The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

cry topic o magu

Goto down 
+5
Ordann
ChuckNorris
Gromm
cukr
shann
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
shann

shann

Poeet p?íspivku : 258
Registration date : 03. 11. 08

cry topic o magu - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptyMon 09 Feb 2009, 00:02

do platy me crituje 7z10 pompyr Smile ve wsg z tou blbosti jak se bere v prvnim levym nebo na druy strane v pravo domku vetsinou tak 5 az 6k Razz takze to se vetsinou muze war jit klouzat ;-)
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

Poeet p?íspivku : 318
Registration date : 24. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySun 08 Feb 2009, 23:17

shann napsal:
ja z 10 pripadu 4 krat proletim ,5krat mi to napsie ze to tady nejde a 1 se blinknu a oslavuju
jo a pak te interceptne warrior, da ti stun a zabije te pirat
Návrat nahoru Goto down
shann

shann

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySun 08 Feb 2009, 20:59

ja z 10 pripadu 4 krat proletim ,5krat mi to napsie ze to tady nejde a 1 se blinknu a oslavuju
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySun 08 Feb 2009, 16:07

shann napsal:
Gromm napsal:
shann napsal:

5)kdyt ja nic nerikam ... vim ze blink to by bylo asi dost tezky na predelani a me programatorske schopnosti se rovnaji 0 takze odeme patch necekej Embarassed

jen pls blinkuj ... sen kazdeho warra aby moh pouzit intercept a dat ti stun Twisted Evil

u maga vetsinou blink = hello textura

jo to ja interceptem taky obcas probehnu texturou, obcas v ni i zustanu
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

Poeet p?íspivku : 419
Registration date : 26. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySun 08 Feb 2009, 13:19

shann napsal:
Gromm napsal:
shann napsal:

5)kdyt ja nic nerikam ... vim ze blink to by bylo asi dost tezky na predelani a me programatorske schopnosti se rovnaji 0 takze odeme patch necekej Embarassed

jen pls blinkuj ... sen kazdeho warra aby moh pouzit intercept a dat ti stun Twisted Evil

njn, nefunkční vmapy... mít lepší server, šlapaly by všude
Návrat nahoru Goto down
http://www.viry.cz/forum
shann

shann

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySun 08 Feb 2009, 13:15

Gromm napsal:
shann napsal:

Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySun 08 Feb 2009, 04:42

shann napsal:

Návrat nahoru Goto down
shann

shann

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySat 07 Feb 2009, 22:02

ChuckNorris napsal:
1) lock podle mě dokáže využívat více abilit, ale on je z velké části na DOTkách závislý
2) ovečka má doplňovat HP
3) to že hunter vypíná pomocí wing clip a scatter shot běh, je BUG a ne ABILITA(!!!)
4) frost mage je asi nejlepší na "zpomalování"
5) ad blink - napiš funkční patch a rádi ho implementujeme

1) samozrejme ze dokaze ale vetsinou co se me stava je tahle sestava + obcas brcko
2)moje chyba srry i kdyz je to podle me nefer Evil or Very Mad Very Happy Very Happy
3)kdyt to byla spis odpoved na cukrovu odpovedet ze mag ma spomalovaky
4) kdyz je frost tak to je asi jasny (jinak na datac se tesim je tam pro frost magy luxus last talent kouzlo .. to freeze)
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

Poeet p?íspivku : 322
Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySat 07 Feb 2009, 21:57

shann napsal:
...

http://www.wowhead.com/?spell=12826

sorac, ale maga jsem hral dost dlouho nato abych to vedel, tenhle spell je uz upravenej na datac (aspon myslim) v TBC sel polymorph snad jen na humanoidy, ale v tom se mozna pletu.

s tim warem -jaj smir se s tim, ani blink by ti nebyl nic platnej jako FIRE magovi, ty ber zase v potaz ze tu wari (pvp az na hodne velke vyjimky) jsou noobici co nemaji macro na spellreflect. Fire mage proste v pvp je slabsi nez frost ke kteremu ten war ani nemuze dojit.

lockova fear se ma taky zkracovat a po nejake dobe nepouzivani se ma vratit na puvodni hodnotu (stejne jako cyclone u druida). Jen kdyz jsem dueloval s Printhem tak mi prislo ze je ho scream se nezkracuje, ale u priestu nevim jak je to delane...

nechci a nebudu tu z nikoho delat neco co neni, ale ja kdyz dostanu nejakej spell a treba si myslim ze je buglej a nefunguje tak jak ma tak si nejdriv prectu co to ma delat a az pak pisu ze to asi nejde
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySat 07 Feb 2009, 21:56

1) lock podle mě dokáže využívat více abilit, ale on je z velké části na DOTkách závislý
2) ovečka má doplňovat HP
3) to že hunter vypíná pomocí wing clip a scatter shot běh, je BUG a ne ABILITA(!!!)
4) frost mage je asi nejlepší na "zpomalování"
5) ad blink - napiš funkční patch a rádi ho implementujeme
Návrat nahoru Goto down
shann

shann

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySat 07 Feb 2009, 21:50

tak me to prosim uved na pravou miru ...
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySat 07 Feb 2009, 21:45

shanne máš v tom nechutnej guláš a co věta to (bohužel) špatná informace
Návrat nahoru Goto down
shann

shann

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySat 07 Feb 2009, 21:38

cukr napsal:

jinak kdyby nedoplnovala HP tak by kazdej hral za maga, protoze jediny co by dselal pri pvp: ovce -pyro - ovce - pyro - ovce -pyro a tak porad dokola...

tak me vysvetli co dela lock ?
fear-dotky-fear-shadowbolt-fear dotky-shadowbolt ... a co jsem slysel tak ovce nema doplnovat hp (shado of Aran ten to dela spravne) jinak ovce se neda delat tak casto jelikoz kdyz udelas jednou a cil si tozrusi nebo dispelne a ty na ten samej cil udelas znovu polymorph tak se doba kdy ovecka vydrzi se skracuje ... a spomalovaky ma i shaman,rogue.hunter muze prehazavat z behu na chuzy....u prejta ted nvm ...

a taky ber v potaz ze nam nefunguje poradne blink coz je taky jedno z klicovejch kouzel pri duelu kuprikladu s warem

/pokus o edit

Naposledy upravil shann dne Sat 07 Feb 2009, 21:53, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySat 07 Feb 2009, 18:52

jjj ovce, je ted bugla leda v tom, ze mob dela dmg i kdyz je ovce, coz by delat nemel (neni to proste disable jen metamorfoza) ... ale doplnovat na max ma (i kdyz treba kdyz ji zacasti shado of Aran, tak to nedoplni nic a shade navic zacne castit tu svou novu, aby sme se nenudili affraid )
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

Poeet p?íspivku : 322
Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySat 07 Feb 2009, 18:16

protoze to ovce delat ma, ty mas zase zpomalovaky a frost novu, kdyz jses fire a ne jak ja tomu rika 3 minutova trapka tak mas blastwave a dracka, kdyz jses arcane tak zase slow

jinak k tem arenam - do aren nechodi fire magove presne z toho duvodu co jsi tu ted napsal..nic nevydrzi, dmg sice moc hezka ale k cemu je

jinak kdyby nedoplnovala HP tak by kazdej hral za maga, protoze jediny co by dselal pri pvp: ovce -pyro - ovce - pyro - ovce -pyro a tak porad dokola...
Návrat nahoru Goto down
shann

shann

PříspěvekPředmět: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 EmptySat 07 Feb 2009, 16:02

heh ted neak premejslim o magovy a dospel sem k hrozne veci .. mag je vic nez moc diskriminovan Laughing . neslo by neak napravit aspon ta ovce ? blink chapuze to je zrejme az moc tezky ale ta ovce aby se protivnikovy nedoplnovalo hp ... jeliko mag ma ovci ktera ale dodava max hp ... lock ma fear (da se pouzivat porad a hp nedoplnuje) hunter ma sice jen na chvili ale nakou tou strelou da neco jako disorented ... to sami rogue,war ma fear a priest taky ... tak by me jen zajimal dotaz proc se hp automaticky doplnuje ??? nebo aspon at se to dela u feara a vsech tehle blbustek ... jeilokz mag nema armor a nevydrzi zadnou mele dmg ... a v arenach je to pak dost tezky aby fire mag drzel soupere od tela Sad... Je teda naka sance ze by se to u nas opravilo confused confused

PS : za gramatycke chyby se omlouvam a taky bych prosil neukamenovat za tenhle topic Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: cry topic o magu   cry topic o magu - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

cry topic o magu
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Class-
Přejdi na: