|
| rada s výběrem | |
|
+13Rose Smrt gonzi Clan cukr Gromm Diks Hathoria Heimdal Tanus aerys stewik ingwe 17 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
gonzi
Poeet p?íspivku : 482 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 19:09 | |
| heal jednotlivca-pala,priest;priest urcite Belf kvoli viac mane a racialke heal skupiny(off heal)-shaman,druid btw videl som tankovat moonkina(neviem na co je AP na moonkina)dalo by sa mozno spravit,nejaka dobra zbran na dmg a podporovat spellmi+400%armor no za skusku by to stalo zase pala-tank zriedkave,ale urcite dobre-aura,plate,stit,bubla,60% vacsi threat,po pripade si hodi spell co ti da full hp za manu | |
| | | Clan
Poeet p?íspivku : 77 Registration date : 26. 09. 08
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 18:45 | |
| 2Gromm no prikladem znouze tanku sem i ja :] | |
| | | Heimdal
Poeet p?íspivku : 494 Registration date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 18:35 | |
| Stewik odtankoval celkem pěknou šichtu na Vlkovi (i když byla síla ho udržet ) | |
| | | Gromm
Poeet p?íspivku : 318 Age : 40 Registration date : 24. 09. 08
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 18:32 | |
| stewi s tankama se nehadej ... az to zkusis, budem te brat vic vazne edit: pojmy tank a z nouze tank sou tak rozdilny, ze je nejde srovnavat ... z nouze tank muze byt treba i mag, kdyz ma dost rychli nozky a creepa za nim proste bude furt behat a nepusti ho ... ne kazdy ma, ale k tankovani dispozice, stejne jako k healu, stejne jako k dmg ... tank je tez z nouze dps, ale je uplne naprd
Naposledy upravil Gromm dne Mon 02 Feb 2009, 18:38, celkově upraveno 1 krát | |
| | | stewik
Poeet p?íspivku : 954 Registration date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 18:30 | |
| cti mezi radky nebylo mysleno tankovat hyjal jako main tank, ale treba ali krale by dal | |
| | | cukr
Poeet p?íspivku : 322 Age : 28 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 18:06 | |
| - cukr napsal:
- stewik napsal:
druid ... kdyz si ale i s balance oblece feral eq tak proste muze jit z fleku tankovat bez zmeny talentu, druid je v tomhle brutalni ok tak ja jsem neprijemnej a jeste neumim cist | |
| | | stewik
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 18:00 | |
| - ingwe napsal:
- Gromm napsal:
- Heimdal napsal:
- no prakticky jo, zaplatíš tušim 500g, smažeš postavu, uděláš si libovolnou (rasu,class) a gm ti instantně nahodí 70lvl, ale nebudeš mít vůbec nic, žádný věci, profese na nule.. ale je to rozhodně jednodušší řešení než si vyexpit novou 70..
nová postava bude mit stejne jmeno jako ta minula ... GM se pak k tobe portne a zvedne ti levl na jakykoliv od 2-70 ... mozna bude lepsi nemit hned 70, at se expenim s novou postavou trechu zzijes a naberes nejakou repku to zní velmi rozumně, na kterém lvl bys to doporučoval? teď jsem 48, takže ještě myslim času dost. ale zas když bych to udělal hned, mohl bych chodit healovat dungy už teď. aspoň bych se to naučil. hned to udelat nemuzes, na znovuzrozeni musis byt lvl 70, a osobne bych ti doporucoval pak jit zase na lvl 70 a pak si muzes HP, zang a rampy atd projit taky ale budes mit silnejsi kouzla kdyz uz nemas eq | |
| | | stewik
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 17:57 | |
| ehm, on nema byt tank.... ale znouze tank, to je asi tak vsechno co ti k tomu muzu rict, pecek tankoval bosse v hyjalu kdyz nam umrel tank a prezil, z extremniho pripadu kterej ty vytrhnes z kontextu se snazis udelat dukaz toho, ze nerozumim tomu o cem pisu, nejsi dneska prijemnej | |
| | | cukr
Poeet p?íspivku : 322 Age : 28 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 17:45 | |
| - stewik napsal:
druid ... kdyz si ale i s balance oblece feral eq tak proste muze jit z fleku tankovat bez zmeny talentu, druid je v tomhle brutalni muzu se zeptat cim bude tnakovat kdyz si sova vezme feral EQ, asi myslis Boomkina ale ten je trochu neco jineho, pokud si balance vezme feral EQ tak neudrzi aggro ani jako sova ani jako medved (medved nema talenty, sova nema manu a spell dmg). Ty jako lock kterej ma brutal aggro mu seberes moba po par vterinach boje at dela co dela a takhle by to bylo s vice classama (spis se vsema krom huntu a asi rogunu, jeste tak mage ale ten ma invis jenom jednou za cas)
Naposledy upravil cukr dne Mon 02 Feb 2009, 18:07, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Gromm
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 17:36 | |
| - ingwe napsal:
- Gromm napsal:
- Heimdal napsal:
- no prakticky jo, zaplatíš tušim 500g, smažeš postavu, uděláš si libovolnou (rasu,class) a gm ti instantně nahodí 70lvl, ale nebudeš mít vůbec nic, žádný věci, profese na nule.. ale je to rozhodně jednodušší řešení než si vyexpit novou 70..
nová postava bude mit stejne jmeno jako ta minula ... GM se pak k tobe portne a zvedne ti levl na jakykoliv od 2-70 ... mozna bude lepsi nemit hned 70, at se expenim s novou postavou trechu zzijes a naberes nejakou repku to zní velmi rozumně, na kterém lvl bys to doporučoval? teď jsem 48, takže ještě myslim času dost. ale zas když bych to udělal hned, mohl bych chodit healovat dungy už teď. aspoň bych se to naučil. jo ale expenim ziskas i zakladni equip, abys v dunguch byl co platnej ... nahej priest je max dobrej jako navnada na moby edit: a na jaky levl se prerodit, to je subjektivni, ale jako optimalni mi pripada asi 65 ... muzes zacit delat Q na HP, kde bys pri svem levlu nemel mit potize (s vecmi alespon z profesi) a rychle si naberes zakladni equip na OL ... pak muzes prejit v rychlem sledu ... zang, terrokar, nagrand (nekere mozna i vynechat) a na 70 se dostat alespn s castecne modrym equipem, se kterym mi budes v KZ aspon neco platny | |
| | | ingwe
Poeet p?íspivku : 59 Registration date : 05. 11. 08
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 17:34 | |
| - Gromm napsal:
- Heimdal napsal:
nová postava bude mit stejne jmeno jako ta minula ... GM se pak k tobe portne a zvedne ti levl na jakykoliv od 2-70 ... mozna bude lepsi nemit hned 70, at se expenim s novou postavou trechu zzijes a naberes nejakou repku to zní velmi rozumně, na kterém lvl bys to doporučoval? teď jsem 48, takže ještě myslim času dost. ale zas když bych to udělal hned, mohl bych chodit healovat dungy už teď. aspoň bych se to naučil. | |
| | | Gromm
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 17:00 | |
| - Heimdal napsal:
nová postava bude mit stejne jmeno jako ta minula ... GM se pak k tobe portne a zvedne ti levl na jakykoliv od 2-70 ... mozna bude lepsi nemit hned 70, at se expenim s novou postavou trechu zzijes a naberes nejakou repku | |
| | | stewik
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 16:59 | |
| - Gromm napsal:
- pala a druid jsou nejvsestranejsi co se role tyce .. muzou byt heal, dmg (na blizko, na dalku) ci tanci ... akorat to vyzaduje 3x equip ... co se healu tyce ... zalezi jestli jde o heal jedince nebo skupiny, vydrz s manou atd ... v raidu se nakonec uplatni kazdy heal
co se expeni tyce ... souhlasim s heimem, dodelal bych wara a pak ti to bud pujde (treba se objevi zaplata, novi pocitac, cokoliv) a nebo se prerodis ... ale je to tva vec jestli mas premiru volneho casu o to mi tak nejak slo, pala a druid jsou nejvsestranejsi, druid jeste o kousek vic nez pala, zabit holy palu je nadlidskej ukol, muze tankovat i ve svym eq, retri ma slusnou dmg, a tank je uplne jinej nez war ale melo by to byt dobry kdyz bude eq (nevidim duvod aby se nevyrovnal druidovi v tankovani) druid ... pecek je spell dmg, muze slusne healovat behem doby co dava dmg, a jen hodi medveda a muze tankovat i bez prevleceni, kdyz si ale i s balance oblece feral eq tak proste muze jit z fleku tankovat bez zmeny talentu, druid je v tomhle brutalni ale v zasade... kazda klasa jinym zpusobem ale kdyz maj stejny vybaveni a bude za ne hrat zkusenej hrac tak by se melo platit resto druid=resto saman=holy priest=holy pala...... protect war>=feral druid=protect pala .... i kdyz je mozna priest taky trosku vejs, fakt je to jedno, jen musis pochopit postavu a nesnazit se ji predelat | |
| | | Heimdal
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 16:50 | |
| no prakticky jo, zaplatíš tušim 500g, smažeš postavu, uděláš si libovolnou (rasu,class) a gm ti instantně nahodí 70lvl, ale nebudeš mít vůbec nic, žádný věci, profese na nule.. ale je to rozhodně jednodušší řešení než si vyexpit novou 70.. | |
| | | ingwe
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 14:46 | |
| díky za početné podněty. můžete mi ještě někdo krátce vysvětlit, jak funguje znovuzrození? to mi prostě GMka změněj klasu a nazdar? | |
| | | Gromm
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 14:41 | |
| pala a druid jsou nejvsestranejsi co se role tyce .. muzou byt heal, dmg (na blizko, na dalku) ci tanci ... akorat to vyzaduje 3x equip ... co se healu tyce ... zalezi jestli jde o heal jedince nebo skupiny, vydrz s manou atd ... v raidu se nakonec uplatni kazdy heal co se expeni tyce ... souhlasim s heimem, dodelal bych wara a pak ti to bud pujde (treba se objevi zaplata, novi pocitac, cokoliv) a nebo se prerodis ... ale je to tva vec jestli mas premiru volneho casu | |
| | | Diks
Poeet p?íspivku : 71 Registration date : 26. 12. 08
| Předmět: RE: Server OFF Mon 02 Feb 2009, 14:39 | |
| Kdo je nejlepší heal? Opravdu těžký říct (každej může bejt nej healer.... Lock nemá žádnej heal a přesto bejtvám mezi prvníma healerama ) Vyber si podle situace a rad jiných, zkušenejšíxch hráčů Prejt healuje za obrovský čísla ale jakmile se k němu někdo přiblíží tak toho moc nenahealuje ale v PVE se málo kdy k němu dostane... A druid? Má healovací dotky kterýmáma může healvat spoustu lidí najednou a instantně, ale nejsou tak ty healy vysoký... NA PVE je asi lepší ten prejt... NWM rozumym jen lockovi a to ještě málo... Ale 1 vim vždy zaleží na EQ Nejrychlejší způsob.. 70 War udělej to máš hned war jde 1,2... a pak si hod znovuzrození pokud si nekoupíš do tý doby nový PC.. a když heal s tankem v jednom... Tak bych bral asi toho Druida, ikdyž Paladin je taky brutál heal a dobrej tank ale Medá je méda. | |
| | | Hathoria
Poeet p?íspivku : 554 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 14:27 | |
| Musim potvrdit že druid je dobrej, expila sem balance a v pohode sem si sama davala i group q (zlaty koreny ) teď je ze mě strom, heal slusnej, mana neubejva , navic muzes prehodit jak na spell dmg, tak na tanka podle toho co tě bude zrovna bavit | |
| | | Heimdal
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 14:15 | |
| no každopádně být tebou tak nerozjíždim novou postavu, war se expí celkem dobře co jsem slyšel, a kdybys to jo chtěl změnit, tak na 70 se nabízí znovuzrození.. není to nejlepší varianta, ale "v nouzi" to jde.. | |
| | | Tanus
Poeet p?íspivku : 303 Age : 37 Registration date : 08. 09. 08
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 13:41 | |
| no pokud budes hrat za druida nebo za palu tak je dobry expit treba ve feralu nebo retri u paly. az se budes blizit 70 tak zacni sbirat eq na heal, pokud chces healovat. je dobry mit oba eq kdyby jsi chtel menit talenty. ja to neudelal a ted toho lituju. mam jenom par itemu na feral a vetsinou nic moc. | |
| | | aerys
Poeet p?íspivku : 94 Registration date : 03. 11. 08
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 13:00 | |
| no priest je asi nejlepsi ale takovej druid je taky moc dobrej a pomalu mu dochazi mana stejne jako palovi a shaman taky healuje slusne no .... tak si vyber | |
| | | ingwe
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 12:56 | |
| nechám si warra c mám rozjetýho, aspoň mně za něj baví levelit, a kdybych jednou vyměnil grafiku/kompl jak řikáš... a kdo je nejlepší healer? druid? Bizon mi řikal že priest, tak jak je to? taky je otázka jak se za kterýho healera levelí. | |
| | | stewik
| Předmět: Re: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 12:30 | |
| no pokud nemuzes koukat na boj v raidu tak porad muzes pomerne dobre healovat, ormik na starym kompu koukal do zdi a jen klikal edit: treba se ti tozbije grafarna, budes potrebovat novou a pak ti to poslape a pokud bys ted healoval a pozdeji s jinym kompem by to uz slo a chtel bys tankovat tak jsou vhodny asi dve postavy, duid a paladin | |
| | | ingwe
| Předmět: rada s výběrem Mon 02 Feb 2009, 12:19 | |
| ahoj lidi, chci vás zkušenější poprosit o radu s výběrem nové postavy. abych byl totiž klanu něco užitečnej. zjistil jsem že nemůžu být tank, jak jsem si vysnil, protože když se dívám v dungu na boj, tak asi kvůli kástění nějakých složitějších kouzel mi zamrzá kompl a hází modrou smrt(většina to slyšela už asi stokrát, sry:)) včera jsem ale zjistil, že když se na boj nekoukám a mám kameru otočenou pryč, nepadá to. takže kdybyste byli tak laskaví a poradili mi, za co mám hrát, abych byl v raidech jednou co platnej, byl bych vám povděčen. chce to postavu, která se účastní nadálku, a nemusí se koukat. takže buď nějakej healer, nebo mně napadlo třeba hunter s lukem/gunem, nebo nějakej mág co při boji jen kástí na dálku kouzla? naučil jsem se včera za ty dvě hoďky celkem slušně targetovat pomocí klávesnice, takže mi to vlastně ani nevadí že nic nevidim. nevím, není to fér, chci tankovat | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: rada s výběrem | |
| |
| | | | rada s výběrem | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |