| Priest : healing a regen mana | |
|
+10Ragzid Wossicka Diks gonzi Clan Rose Ordann Pecek Orm horse 14 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Wossicka
Poeet p?íspivku : 31 Age : 37 Registration date : 18. 09. 08
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Sun 15 Mar 2009, 17:00 | |
| btw horsi kolik mas mana regen?
rozhodne si myslim ze sockety s +spiritem jsou pro priesta lepsi nez s mana per second | |
|
| |
gonzi
Poeet p?íspivku : 482 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 22:06 | |
| - Orm napsal:
- Jestli si ten kdo tam chce prvni narvat kouzlo nebo jenom dohelaovaváš a čekáš jestli ostatním healum dřív dojde mana abys je nahradil.
toto je otazka,v ktorej najdes odpoved | |
|
| |
Orm
Poeet p?íspivku : 677 Registration date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 21:47 | |
| Horse pokud maš unbuffed 2400 bonus heal tak máš víc než já. Na nějakým theory crafting topiku o priestech jsem četl (bylo jeste TBC) že pro SWP se doporučuje zhruba těch 2400 BH, nabuffovanej okolo 1000manareg a pokud tohle máš žačít socketovat na haste.
Já se snažím jet na spirit, socketuju vetisnou +10 spirit. Wish zase všecho socketovat +22 heal. Zaleží na způsobu léčení. Jestli si ten kdo tam chce prvni narvat kouzlo nebo jenom dohelaovaváš a čekáš jestli ostatním healum dřív dojde mana abys je nahradil. | |
|
| |
horse
Poeet p?íspivku : 163 Age : 38 Registration date : 10. 12. 08
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 17:56 | |
| Disk co to je ? | |
|
| |
Diks
Poeet p?íspivku : 71 Registration date : 26. 12. 08
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 17:40 | |
| Horse pořid si LIFE TAP a many budeš mít pořád dost a budeš nej healer na servru možná lepší než na offiku | |
|
| |
Clan
Poeet p?íspivku : 77 Registration date : 26. 09. 08
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 17:27 | |
| - horse napsal:
- no to je pekne, podle toho co jsem si vyslechl bych rekl ze je daleko lepsi cpat spise do spiritu, kdyz ti nedojde mana tak ti nedojde heal, ja nejsem celej holy mam i spirit v talentech plus rege manu na kouzla a heal. tak asi budu vice kutit do spirit nebo to rovnovazne rozkladat, podle dir v T6
Co se me tu nejvic libi je disc/holy priest. Disc po spirit, zbytek holy:] a gemy spiritove :] | |
|
| |
horse
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 17:25 | |
| a kolik ma Wish HB, Monca HB, Orm HB a co je vubec s Vozgrelem:) ten uz na to prdi? | |
|
| |
horse
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 17:23 | |
| Jasne +15spirit to je nutnost , ale ted jsem se rozhodovla jestli do tech ramne naprat dva sockety +10 spirit , ale jednou staci plus druhej 11HB+4SD+2MR | |
|
| |
Rose
Poeet p?íspivku : 1314 Age : 40 Registration date : 05. 11. 08
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 17:19 | |
| no do modrych +10spirit - to uz jde ench do chastky +15spirit | |
|
| |
horse
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 17:17 | |
| no to je pekne, podle toho co jsem si vyslechl bych rekl ze je daleko lepsi cpat spise do spiritu, kdyz ti nedojde mana tak ti nedojde heal, ja nejsem celej holy mam i spirit v talentech plus rege manu na kouzla a heal. tak asi budu vice kutit do spirit nebo to rovnovazne rozkladat, podle dir v T6 HB 2400 je pekne:) a to nema mani HB na raminka a prsteny jeste:) coz je plus +62 | |
|
| |
gonzi
Poeet p?íspivku : 482 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 16:34 | |
| to musis pocitat aj s dlzkou boja:dlhy boj-mana regen,ale zase kratke boje-hb super podla mna aj zavisi ci holy/discipline;skor by som ti poradil univerzalny eq teraz trocha od temy:druidi zase davaju do vsetkeho hb,podla mna blbost.Spirit dava hb aj mana regen+talenty,aura inn=urco spirit | |
|
| |
Rose
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 16:23 | |
| podobne jako se ruzni cesta paladinu k intelektu vs hb, tam je situace naproosto obdobna s tim, ze kdyz Pala dosahne urciteho mnozsti many, bohate mu to staci a muze vklidu zacit postupne prehazovat napr enchy z +int na +bh (Elise s bonus healem kolem 2,5k buffed) nebo cpat vsechno na ukor ostatniho do intu (treba i barvama gemu do jinych barev der, a dosahnout 16k intu jako - ehm ted mi to vypadlo kdo to tak nosil) edit: ale to uz v jine vesnici jsme
Naposledy upravil Rose dne Fri 13 Mar 2009, 16:39, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Clan
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 16:21 | |
| - Rose napsal:
- nedalo mi to, tak sem si to i vyhledal, aby bylo jasne o cem mluvim.. http://www.wowhead.com/?spell=15031
tedy zvedne Prejtovi bonus heal o 25% celkoveho spiritu..
takze krom toho ze ti spirit zveda sam o osbe manaregen ti zveda i timhle talentem bonushealing proto je pro prejta podle me daleko dulezitejsi spirit nez manaregen (mysleno jako bonusy napr z gemu) Jsou dva mozne pristupy full holy a sutry na hb pro co nejvetsi heal ale mensi regen coz dela treba Wish. No a pak spiritovy priesti, ktery maji o neco mensi hb ale zase vetsi regen coz je treba monca | |
|
| |
Clan
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 16:18 | |
| - horse napsal:
- Ruzo pletes healing bonus mas podle me s healingu bonusme veci plus sockety, spirit je na mana rege ,ale tohle prave nevim schodli jsme se s peckem na todle, pro to bych to chtel objasnit ja kto vubec je se Spiritem
Nerekl bych ze se plete. Testlil sem to a kdyz sem vyhazel sutry na heal a restore many a vymenil je za spiritove tak to zvedalo jak HB tak regen. Dle commentu na wowheadu 10 spirit=4HB. | |
|
| |
Rose
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 16:14 | |
| nedalo mi to, tak sem si to i vyhledal, aby bylo jasne o cem mluvim.. http://www.wowhead.com/?spell=15031tedy zvedne Prejtovi bonus heal o 25% celkoveho spiritu.. takze krom toho ze ti spirit zveda sam o osbe manaregen ti zveda i timhle talentem bonushealing proto je pro prejta podle me daleko dulezitejsi spirit nez manaregen (mysleno jako bonusy napr z gemu) | |
|
| |
Rose
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 16:11 | |
| no Palach ma cast bonus helingu prave z mnozstvi intelektu rasp talenty mi delaji to, ze 33% intelektu mi jde do bonus spell dmg a helinngu + samo mam bonus ya veci co mam na sobe na bonus heal. podobnou moznost bys mel mit v talentech ty, jenze misto bonusu za intelekt mas bonus za spirit | |
|
| |
horse
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 16:02 | |
| Ruzo pletes healing bonus mas podle me s healingu bonusme veci plus sockety, spirit je na mana rege ,ale tohle prave nevim schodli jsme se s peckem na todle, pro to bych to chtel objasnit ja kto vubec je se Spiritem | |
|
| |
Rose
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 14:31 | |
| Prejti maj ze spiritu bonus healing jestli se nepletu. | |
|
| |
Ordann
Poeet p?íspivku : 228 Age : 38 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 14:27 | |
| Nevím jak je to u priesta, ale já mít sell dmg, tak upřednostňuju mana regen před spiritem. Jestli to chápu správně, mana regen doplňuje pořád, kdežto spirit jen když se necastí. Jak to zkombinovat s intelectem a krit chance už nedokážu říct. | |
|
| |
horse
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 12:25 | |
| Presne tak mozna jsem se spatne vyjadril. | |
|
| |
Pecek
Poeet p?íspivku : 623 Age : 36 Registration date : 06. 11. 08
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 12:21 | |
| jak neexistuje? pokud spravně chápu Horseho, se ptá co má sbírat nebo co si ma dat za kameny/enchy primárně? jestli co nejvíce bonus heal nebo spirit (ten zvysuje regen mama ne?) a popřípadě intelect? | |
|
| |
Orm
Poeet p?íspivku : 677 Registration date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 12:13 | |
| Na tohle neexistuje jednoduchá odpověď | |
|
| |
horse
| Předmět: Priest : healing a regen mana Fri 13 Mar 2009, 10:54 | |
| Chtel bych se zeptat. jak dosahnout co nejvetsi regen many, a doceho jit nejvice jstli healing pak regen mana a az pak intellect | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Priest : healing a regen mana | |
| |
|
| |
| Priest : healing a regen mana | |
|