The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

warrior tank

Goto down 
+10
gonzi
Gromm
Válka
Fargus
Thella
Heimdal
cukr
Orm
Taarg
ingwe
14 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Tanus

Tanus

Poeet p?íspivku : 303
Registration date : 08. 09. 08

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptySun 15 Mar 2009, 23:47

Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

Poeet p?íspivku : 677
Registration date : 30. 09. 08

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyFri 13 Feb 2009, 13:01

Kolik jsou doporucené hodnoty defense, expertise, hit rating and so on...pro lvl 70 ? Všude nacházím jenom pro lvl 80 :-(
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

Poeet p?íspivku : 419
Registration date : 26. 09. 08

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyFri 09 Jan 2009, 15:49

problém herního clienta, ne PC
Návrat nahoru Goto down
http://www.viry.cz/forum
Fargus

Fargus

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 23. 09. 08

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: hmm   warrior tank EmptyFri 09 Jan 2009, 14:42

Freezuje to sem tam dokonce i na mem stroji, sice jen na 2-3 s ale i tak, jednu dobu mi to hazelo v dungu na 1 minutu freez,což ted jen na max 10 sec,je pravda ze v BG jeto o neco horsí, taky netusim cim to muze být,slabé Pc určo nemam.
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

Poeet p?íspivku : 318
Registration date : 24. 09. 08

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyFri 09 Jan 2009, 14:29

Taarg napsal:
Trochu offtopic, ale nevíte někdo macro na přehození obouručné zbrani na nahození defensive stancu, štítu a zbraně a spell reflectu? a zase zpět? :-)

napis Patovi Cool
Návrat nahoru Goto down
Válka

Válka

Poeet p?íspivku : 240

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyFri 09 Jan 2009, 13:48

Taarg napsal:
Trochu offtopic, ale nevíte někdo macro na přehození obouručné zbrani na nahození defensive stancu, štítu a zbraně a spell reflectu? a zase zpět? :-)

z netu vypadlo tohle:

/cast [stance:1/2,equipped:Shields] Spell Reflection; [stance:3,equipped:Shields] Defensive Stance
/equip [noequipped:Shields] (název) + zbraň

Ale do maker nedělám, tak nevím Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Taarg

Taarg

Poeet p?íspivku : 137

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyFri 09 Jan 2009, 12:41

Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyThu 08 Jan 2009, 03:32

blue screan of death je ale spis o nejakem konfliktnim miste nez ze by to melo harwearove naroky, to sou zamrzy beznejsi ... dosels tak daleko zes formatoval i operacni system ... nevim zda by to pomohlo, ale cistka cas od casu neni na skodu
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

Poeet p?íspivku : 228
Registration date : 21. 10. 08

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyTue 06 Jan 2009, 18:33

Mi se to frezuje náhodně ... taky netuším čím to může být. Většinout to dělá, když je poblíž více hráčů (bg nebo raid) ... ale projdu třeba 3 dugny v poho a pak se mi to v 1 kousne na třeba až minutu. V bg to samé, jen ne tak často.
Nevím jestli je to serverem, ale ostatní podle všeho hrajou dále ... bývám pak většinou dead Sad
Návrat nahoru Goto down
gonzi

gonzi

Poeet p?íspivku : 482

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyTue 06 Jan 2009, 18:12

divx9 myslim ze to je, to je na hry,aj mne zablika svetielko na towerke a vida zvuk ked je alik na blizku,ja to beriem ako vyhodu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyTue 06 Jan 2009, 17:16

Já mám slabou grafiku (teda ne že by mi to dělalo to co tobě) ale nejvetši zátěž mi delá vzdálenost vykreslování, terain details a spell details
Návrat nahoru Goto down
ingwe

Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 05. 11. 08

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyTue 06 Jan 2009, 14:41

Daevorn napsal:
Aj blue screen of death ... z toho se mi jezi vlasy Shocked ... jeste bych ale nehazel flintu do zita, aspon vime ze to neni addony ... jestlize ti to shazuje vetsi pocet hracu (me to napr pri tahu na krale vecne zamrza a ze je nekde blizko alik ve svete poznam podle toho ze se mi to zacne sekat), zkusil bych snizit graficke naroky, pripadne jeste najit nejake aktualizace ovladacu ci divx po nich mozna i reinstal celeho wowu ... do biosu bych nesahal, za to wow nestoji aby se kvuli nemu rozhodil celi comp

flintu do žita nehážu, dík za rady. reinstal celé hry jsem už udělal, no effect. grafické nároky jsem snížil, teda jenom rozlišení, taky no effect. jediné co zbývá jsou aktualizace ovladačů. mám nejnovější, tak si počkám až udělají další verzi a budu se modlit.

čemu nerozumim je to "divx" - divx je formát videa, ne? jak mi to může pomoct s hrou??
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyTue 06 Jan 2009, 13:39

Aj blue screen of death ... z toho se mi jezi vlasy Shocked ... jeste bych ale nehazel flintu do zita, aspon vime ze to neni addony ... jestlize ti to shazuje vetsi pocet hracu (me to napr pri tahu na krale vecne zamrza a ze je nekde blizko alik ve svete poznam podle toho ze se mi to zacne sekat), zkusil bych snizit graficke naroky, pripadne jeste najit nejake aktualizace ovladacu ci divx po nich mozna i reinstal celeho wowu ... do biosu bych nesahal, za to wow nestoji aby se kvuli nemu rozhodil celi comp
Návrat nahoru Goto down
ingwe

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyTue 06 Jan 2009, 12:51

Daevorn napsal:
ingwe napsal:
p. s.: myslíte že by pomohlo napsat GMkům mail s podrobným popisem závady a prosbou o pomoc?

V čem přesně tkví ta závada ... přesněji zda jsou to všeobecně dungy či jen některé, připadne jestli to pise nejakou hlasku treba ve forme error message ... pokud to je jen v dunguch tak by mozna stalo za to vyzkouset povypinat addony s nimi spojene a postupne je poustet, s velkou pravdepodobnosti bych si typl ze za to bude moci jeden z nich.

tkví to přesně v tom, že v místě, kde se sejde víc hráčů najednou (tedy např dung, OG před bankou, ...), mi to hodí modrou smrt s nějakou hláškou, a nepomáhá nic než natvrdo restart. dělá mi to už od začátku, to jsem ještě addony nepoužíval, takže v nich to není. když jsem tu hlášku vyfotil a poslal člověku c se vyzná, řekl mi že to pravděpodobně bude nějaký nesoulad mezi grafikou a ramkou, nebo grafikou a chipsetem, nebo tak něco. doporučil mi nainstalovat nový ovladač na grafiku, to jsem udělal a nepomohlo. prý už zbývá leda vyzkoušet instal nového biosu, a do toho se sám bojím pustit.

jinak prodejce mi na to napsal, že chybu způsobuje nekompatibilita klientu, na kterém hra jede, a mého počítače, a že se s tím nedá nic dělat, že je to prý tím, že neofik servry jsou v tomhle rizikové a musí se s podobnými problémy počítat.
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyMon 05 Jan 2009, 23:03

Heimdal napsal:
Orme ty máš wara? Shocked ještě řekni, že u Ali

Jo 62 protect NE krasavice Very Happy
U hordy mam 36 Troll krasavici ;D
Návrat nahoru Goto down
9587(dpos)

Poeet p?íspivku : 95
Registration date : 28. 11. 08

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyMon 05 Jan 2009, 21:34

no asi to bude addonem když vám to s bizonem padá ve stejnou chvíli jinak včera to byl fakt zážitek co to máte za zlozvyk nechávat roguna samotného v dungu Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyMon 05 Jan 2009, 19:51

ingwe napsal:
p. s.: myslíte že by pomohlo napsat GMkům mail s podrobným popisem závady a prosbou o pomoc?

V čem přesně tkví ta závada ... přesněji zda jsou to všeobecně dungy či jen některé, připadne jestli to pise nejakou hlasku treba ve forme error message ... pokud to je jen v dunguch tak by mozna stalo za to vyzkouset povypinat addony s nimi spojene a postupne je poustet, s velkou pravdepodobnosti bych si typl ze za to bude moci jeden z nich.
Návrat nahoru Goto down
gonzi

gonzi

Poeet p?íspivku : 482

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyMon 05 Jan 2009, 17:51

za vyskusanie nic nedas
Návrat nahoru Goto down
ingwe

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyMon 05 Jan 2009, 16:15

Návrat nahoru Goto down
ingwe

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyMon 05 Jan 2009, 16:13

Daevorn napsal:
ingwe napsal:
chtěl bych poprosit Thellu, aby mi napsala hodnocení na moje včerejší tankování. Pracuju na odstranění závady díky které mi wow v dunzích zamrzá, takže snad časem budu moct chodit a tankování vzdát nechci, zvlášť když nemáte tanky na raidy.

jo a aby ses neupsala, piš mi jen to co mi uniklo Wink to že nemam chodit jinam než vy, to že nemam tahat 6 elit mobů najednou a podobné excesy vím, byl jsem holt ještě zmatenej Laughing tongue

praktice make perfect :-)

no, to by nejaky "praktice" muselo bejt Sad nemůžu chodit dungy, nepodařilo se mi odstranit závadu. a wowko bez dungů, je, uznejte, nejpozději po dosáhnutí 70tky o ničem... a bavit se tím, že vytáhnu jednu postavu, pak druhou, pak třetí, to mi moc dlouho nevydrží jako zábava. tak si řikám co já v tý hře ještě dělám. ale nějak se mi nechce ten svět opouštět, docela se mi v něm líbí Smile
Návrat nahoru Goto down
Gromm

Gromm

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyMon 05 Jan 2009, 14:02

ingwe napsal:
chtěl bych poprosit Thellu, aby mi napsala hodnocení na moje včerejší tankování. Pracuju na odstranění závady díky které mi wow v dunzích zamrzá, takže snad časem budu moct chodit a tankování vzdát nechci, zvlášť když nemáte tanky na raidy.

jo a aby ses neupsala, piš mi jen to co mi uniklo Wink to že nemam chodit jinam než vy, to že nemam tahat 6 elit mobů najednou a podobné excesy vím, byl jsem holt ještě zmatenej Laughing tongue

praktice make perfect :-)
Návrat nahoru Goto down
ingwe

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyMon 01 Dec 2008, 15:34

Návrat nahoru Goto down
Taarg

Taarg

Poeet p?íspivku : 137

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyMon 10 Nov 2008, 00:35

Přeaggrovat znamená donutit creepa jít na Tebe - normálně by ho měl mít na sobě tank, ale mág ho přeaggroval - šel na mága... Aggruje se pomocí threatu, nebo dmg (threat - más napsáno na nějakých abilitách - např. Heroic strike - that cause more threat... - a velký threat mají taky healeři svými healy...). Dmg je asi jasná...:-) Jinak samozřejmě i různé druhy dmg dělají různý threat - myslím, že nejvíc shadow:-)
Návrat nahoru Goto down
ingwe

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank EmptyMon 10 Nov 2008, 00:25

ještě jedna začátečnická: co přesně znamená přeagrovat?
Návrat nahoru Goto down
Fargus

Fargus

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 23. 09. 08

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: re:   warrior tank EmptyFri 07 Nov 2008, 19:14

Trosku jsem to testoval, jeto i dost zavisle na rage,kdyz jsem mel pod 30rage+- tak to neslo nad 1100,dost okolo 700 jen,ty vyssi cisla pak padaji hlavne v dungu
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

warrior tank Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank Empty

Návrat nahoru Goto down

warrior tank
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Class-
Přejdi na: