The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

rada s výběrem

Goto down 
+13
Rose
Smrt
gonzi
Clan
cukr
Gromm
Diks
Hathoria
Heimdal
Tanus
aerys
stewik
ingwe
17 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Gromm

Gromm

Poeet p?íspivku : 318
Registration date : 24. 09. 08

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyWed 11 Feb 2009, 21:10

já posílám notes do servisu ... grafika se mi zřejmě přehřála pale
Návrat nahoru Goto down
Rose

Rose

Poeet p?íspivku : 1314
Registration date : 05. 11. 08

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyWed 11 Feb 2009, 19:02

ingwe napsal:
tak jsem se včera dozvěděl zajímavou věc. moje zamrzání komplu v dunzích je MOŽNÁ způsobený přehřátím grafiky, a MOŽNÁ pomůže podložit noťas něčím aby byl mezi jím a stolem větší prostor. jestli tohle bude fungovat, tak asi jen tak pro očistu těla i ducha skočim z guildhauzu... Idea

bohate staci krabicky od sirek pod zadni cast. ja osobne pouzivam dreveny hranolek 1,5x1,5x(n-3) cm kde n = delka notebooku
Návrat nahoru Goto down
ingwe

Poeet p?íspivku : 59

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyWed 11 Feb 2009, 12:52

tak jsem se včera dozvěděl zajímavou věc. moje zamrzání komplu v dunzích je MOŽNÁ způsobený přehřátím grafiky, a MOŽNÁ pomůže podložit noťas něčím aby byl mezi jím a stolem větší prostor. jestli tohle bude fungovat, tak asi jen tak pro očistu těla i ducha skočim z guildhauzu... Idea
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

Poeet p?íspivku : 954
Registration date : 07. 09. 08

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyWed 04 Feb 2009, 19:48

ja mel se stewikem podobnou radost v kz, tanus uz neni tak slabej tank aby me neudrzel, ale naposledy co jsme sli smer princ tanus nabral, ostatni pockali a pak po nem sli, ja jeste cekal, pak jsem hodil inicirate a kdyz to kritlo, urval jsem ho prvni ranou.... kdyz nekritlo tak druhou.... mam sice nabufovanej asi 1400 spell bonus ale tohle mi prislo pritazeny za vlasy, bylo to celkem nedavno takze ano, mohla to nejaka zaplata zmrsit

edit: to uz to tanci doresili? Smile
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 17:02

Goshawk napsal:
Ehmm Gromme reknu takhle, hraju warra (at uz furry nebo prot) az moc dlouho, a muzu rict, ze posledni dobou cca mesic, dva, agro haluzi (jak by rekl Baha). Ta situace jak tu zminoval Clan, pullnul creepy, hodil mangle na tu co mel v targetu, teprve potom jsem prastil ja do ni, necritlo mi to, ale hned po tej rane jsem mel na sobe vsechny creepy. A nestalo se mi to jen jednou.

Nerikam ze tu agro jede blbe celkove, jen se obcas splasi.

A ano, kdyz nabehne warr, hodi sweeping strike a whirlwind, tak proti nemu tank ostatni creepy neudrzi, ale tak je to samozrejme ohraci, jak bylo receno. Naproti tomu, pokud se jede singl creepa, ja mam na sobe salvu a totem na reduce threat od shamana a stejne sestrelim creepu z tanka, a to upozornuju, ze nehraju jak prase, co se mnou byli v raidu potvrdi (samozrejme, kazdej obcas "ustreli"), tak to asi neni uplne v poradku.

Jinak pro uplnost, enchy mam mongoose a crusader (ten nezpusobuje zadny threat), a sweeping jdou na 1 creepu navic na 10 ran nebo 15 sec a ne nemel jsem je v tom okamziku na sobe.

ja jen vyjmenoval moznosti ne reseni ... jestli crusader neagruje, tim lepe ... a ze threat obcas uleti si asi budem muset zvyknout a prizpusobit se tomu, dokud to tak bude

edit: přiznávám, že za furryho se ještě učím a tak se můžu leckdy mýlit
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

Poeet p?íspivku : 419
Registration date : 26. 09. 08

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 16:54

Gromm napsal:
Clan napsal:

Jop sweepingy jsou me jasne v kombinaci s whirlwindem do low hp creep pecka :]
No prave obcas me to prijde jako ze threath proste zhaluzi :] jak by rekl baha
No uz by to chtelo nejakej funkcni threath metr .. chcu zacit trosku tahat locka a tam sem s tim dost zapasil:]

jooo ten bych si pral taky

zbožné přání
Návrat nahoru Goto down
http://www.viry.cz/forum
Goshawk

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 14. 01. 09

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Goshawk   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 16:53

Ehmm Gromme reknu takhle, hraju warra (at uz furry nebo prot) az moc dlouho, a muzu rict, ze posledni dobou cca mesic, dva, agro haluzi (jak by rekl Baha). Ta situace jak tu zminoval Clan, pullnul creepy, hodil mangle na tu co mel v targetu, teprve potom jsem prastil ja do ni, necritlo mi to, ale hned po tej rane jsem mel na sobe vsechny creepy. A nestalo se mi to jen jednou.

Nerikam ze tu agro jede blbe celkove, jen se obcas splasi.

A ano, kdyz nabehne warr, hodi sweeping strike a whirlwind, tak proti nemu tank ostatni creepy neudrzi, ale tak je to samozrejme ohraci, jak bylo receno. Naproti tomu, pokud se jede singl creepa, ja mam na sobe salvu a totem na reduce threat od shamana a stejne sestrelim creepu z tanka, a to upozornuju, ze nehraju jak prase, co se mnou byli v raidu potvrdi (samozrejme, kazdej obcas "ustreli"), tak to asi neni uplne v poradku.

Jinak pro uplnost, enchy mam mongoose a crusader (ten nezpusobuje zadny threat), a sweeping jdou na 1 creepu navic na 10 ran nebo 15 sec a ne nemel jsem je v tom okamziku na sobe.
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 16:50

Clan napsal:

No uz by to chtelo nejakej funkcni threath metr .. chcu zacit trosku tahat locka a tam sem s tim dost zapasil:]

jooo ten bych si pral taky
Návrat nahoru Goto down
Clan

Poeet p?íspivku : 77

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 16:42

Gromm napsal:
tak ono sweap strike ani neni plosnak ve slova smyslu ... kdyz to zapne a mlati 1 target, zasahuje i okolni potvory, ten spell ma na nekolik ran, ale ma i trvani, tak jestli mu zbyly nejake rany z minula, mohl je nabrat ... s agrovani 2/3 z natazenych je to jak s healem ... heal nepocka, healne te a sou na nem ... war da ranu, critne a sou na nem ... otazkou jeste je jestli nema treba enchanty typu ... crusader, battelmaster, spellsourge ... cokoliv co totiz healne, prida manu (parte ci jedince) dela velkej threat ... stejne jako healovaci totemy shamanu atd. ... a do tretice, nejsme na offu, takze to s tim treatem nemusi byt bezchybny, musi si proste davat bacha

No uz by to chtelo nejakej funkcni threath metr.. chcu zacit trosku tahat locka a tam sem s tim dost zapasil:]
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 15:52

tak ono sweap strike ani neni plosnak ve slova smyslu ... kdyz to zapne a mlati 1 target, zasahuje i okolni potvory, ten spell ma na nekolik ran, ale ma i trvani, tak jestli mu zbyly nejake rany z minula, mohl je nabrat ... s agrovani 2/3 z natazenych je to jak s healem ... heal nepocka, healne te a sou na nem ... war da ranu, critne a sou na nem ... otazkou jeste je jestli nema treba enchanty typu ... crusader, battelmaster, spellsourge ... cokoliv co totiz healne, prida manu (parte ci jedince) dela velkej threat ... stejne jako healovaci totemy shamanu atd. ... a do tretice, nejsme na offu, takze to s tim treatem nemusi byt bezchybny, musi si proste davat bacha
Návrat nahoru Goto down
Clan

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 15:43

Gromm napsal:
Clan napsal:

S tim agrem:
furry warr bude nejakej strelenej, neresim ze v hyjalu tak dralnu nabehne a hodi SS a WW a ma vsechny na sobe, jednu si tauntnu stihnu tak mangle a ma ju zas na sobe :]

Furry war neni strelenej, střelenej je hrac ... kdyz si zapne jeden plosnak a da hned druhej (ma-li k tomu jeste velkou sanci na crit a 2 rychle zbrane), je celkem jasny ze na sebe pretahne dost potvor ... na to si ma davat bacha spis on. (edit: jen dotaz, jak moc funkcni je na ICE seal of Salvatation od pala a totem od shamana, co snizuji threat?)

Ano o hraci je to hodne viz Dralnu :]
Ale i tak creepu co ma na sobe taunt buff by sestrelit nemel..
S tim stahnutim vice potvor ano plosne tak agro neudrzim, ale kdyz ma furry warr na sobe salvu a totem na snizeni threathu a jde do creep ktery kazdou tankuje jeden tank? Tak tam me nerikej ze dvouma plosnakama 2/3 urve. Neni mozne. Leda bugle agro. Druha moznost ani ja ani Janicko neudrzime agro. :] Ale ff, 5x lacerate, mangle, shout, trny uz toho na nej fakt vic hodit nemuzu :] Tam bude neco podivneho.

Dalsi vec stoji ja, vedle me furry war. Pulnu tri creepy, warr bouchne do ty co ja tankujou a jdou po nem vsechny? Ehm... A ne v tomto pripade tak zadnej plosnak nehazel.
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

Poeet p?íspivku : 228
Registration date : 21. 10. 08

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 15:21

Shamanův totem funguje, jestli ale přesně podle uváděných čísel netuším.

Jinak co mi přišlo divné je že když jsem procházel mezi mobama a házel si ho, tak když ho zacastím, tak na chvíli nefunguje ... asi ten čas mezi tím co se 1. zruší a 2. zacastí. To byly chvíle smtri Sad
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 14:37

Clan napsal:

S tim agrem:
furry warr bude nejakej strelenej, neresim ze v hyjalu tak dralnu nabehne a hodi SS a WW a ma vsechny na sobe, jednu si tauntnu stihnu tak mangle a ma ju zas na sobe :]

Furry war neni strelenej, střelenej je hrac ... kdyz si zapne jeden plosnak a da hned druhej (ma-li k tomu jeste velkou sanci na crit a 2 rychle zbrane), je celkem jasny ze na sebe pretahne dost potvor ... na to si ma davat bacha spis on. (edit: jen dotaz, jak moc funkcni je na ICE blessing of Salvatation od pala a totem od shamana, co snizuji threat?)

Naposledy upravil Gromm dne Tue 03 Feb 2009, 16:10, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

Poeet p?íspivku : 419

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 11:31

mě teď nejvíc vytáčí paladinův buglý Seal of Command --> šlupky za 12k

jen důkaz že to tak je:

Katulka (12:24:29 30/01/2009)
obcas dam s paladinem moc veliky dmg....holy shockem treba i 12k dmg........ co s tim???
Návrat nahoru Goto down
http://www.viry.cz/forum
Clan

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 10:25

Def u druida:
diky talentu Survival of the Fittest si muzeme odecist z crit capu 3 procenta, tudiz pozadovana defence by mela byt 415. Donedavna psali na wowwiki.
Ve wotlk je ten talent zdvojnasobenej takze crit cap o 6 procent. Tam druid defence nepotrebuje vubec :]

S tim agrem:

shadow dmg bych rekl ze ma trochu vetsi agro nez ma mit, kdyz si vemu jak jeden cas zatapel Buffy a to v te dobe nemel ani takovej eq. No a lock je kapilota sama pro sebe. At chceme nebo nechceme, lock je proste prase a kdyz tu creepu bude chtit tak ji proste urve.

Jinak co se tanku tyce Rage v hyjalu sem uspesne 45s tankoval i s lockem. Ale healeri se asi zapotili :]

K Nightangel:
O jejim intel only eq vime vsici co s ni chodili, co sem se s ni bavil tak asi 1600 bonus heal, ale pres 50 procent crit na holy, to uz svoje udela. Nejsem si jistej jestli uz to zas u palasa jede vraceni many za crit, kdyby ano, tak nevim nevim jak dlouho by ji ta mana vydrzela :]]
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

Poeet p?íspivku : 677
Registration date : 30. 09. 08

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 08:58

gonzi napsal:
heal jednotlivca-pala,priest;priest urcite Belf kvoli viac mane a racialke
heal skupiny(off heal)-shaman,druid
btw videl som tankovat moonkina(neviem na co je AP na moonkina)dalo by sa mozno spravit,nejaka dobra zbran na dmg a podporovat spellmi+400%armor Very Happy no za skusku by to stalo
zase pala-tank zriedkave,ale urcite dobre-aura,plate,stit,bubla,60% vacsi threat,po pripade si hodi spell co ti da full hp za manu Rolling Eyes

Heal jednotlivce - paladin,...,....,priest, shaman a druid (ve WOLTK se paladinovi blizí disciple priest)
heal Skupiny - Priest, shaman, druid a pala

Čím větší skupina tím vic paladin ztrací výhod, to ale neznamená že by udělal menší množství healu. Kdo si pamatuje z raidu Nightangel (holy paladin 20k many) tak ta byla v healu množství healu prvni.

Nejde říct kdo je nejlepši, heal by se měl doplňovat a snažit se dělat co nejmenší over heal.
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

Poeet p?íspivku : 322
Registration date : 09. 09. 08

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 03:25

prot war - nejlepsi na jeden target, strhnout to z nej kdyz umi pouzivat svoje ability a neflaka to je nadlidskej vykon (krom prastenejch locku ktere jsem v dungach miloval - kdyz jsem pulloval moba uz mely vykastenej SB...), Obrovska vyhoda je Spell reflect kterym se na mangosu da vratit skoro jakejkoli spell (aniz by to melo jit, navic je buglej tak, ze dava pri vraceni vetsi dmg nez by dostal tank zkuste si jit na prince v kara se 4 warama, kteri maji macro na spellreflect) last stand nema chybu ale bacha na pouzivani v duelech Very Happy moc se nevyplaci)

paladin - v soucasnosti neni lepsi tank na skupiny o 4+ mobech, jinak nevim kdo psal tu bublinu (to je drobet blbost - creepy ho okamzite maji pustit a pak vase oblibene slovo -WIPE). Gay on hands je fajn spell. Setane vlny v Hyjalu tankuje v 99% palat a ostatni z nej v urcitem poradi berou creepy. Jeho vyhodou je ze ma stejnej armor jako war, stejnej defense (jeho EQ se vetsinou sklada ze stejnych doplnku jak pro wary, navic on tankuje pomoci spell dmg a jak asi vite tak na holy nejsou zadne resisty (krom buglych druidu - aspon NE kteri ji resistujou tak pulku), takze nejvetsi rozdil mezi war a pala eq je zbran...

druid je jako tank super v tom ze zvlada drzet na sobe vic mobu celkem spolehlive a pri pouziti mozku dmgeru mu je nikdo nepretahne (neresim to jak gosh mel na sobe salvu a muj funkcni totem nahozenej a stejne Janicka preagroval - asi u furyho je neco v neporadku, pochybuju ze to byla goshowa chyba protoze jsem to uz videl vickrat), zaroven jako medved ma slusnou DMG, strasnej armor a dodge (v T6 selfbuff v tankovacim EQ 20K hp, 31K armor, 44+% dodge zalezi na gemech a enchantech) takze nedostava takove rany, ale jeho nevyhodou je ze dostava tzv crush dmg coz by se warovi v zadnem pripade stat nemelo. Do raidu je vybornej protoze v pripade nouze dokaze i prihealovat, jako kazdej druid ma inervate a aniz by musel prehazovat EQ (v CM to stejne az na zbran neudela) da v kocce dobrou az hodne dobrou dmg. Nejak mi tam pokuhlava defense u medveda a nevim si s tim rady (nevim cap) v sicketech je povetsinou 5agi a 7stamky (cervene, modre), ve zlutych pak 5def a 7stamky. Kdyz bude zajem tak soupis itemu sem pak klidne hodim.
https://2img.net/r/ihimizer/img135/9679/medapq1.jpg

jinak pri pouzivani mozku v raidech by nemelo dochazet k utrhnuti moba z tanka at tankuje kdokoli z tech 3.

trochu zvlastni tankove (nepocitam to ze slepce tankoje war a lock, essence v BT rogun a hunt, to jsou specificti bossove)

panzerkin (boomkin) - Sova ( s asi feral tank staffkou kvuli armoru) i kdyz to nechapu drzel bych se normalne spelldmg weapon, agro drzi moonfirem trnama a dalsima spis instantama, hodi se pro tankovani max tak 3 mobu, ma stejnej armor jak medved ale min HP takze je na nej treba lepsi heal. Jsou i pripady kdy se panzer uchytil i jako MT na nizsi raidy (kara, ZA) ale to bylo kdyz uz na sobe mel full T4/5 eq)

roguni - tankuji spis melee bossy (na spellare to chce asi casovat cloak), agro drzi diky brutalni DMG (neznam zadneho non combat rogunu v PVE) ma strasnej dodge viz gaeowyn (uz nehraje) a avoidance '(plosne kouzla nezpusobuji dmg). Itemy povetsinou modre na agi a dodge, ve vsech socketech pokud mozno dodge nebo AGI (spis agi). Chvili me lakalo si takovouhle rogunu udelat, ale kdyz jsem doexpil na 19 coz byl ostrasne utrpeni tak jsem si radsi udelal twinka

hm trochu soupis, ale neberte to vazne, jak uz mi bylo parkrat receno - vubec nevim o cem tankovani je a byl jsem jenom lama s dobrym EQ kterej to delal za me
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 02:44

cim vic tanku tim vic dungů nebo to bylo addidas ... uz se mi to plete bounce
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 02:21

no ale kdyz jsme se o tom bavili pred pul rokem a expil jsem garretha tak kazdej tvrdil ze palach muze byt maximalne offtank (coz se mi zdalo jako blbost) Smile

a opravdu rose, dalsi tokeny ti padnout muzou, vem ty tokeny a hod je do tanka, muzes hned tankovat oko a ssc a to si myslim je slusna odmena Smile
Návrat nahoru Goto down
Clan

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 01:15

Smrt: netvrdil bych jako posledni, paladin je na nektere situace neocenitelne, takove plosne agro ja s tim feralem nevypotim ani kdyzbych se opuntikoval, co dokaze prot palas kdyz umi :] ved na offu vlny v hyjalu vetsinou jedou prot palasove ;]
Návrat nahoru Goto down
Rose

Rose

Poeet p?íspivku : 1314

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyTue 03 Feb 2009, 00:01

tenhle topic je primo stvoren k motivaci nato abych nacpal t5 tokeny na protec EQ a dal se na drahu druheho imba tankadina (prvnim mam na mysli Arise) What a Face
Návrat nahoru Goto down
Smrt

Smrt

Poeet p?íspivku : 285
Registration date : 11. 10. 08

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyMon 02 Feb 2009, 23:24

cukr napsal:
stewik napsal:
a Belf neni u hordy moc oblibenej protoze jedinej neni zrudicka Smile

jj protoze jako jedinej vypada jako teplo..ehm... lol!

+ Karma, první normální příspěvek od cukříka dneska Very Happy

Jinak ohledně druida:

Když máš talenty na heal, zvládneš tankovat bosse zhruba asi půl minuty/minutu, podle kvality healů, kteří za Tebou stojí, nemůžeš být 100% náhražka tanka. Je to zhruba totéž, jako když bude tankovat furry war. Nemáš na to prostě EQ, natož talenty. Zvládneš nouzové tankování bosse/ nebo budeš lepší offtank, ale už musíš být na boj jako offtank připraven (jiný EQ než healovací).

Paladin je dobrý tank, ale v poměru k tankdruidům nebo tankwarům je poslední. Ale to už je spíš pak o dovednosti a EQ, než o jasném "pala tank suck, chci wara/druida". Prostě když na to bdueš připraven a budeš mít EQ jsi jako pala taky dobrý tank. What a Face
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

Poeet p?íspivku : 322
Registration date : 09. 09. 08

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyMon 02 Feb 2009, 23:04

stewik napsal:
a Belf neni u hordy moc oblibenej protoze jedinej neni zrudicka Smile

jj protoze jako jedinej vypada jako teplo..ehm... lol!
Návrat nahoru Goto down
Heimdal

Heimdal

Poeet p?íspivku : 494

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyMon 02 Feb 2009, 21:08

myslim, že to není až tolik podceňováním.. spíš se žádnej pala do tankovaní moc nehrne.. já znam pala tanka jen Arrise..
Stewik napsal:
protoze palach ma taunt kazdejch 15s
jinak jesli se nepletu tak v poslednim change logu bylo, že warům se vrací taunt na 10s, takže by to mělo být zas o něco lepší Wink
Návrat nahoru Goto down
stewik

stewik

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem EmptyMon 02 Feb 2009, 19:59

gonzi napsal:
heal jednotlivca-pala,priest;priest urcite Belf kvoli viac mane a racialke
heal skupiny(off heal)-shaman,druid
btw videl som tankovat moonkina(neviem na co je AP na moonkina)dalo by sa mozno spravit,nejaka dobra zbran na dmg a podporovat spellmi+400%armor Very Happy no za skusku by to stalo
zase pala-tank zriedkave,ale urcite dobre-aura,plate,stit,bubla,60% vacsi threat,po pripade si hodi spell co ti da full hp za manu Rolling Eyes

jo horda dost pala tanky podcenuje, ale to uz je proste ze zvyku, horda mela samany(postrach aliku) a paladin byl alik (postrach hordy)... a Belf neni u hordy moc oblibenej protoze jedinej neni zrudicka Smile v nicem jinym bych to nevidel, videl jsem rose tankovat a bylo to super, ssc jsem tahal summony protoze palach ma taunt kazdejch 15s, driv jsem tankoval jako retri i nejaky slabsi dungy, ale chce to hodne slusnej heal pac me vzdycky trefi, jinak me prave tankovani bavi a sel bych s garrethem hned kdybych ho nemel na pvp
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

rada s výběrem Empty
PříspěvekPředmět: Re: rada s výběrem   rada s výběrem Empty

Návrat nahoru Goto down

rada s výběrem
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Class-
Přejdi na: