|
| cry topic o magu | |
|
+5Ordann ChuckNorris Gromm cukr shann 9 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
shann
Poeet p?íspivku : 258 Registration date : 03. 11. 08
| Předmět: Re: cry topic o magu Fri 13 Mar 2009, 17:12 | |
| | |
| | | shann
| Předmět: Re: cry topic o magu Fri 13 Mar 2009, 16:43 | |
| uz jsem si toho vsimul driv...ale necche se me to hledat znova | |
| | | gonzi
Poeet p?íspivku : 482 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: cry topic o magu Fri 13 Mar 2009, 16:20 | |
| je to sword ty popleto | |
| | | shann
| | | | ChuckNorris
Poeet p?íspivku : 419 Registration date : 26. 09. 08
| Předmět: Re: cry topic o magu Fri 13 Mar 2009, 01:52 | |
| | |
| | | stewik
Poeet p?íspivku : 954 Registration date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: cry topic o magu Thu 12 Mar 2009, 16:14 | |
| by me zajimalo co jsem cukrikovi udelal, ze i presto, ze miluje paladiny, toho myho nenavidi ty taky tvrdis kazdej mesic neco jinyho shanne, hezkej pokus | |
| | | shann
| Předmět: Re: cry topic o magu Thu 12 Mar 2009, 14:49 | |
| | |
| | | shann
| | | | Gromm
Poeet p?íspivku : 318 Age : 40 Registration date : 24. 09. 08
| Předmět: Re: cry topic o magu Wed 11 Feb 2009, 01:47 | |
| | |
| | | shann
| Předmět: Re: cry topic o magu Tue 10 Feb 2009, 23:58 | |
| neak se to tu zvrhlo od tematu ... ja mam ted crit neco kolem 25% ted si nejsem jistej druidi a warrove sou pro magy pomerne hracka (pokud to neni tormetla nebo naky max nabuseni druidi . horsi jsou rogue,lock (diks ) a fire mag proti shamanum se stejnym eq jako ja sem bez sance ... vetsinou nestihnu dat pomalu ani instantka a sem tuhej + mam CD 3min na moje nejlepsi kouzlo coz myslim ze shaman ma kolik ? 10 sec? jinak bych toto tema klidne uz ukoncil ... jen jsem si stezoval na ovecku ze je to pomerne velky zenvyhodneni oproti kouzklum ze stejny kategorie | |
| | | cukr
Poeet p?íspivku : 322 Age : 28 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: cry topic o magu Tue 10 Feb 2009, 19:16 | |
| - stewik napsal:
- ja osobne proti casterum nenabiham v buble a snazim se sundat co nejvic bez bubly, kdyz mi neco uberou a mam fear nebo by me mohl mag zabit (coz se nestava pokud tam nejsou dalsi lidi), dam stun a zabiju, cloth jde lehce az na shadow priesty a demon/affli locky.... v pulce boje nahazuju bublu(ne v bg, tam ji proste tak casto nemam)
proti frost magovi (slusnemu) bez bubly nedojdes a muzes met freedom kolikrat chces, hodis freedom - hodi kostku, mas na pul minut CD - proti frost jses mrtvej, kdyz mas bublu neudela ti nic, max si hodi kostku a buble ti skonci stejne s tim a pak te sejme (svinarna je ze si hodi kostku kdyz mu das stun - to je podle me trochu op), navic pokud je frost tak ma kostku 2x po sobe, locka zabijim (zabijel jsem jedine v buble), firemage to same ovce - pyro, frost nova dasli pyro (zalezi natom jak to hraje, kdyz mu das freedom -> dracek, ono nneni tak jednoduche za bublinu hrat, musis mnit skill, naopak ze aneha shamana te jo hodne jednoduchy (v dataci se to otoci) - stewik napsal:
- jinak prave lock a shadow priest me dokazou zabit hodne snadno kdyz to umi, pokud nemam k dispozici bublu (v bg realna sance, vetsinou pala bublu pouzije hned jak muze a pak pet minut ceka) tak hodin insignii, pak blessing of freedom, mam dalsi fear (dost casto to bless prorazi, a stejne je bless jen na 14s)
tohle je desna blbost - freedom neni proti ovci, fearu, dracek, blind, etc, je jenom na imobilizing efekty (frost nova, koreny, zpomalovaci past, mozna cripl poison, etc), proste ho to neprorazi, on nato nefunguje - stewik napsal:
- no na wary je pala idealni, pres 10k armor a ja osobne mam 2/3 dmg holy... (seal of command, judgement of command, crusader strike, sanctity aura)
crusader strike neni holy, nikdy nebyl, ale od datace bude, jedina aura ktera dava DMG je retribution aura - stewik napsal:
- ale stejne uz mi nektery enha samani sundali, cukriku neni to takova sranda, nejsem treba plnej v bg, pribehne saman a da mi ranu za 6k, to se mne povede jednou z 30ti pokusu (jemu asi taky, ale je to nahoda a zabit te muze), jinak souhlas, samani se mi sundavaj hrozne dobre, horsi je medved.... k tomuhle tematu bych mohl psat donekonecna
1v1 te enhacko nemuze dat...jeidne v pripade ze je to mega lucker na WF (mas bublu -> max hp, mas gay on hands -> max hp, proste te bue zabijet jakoby 3x) - stewik napsal:
- edit: cukriku, ten armor jsem nemyslel proti palovi ale treba proti hunterum, rogunam, warum, druidum, enha samanum.... pala je silnej a neni tezky za nej hrat, za samana je to daleko tezsi, ale proste ele saman ma pres 10k armoru taky a to pak je uz celkem v pohode
ale pokud vim bavime se ted o palovi... jenom ordanne ty jses ted ele? ele nebo resto sham ma v S2 (T5) uroven itemu kolem 12K armoru, je to sice dost, ale ta redukce pak uz skoro neroste cukricek & gromm company | |
| | | stewik
| Předmět: Re: cry topic o magu Tue 10 Feb 2009, 15:51 | |
| krit je takovej chatrnej, to je pravda, ale ja to nemam nijak tragicky, obcas mi to kritne (i kdyz procenta jsem nezkoumal), ale dinky je fakt nejak buglej, ma na pyro sanci tak asi 5% krit mozna jsem si to za nej zkousel, fireball krituje celkem normalne a krit pyra jsem nevidel jedinkrat z 30ti pokusu melee krit funguje? tak to u paly prehodim par sutru z AP na krit ordanne, kdyz ti zdrha tak mu nepotrebujes rusit cast, pala ma instant heal jednou za hodinu pokud neni holy(jednou za 40min), v arene to navic nejde pouzit, v bg to jednou za hodinu pouzijes v pripade maximalni nouze (treba kdyz nesu vlajku)... takze kdovijaka pomoc to neni, venku 1vs1 kdyz nemam CD tak je to k nezaplaceni, ale jak casto se to stane? ja osobne proti casterum nenabiham v buble a snazim se sundat co nejvic bez bubly, kdyz mi neco uberou a mam fear nebo by me mohl mag zabit (coz se nestava pokud tam nejsou dalsi lidi), dam stun a zabiju, cloth jde lehce az na shadow priesty a demon/affli locky.... v pulce boje nahazuju bublu(ne v bg, tam ji proste tak casto nemam) jinak prave lock a shadow priest me dokazou zabit hodne snadno kdyz to umi, pokud nemam k dispozici bublu (v bg realna sance, vetsinou pala bublu pouzije hned jak muze a pak pet minut ceka) tak hodin insignii, pak blessing of freedom, mam dalsi fear (dost casto to bless prorazi, a stejne je bless jen na 14s) no na wary je pala idealni, pres 10k armor a ja osobne mam 2/3 dmg holy... (seal of command, judgement of command, crusader strike, sanctity aura) ale stejne uz mi nektery enha samani sundali, cukriku neni to takova sranda, nejsem treba plnej v bg, pribehne saman a da mi ranu za 6k, to se mne povede jednou z 30ti pokusu (jemu asi taky, ale je to nahoda a zabit te muze), jinak souhlas, samani se mi sundavaj hrozne dobre, horsi je medved.... k tomuhle tematu bych mohl psat donekonecna edit: cukriku, ten armor jsem nemyslel proti palovi ale treba proti hunterum, rogunam, warum, druidum, enha samanum.... pala je silnej a neni tezky za nej hrat, za samana je to daleko tezsi, ale proste ele saman ma pres 10k armoru taky a to pak je uz celkem v pohode | |
| | | cukr
| Předmět: Re: cry topic o magu Tue 10 Feb 2009, 14:00 | |
| - Ordann napsal:
- Ale když mi mág zdrhá - a že mě má čím zpomalit ... tak musím řešit dilema jestli ho zpomalit taky, nebo si schovat shock na jeho případný cast.
Jinak jak píšeš že se štítem mám stejný armor jako pala s obouručem ... to je sice pěkné, ale on mě sejme na pár ran a já bych s jednoručem nedobil nikdy ... s jeho bublou a instant healem. Je pravda že každá postava má slabost ... u shamana jsou to stuny ... u paly nevím pala pokud nema CD na ability nema zadnou slabost. Proti feararum a obecne proti casterum nabehne v bubline (vetsinou) a dokaze je behem i te blbe bubliny zabit. Kdyz to umi a ten caster je slabsi tak ani blbou bublinu nepotrebuje a staci kdyz si nahodi kridla. Proti melee je to stejne, nahodi kridla, stun a konec. Ale musi se umet, protoze paladin ma silenou burst dmg. Jinak pokud da shaman s obouruckou paladina tak to nevim, asi bych se tomu palatovi trochu zasmal. I kdyby tak palat ma kolem 9K armor (tim si nejsem jistej ale o moc se asi neseknu) a rany WF jsou precejenom physical takze ta redukce funguje. Jinak k cemu je ti proti palatovi armor kdyz poradnej palat dava hlavne holy dmg? jinak tohle je reakce na ordanna a stewika dohromady | |
| | | Ordann
Poeet p?íspivku : 228 Age : 38 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: cry topic o magu Tue 10 Feb 2009, 03:35 | |
| Ale když mi mág zdrhá - a že mě má čím zpomalit ... tak musím řešit dilema jestli ho zpomalit taky, nebo si schovat shock na jeho případný cast. Jinak jak píšeš že se štítem mám stejný armor jako pala s obouručem ... to je sice pěkné, ale on mě sejme na pár ran a já bych s jednoručem nedobil nikdy ... s jeho bublou a instant healem. Je pravda že každá postava má slabost ... u shamana jsou to stuny ... u paly nevím | |
| | | Taarg
Poeet p?íspivku : 137 Registration date : 08. 09. 08
| Předmět: Re: cry topic o magu Mon 09 Feb 2009, 20:14 | |
| Ha, k tem fearum - mam jeden za 27 sec a to je fakt malo :-) | |
| | | ChuckNorris
| Předmět: Re: cry topic o magu Mon 09 Feb 2009, 20:14 | |
| for Dinky: Nevím jak moc dobře sleduješ moje changelogy na fóru, ale minule nebo předminule vyšel rozsáhlý update na přepočty crit chance (bohužel mám pocit, že vše pěkně rozhodil)... takže to dle mě teď počítá špatně nebo aspoň dost jinak (minimálně podle mě je furt spell crit chance úplně pošahaný)... ale přímo k výpočtům a vzorcům se nijak nedostaneš (a hrabat se v kódu po mně nechtěj) | |
| | | Dinky
Poeet p?íspivku : 242 Registration date : 19. 09. 08
| Předmět: Re: cry topic o magu Mon 09 Feb 2009, 19:05 | |
| Musím dát za pravdu, že fire nebo arca/fire opravdu nic nevydrží Ikdyž on i frost moc nevydrží, když na něj naběhne Slash atd. :-D Ovšem pořád víc Jakmile někdo dojde, tak většinou konečná Shanne, ovce dělá dle offiku, to co má. Taky ji máš používat, když jdou na tebe 2, nebo s ní začneš, abys měl první kouzlo zadara - v případě nouze na útěk. K těmto účelům je dělaná Ale chápu, že tě to štve, že je to slabá náhražka oproti fearu, cyclone atd. Ale ber to tak, že shaman nemá vůbec nic takovýho Sice má armor vysokej, ovšem i tak by určitě jakýkoliv způsob stunu uvítal - alespoň já teda Jinak Chucku, prosímtě, jak dobře tu funguje crit? Já mám 34% a critne mi to jen občas a jak psal shann, on dá crit 7/10 pyrem a to měl donedávna o dost nižší crit než já (nevím,jaký má momentálně). | |
| | | stewik
| Předmět: Re: cry topic o magu Mon 09 Feb 2009, 18:18 | |
| problemy jsou to krasny, vid? no ordanne, to ze shann by chtel zabijet na jedno instantni pyro je nasm jasny ale frost shock je proste proti melee a earth shock proti casterum....takze te spolecnej CD nezajima, mas se stitem armor jako retri palach s obouruckou, sice ti vsechno vraci cast bar ale zase mas kratky cast a CD na kouzla a enha saman s obouruckou da i palacha v platech na jednu ranu kdyz mu to sedne kdyby se ptal dinky, tak jsem litoval samany jak jsou hrozne slaby, ok? ale jinak, vsechny postavy jsou stejne silny, vyviji se to leta aby kazdej mel sanci proti kazdymu, kdyz to dobre zahraje, samozrejme, ze jsou postavy zvyhodneny vuci jednomu povolani a znevyhodneny proti jinymu.... dela to takovej krouzek a zajistuje to,ze kazdej muze prohrat | |
| | | ChuckNorris
| Předmět: Re: cry topic o magu Mon 09 Feb 2009, 15:32 | |
| | |
| | | Ordann
Poeet p?íspivku : 228 Age : 38 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: cry topic o magu Mon 09 Feb 2009, 15:24 | |
| Jen žes tady zmínil shamana ... je v tomto ohledu jeden z nejslabších. Že má zpomalováky je sice pravda ... ale ... zpomalovací totem má 5hp - cokoliv ho zničí, má radius 20 yardů ... s talentama se dá zvednou maximálně na 24, pokud se nepletu. Dále má frost shock ... CD má 6s (s talentama 5s), ale sdílí CD s Earth shockem - ten má proti casterům přednost. Shaman nemá ani fear, ani stun ani nic podobného ... navíc se proti tomuto nemá jak bránit. Proto prosím nezmiňuj že shaman má výhody oproti mágovi co se zpomalování týče. | |
| | | cukr
| Předmět: Re: cry topic o magu Mon 09 Feb 2009, 02:29 | |
| - cukr napsal:
s tim warem -...ty ber zase v potaz ze tu wari (pvp az na hodne velke vyjimky) jsou noobici co nemaji macro na spellreflect....
| |
| | | shann
| Předmět: Re: cry topic o magu Mon 09 Feb 2009, 01:47 | |
| za celou dobu co hraju me to refflectli 2 warove a to pyrko za 2k a fireball taky za 2 k | |
| | | Gromm
Poeet p?íspivku : 318 Age : 40 Registration date : 24. 09. 08
| Předmět: Re: cry topic o magu Mon 09 Feb 2009, 01:03 | |
| | |
| | | shann
| Předmět: Re: cry topic o magu Mon 09 Feb 2009, 00:46 | |
| jn to spise duely...ale to semnou moc lidi nechodi kvuli tomu ze moc zabijim | |
| | | cukr
| Předmět: Re: cry topic o magu Mon 09 Feb 2009, 00:23 | |
| sorac ale BG fakt neukazou tvuj skill... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: cry topic o magu | |
| |
| | | | cry topic o magu | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |