The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Priest : healing a regen mana

Goto down 
+10
Ragzid
Wossicka
Diks
gonzi
Clan
Rose
Ordann
Pecek
Orm
horse
14 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
gonzi

gonzi

Poeet p?íspivku : 482
Registration date : 21. 10. 08

Priest : healing a regen mana Empty
PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyTue 17 Mar 2009, 22:37

ja ten quest robim,uz som odovzdal 2 staffky a jednu mam u seba+26 korenov
(101 korenov=101xdaily)
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

Poeet p?íspivku : 318
Registration date : 24. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyTue 17 Mar 2009, 17:56

fajn na nem je ze je za nej batoh se sathret sun suplies ... jinak presun do SC je snadny (my muzem i portem) za jeden z dayli se dostava svitek na port do SC ... pak staci vyletet na trniste nad SC a nasbirat 5 korinku a sup zpatky na ostrov ... komu se nechce takhle preletavat ... muze nechat cestu na SC na druhy den, ale zas nabrat Q muze az den dalsi a kdyz je port v SC tak to neni zas takova zachazka
Návrat nahoru Goto down
Thella
Admin
Thella

Poeet p?íspivku : 906
Registration date : 28. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyTue 17 Mar 2009, 16:45

Na tom questu je totiž blbý, že se plní vedle SC a ne přímo na ostrově :-/ takže musíš ho vzít na ostrově -> do SC -> splnit a zpět na ostrov... ale když se to splní s lovením rybišek v terokaru, není to tak hrozný Smile já ho dělám jen proto, že na Bídě šetřím, jinak bych se na to taky vykašlala Smile
Návrat nahoru Goto down
http://bitbit.cz/thefireclan
stewik

stewik

Poeet p?íspivku : 954
Registration date : 07. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyTue 17 Mar 2009, 15:42

jsem na to stejne, nedavno jsem prisel na to kde se bere ale neudelal jsem zadnej Smile nevim kde se plni

a epic sutry jsem dostal jsem jsem koukal, ze lidi dostavaj epic uplne do vseho....rekl jsem si o epic jen do t6
Návrat nahoru Goto down
horse

horse

Poeet p?íspivku : 163
Registration date : 10. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyTue 17 Mar 2009, 15:39

Ormiku tak to jsem na to stejne:)
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

Poeet p?íspivku : 677
Registration date : 30. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyTue 17 Mar 2009, 14:20

Já se klidne přiznám neudělal jsem ani jeden ten q.

Ani nevím kde se plní ani nevím kde se berou.
Návrat nahoru Goto down
Clan

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 26. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyTue 17 Mar 2009, 13:08

Orm napsal:
Na to že se to děla od 22 řijna.

Jn jak se dojel eq vendor za bagde tak nic :]
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyTue 17 Mar 2009, 12:52

Na to že se to děla od 22 řijna.
Návrat nahoru Goto down
Thella
Admin
Thella

Poeet p?íspivku : 906
Registration date : 28. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyTue 17 Mar 2009, 12:30

Clan napsal:
Gromm napsal:
horse napsal:
No jo Smile tak zatim vemu zavdek obic kaminky Smile pak treba bude nadbytek Smile
az se nam otevre gemar na Isla, pujdou kaminky za BoJ What a Face

S tim jak se na ten q kasle tak do wipu nebude Very Happy
Dost by se hodil, mame ted 400 badgi naprosto k nicemu Shocked

Já ten quest třeba s Bídou dělám Smiletakhle na tom jsme Wink
Návrat nahoru Goto down
http://bitbit.cz/thefireclan
Clan

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyTue 17 Mar 2009, 11:41

Gromm napsal:
horse napsal:
No jo Smile tak zatim vemu zavdek obic kaminky Smile pak treba bude nadbytek Smile

S tim jak se na ten q kasle tak do wipu nebude Very Happy
Dost by se hodil, mame ted 400 badgi naprosto k nicemu Shocked
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

Poeet p?íspivku : 318
Registration date : 24. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyMon 16 Mar 2009, 18:05

horse napsal:
Návrat nahoru Goto down
horse

horse

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyMon 16 Mar 2009, 17:59

Návrat nahoru Goto down
Taarg

Taarg

Poeet p?íspivku : 137
Registration date : 08. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyMon 16 Mar 2009, 17:50

horse napsal:
Jsem rad Smile ze spirit mam. Mam jeste otazecku muzu dostat do Shadow eq epic kaminky Smile , ja vim ze je to troufalost ,ale nedalo mi to se nezeptat Very Happy

Těžko - kameny mizí ohromující rychlostí (některé) a občas se nedostane ani na main eq... Já čekal 2 týdny na Crimson Spinel tongue
Návrat nahoru Goto down
horse

horse

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyMon 16 Mar 2009, 16:14

Jsem rad Smile ze spirit mam. Mam jeste otazecku muzu dostat do Shadow eq epic kaminky Smile , ja vim ze je to troufalost ,ale nedalo mi to se nezeptat Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyMon 16 Mar 2009, 15:51

horse napsal:
2400Hb mam s buffy Smile ,ale riakm chybi mi treba ench na prstany a raminka coz je 60+ nevic jeste regen manu mam pres 700.

rikam jsem rozdelen na dis/holy proto neamm takovy ten frends heal na to dohealovani, coz me hodne mrzi, ale mit spirit je mozna jeste lepsi ja to chci rovnomerne spise taky do toho spiritu.

Někdo v guildě se vždycky musí obětovat aby ten buff byl O:-) zase bys měl dostavat přednost před priestama co to nemají Wink
Návrat nahoru Goto down
Clan

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyMon 16 Mar 2009, 15:12

Rose napsal:
je to mozne Wink ja koukal do atlasu jen tak zbezne, kazdopadne jeste tenhle plan uvadet do provozu nehodlam (nutno priznat ze me tohle zjisteni lehce zarmoutilo)

No co sem koukal tak z 360 na 370 je to vcelku snadne:] za dva shardy a dve planarky :] delas proste jen enchant ring spell ;] prvnich pet bodu jasnejch a pak je to tusim jeste furt zlute:]
Návrat nahoru Goto down
Rose

Rose

Poeet p?íspivku : 1314
Registration date : 05. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyMon 16 Mar 2009, 14:43

je to mozne Wink ja koukal do atlasu jen tak zbezne, kazdopadne jeste tenhle plan uvadet do provozu nehodlam (nutno priznat ze me tohle zjisteni lehce zarmoutilo)
Návrat nahoru Goto down
Clan

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyMon 16 Mar 2009, 14:37

Rose napsal:
ja mam ring za Exa s Hyjylu a z trashe v SWP, myslim ze na me uz lepsi neni a proto uvazuju ze prehodim mining na ench (recept na bonus healing je jen na 360 skill a revered s CoT) vyskiluju to, oenchuju prsteny a hop z5 do miningu, ale je to otazka jestli si vysetrim dva-tri dny na vyskilovani enchu, zatim se mi do toho moc nechce

healing - sha'tar reve - 370 ench
dmg - CoT honored - 360 ench

tez uvazuju ze bych to testnul na priestoj ve stejne situaci oba ringy na max
Návrat nahoru Goto down
Rose

Rose

Poeet p?íspivku : 1314
Registration date : 05. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyMon 16 Mar 2009, 14:28

ja mam ring za Exa s Hyjylu a z trashe v SWP, myslim ze na me uz lepsi neni a proto uvazuju ze prehodim mining na ench (recept na bonus healing je jen na 360 skill a revered s CoT) vyskiluju to, oenchuju prsteny a hop z5 do miningu, ale je to otazka jestli si vysetrim dva-tri dny na vyskilovani enchu, zatim se mi do toho moc nechce
Návrat nahoru Goto down
Clan

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyMon 16 Mar 2009, 14:24

Ench na ring je takovej uz peknej bonus :] kvuli tomu se i vyplati ten enchanting jet:]
Návrat nahoru Goto down
horse

horse

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyMon 16 Mar 2009, 14:07

2400Hb mam s buffy Smile ,ale riakm chybi mi treba ench na prstany a raminka coz je 60+ nevic jeste regen manu mam pres 700.

rikam jsem rozdelen na dis/holy proto neamm takovy ten frends heal na to dohealovani, coz me hodne mrzi, ale mit spirit je mozna jeste lepsi ja to chci rovnomerne spise taky do toho spiritu.
Návrat nahoru Goto down
Clan

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptyMon 16 Mar 2009, 12:18

Bohuzel Vozger skoncil, jako dost lidi z AT. Skoda ho by dobrej.

Jinak k tem priestikum je to jak psal Ormik.
Wish jede na co nejvetsi bonus heal. Co sem s nim mluvil posledne tak nabufovanejch nejakejch 2600HB, manaregen bohuzel nevim.

Osobne se me ale vic paci spirit priest:] clovek healuje jak vzteklej a mana nedochazi, teda skoro nedochazi :]
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptySun 15 Mar 2009, 23:17

horse napsal:
a kolik ma Wish HB, Monca HB, Orm HB a co je vubec s Vozgrelem:) ten uz na to prdi?

Vozger uz nehraje posledni dkp mu byli na hodrskem raidu prideleny 5.12.
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptySun 15 Mar 2009, 23:16

a zvysí i heal
Návrat nahoru Goto down
Ragzid

Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 15. 03. 09

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana EmptySun 15 Mar 2009, 20:04

Jeste kdyz jsem byl holy, tak jsem daval vetsinou kombinaci spiritu, asi 3 +10 intelect a zbytek heal bonus

Jinak taky bych rekl ze spirit da priestovi vic nez mp5, minimalne je jednodussi to sehnat Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Priest : healing a regen mana   Priest : healing a regen mana Empty

Návrat nahoru Goto down

Priest : healing a regen mana
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Class-
Přejdi na: