instinct. Mít stun místo 2 vteřin 3 mi nepřijde o tolik lepší, spíše bych bral ten zlepšený stealth. Prosím o vývrácení/potvrzení, jste zkušenější než já.
Nakonec asi dám talenty do obou, ale až po dosáhnutí posledního talentu (mangle), co je tedy podle vás na expení užitečnější? | |
|
| |
Rose
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Thu 16 Apr 2009, 16:29 | |
| | |
|
| |
Ordann
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Thu 16 Apr 2009, 16:12 | |
| Nebudu zakládat další topic. Mohl by jste tady prosím někdo dát nějaký dobrý build na expení druida ... případně napsat kam dávat dříve. | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Jak druid medvědem Fri 13 Feb 2009, 20:55 | |
| ja viem ze eq neni vsetko,mam velke problemy,ked natiahnem asi 3 a viac mobov,heal mi okamzite bere threat btw.ja som myslel ze do coho mam buchat ench a sockety(na LW tank eq mam 12stam v zltom slote,tym padol stracam bonus na +3dodge,tak neviem ci mam dat 12,12,12stam abo 12stam,4def,4def->+3dodge,a rukavice 10stam/240armor/15agi? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jak druid medvědem | |
| |
|
| |
| Jak druid medvědem | |
|