The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

feral druid(cat)-red/yellow socketing

Goto down 
+5
Smrt
Heimdal
Ordann
Orm
gonzi
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Orm

Orm

Poeet p?íspivku : 677
Registration date : 30. 09. 08

feral druid(cat)-red/yellow socketing - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: feral druid(cat)-red/yellow socketing   feral druid(cat)-red/yellow socketing - Stránka 2 EmptyMon 03 Nov 2008, 19:59

hit rating nefunguje obecne (nemam vyzkousene slysel jsem jak se o tom bavi na raidu)
Ale chetlo by to treba vyjadřeni Chucka.

Gonzi agilita ti taky dává kritik. Musis si nekde najit kolik agi pridava kolik kritu % a kolik crit rating dava % a porovnat to.
Návrat nahoru Goto down
gonzi

gonzi

Poeet p?íspivku : 482
Registration date : 21. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: feral druid(cat)-red/yellow socketing   feral druid(cat)-red/yellow socketing - Stránka 2 EmptyMon 03 Nov 2008, 18:33

ok nove hlasovanie Very Happy skor agi abo crit rating?crit xcem co najviac,ale agi mi dava armor dodge aj dmg Idea
Návrat nahoru Goto down
Heimdal

Heimdal

Poeet p?íspivku : 494
Registration date : 07. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: feral druid(cat)-red/yellow socketing   feral druid(cat)-red/yellow socketing - Stránka 2 EmptyMon 03 Nov 2008, 16:43

jesli ne, tak bych měl pouvažovat o výměně některých gemů a nebo doufat, že brzo pojede Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

Poeet p?íspivku : 228

PříspěvekPředmět: Re: feral druid(cat)-red/yellow socketing   feral druid(cat)-red/yellow socketing - Stránka 2 EmptyMon 03 Nov 2008, 16:38

Sice nejsem druid ... ale hit rating nefunguje u nikoho?

Edit:
Heimdal: Asi tak, i talentů Sad

Naposledy upravil Ordann dne Mon 03 Nov 2008, 16:46, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

Poeet p?íspivku : 677
Registration date : 30. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: feral druid(cat)-red/yellow socketing   feral druid(cat)-red/yellow socketing - Stránka 2 EmptyMon 03 Nov 2008, 16:25

No gonzi já to mu moc nerozumim, ale zda se mi že jedeš spis do dmg. Slyšel jsem názor ze se haste neoplati takže co jsem se dival vetsina lidi si davá

agi/critikal rating
hit rating -> nefunguje

Jelikož je druid classa co má mnohostranné využití bylo by super ( protože to občas potřebuje guilda cyclops Very Happy ) abys mel dva eq a druhej si daval na Dodge/ smina prostě jako tankovací.
Návrat nahoru Goto down
gonzi

gonzi

Poeet p?íspivku : 482

PříspěvekPředmět: feral druid(cat)-red/yellow socketing   feral druid(cat)-red/yellow socketing - Stránka 2 EmptySun 02 Nov 2008, 18:45

poprosil by som poradit s volbou socketov
uvazoval som o HASTE RATING,ale ak to nedam aspon na 0.8 tak sa to nema zmysel,alebo mam davat do CRIT(aj kvoli aure co heali celu grupu),alebo AGILITY(crit+armor+dodge sa vzdi hodi)
prosim rozputajte tu riadne peklo,ved sme fire clan cheers
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: feral druid(cat)-red/yellow socketing   feral druid(cat)-red/yellow socketing - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

feral druid(cat)-red/yellow socketing
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Resto druid
» Balance Druid

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Class-
Přejdi na: