The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

warrior tank

Goto down 
+10
gonzi
Gromm
Válka
Fargus
Thella
Heimdal
cukr
Orm
Taarg
ingwe
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Válka

Válka

Poeet p?íspivku : 240
Registration date : 08. 09. 08

warrior tank - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 EmptyFri 07 Nov 2008, 16:23

No jo, ale tobe jde o rozdíl mezi 1500 a 1700. Já dává rany jen za 500 Smile))))

Nejdřív omrknu ten rank, a pak s tebou porovnám jaké máš ty ability a blok a obranu.

Nekde bude chyba u me, protože Taarg taky dává rány jak ty.
Návrat nahoru Goto down
Fargus

Fargus

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 23. 09. 08

PříspěvekPředmět: jop   warrior tank - Stránka 2 EmptyFri 07 Nov 2008, 16:19

Ono tu shield value jeste zvetsuji trinkety,prsteny, docela se divim ale se stitem z gladiatora(pvp ten cerveny) jsem daval mensi rany(1500+-) a to mel o 30 vetsi value, ted mam ten co mam Smile a s tim davam bezne 1700,jeste to otestuju v cem je rozdil,jakoby ten na PVE bez resilience mel nejaky bonus na pve ale to je asi hovadina:)
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

Poeet p?íspivku : 322
Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 EmptyFri 07 Nov 2008, 14:53

Válka napsal:
No, já hlavně musim vyzkoumat proc dávám tak malé rány shield slamem Sad

Zatim jsme vycetl že to závisí na bloku. Ale i tak, já s blokem 108 dávám rány za 500 dmg a Fargus psal, ze on dává za 1500 dmg (má blok 122)

To se mu to tankuje Very Happy

V tom rozdílu 14 blok, nebude 1000 dmg.

edit: ted me napadlo, ze se musim kouknout, jakej mam na plose rank. Ze se treba neprepsal novej rank, po naucení...

sam si to napsal - Block value urcuje jakou das dmg tim shield slamem, ale to je tak vsechno, na zvysovani threat by rostouci dmg nemela mit vliv.

//edit aha tak kecam aniz bych se nato kouknul: More shield block value makes this the primary threat building attack in the warrior arsenal.
Návrat nahoru Goto down
Válka

Válka

Poeet p?íspivku : 240

PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 EmptyFri 07 Nov 2008, 12:27

No, já hlavně musim vyzkoumat proc dávám tak malé rány shield slamem Sad

Zatim jsme vycetl že to závisí na bloku. Ale i tak, já s blokem 108 dávám rány za 500 dmg a Fargus psal, ze on dává za 1500 dmg (má blok 122)

To se mu to tankuje Very Happy

V tom rozdílu 14 blok, nebude 1000 dmg.

edit: ted me napadlo, ze se musim kouknout, jakej mam na plose rank. Ze se treba neprepsal novej rank, po naucení...
Návrat nahoru Goto down
Fargus

Fargus

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 23. 09. 08

PříspěvekPředmět: j,   warrior tank - Stránka 2 EmptyThu 06 Nov 2008, 15:22

Jinak, natahnutim moba bez tauntu, u mne funguje nejlip shield bash a pak hned sunder armor,jeste se mi snad nestalo že by mi utekl, jinak nouzovka když uteče a nejde Taunt je mocking blow v Battle stance,ale přeagruje se velmi rychle.

Mel bych jeste dotaz,nvm jestli mam jet Stamku nebo Dodge a defensi,pac se dost stava ,že jsem nejakou chvili bez healu(mimo raid vecinou ) , momentalne mam vic v defensi nez ve stamine,def rating mam 536,mno 490 je takovy pomyslný bod,kdy by se mělo rvat vse do staminy,jenže s takovou me boss trefi skoro pokazde a 1k hp ktere bych timto ziskal ztratim hned,Dodge mam 22,35 a parry 19,43,kdyz to dam do staminy bude to samozrejme hodně dole.
Mam to narvat do staminy tedy??? ci radsi jet def kvuli dodge.....?
Návrat nahoru Goto down
Thella
Admin
Thella

Poeet p?íspivku : 906
Registration date : 28. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 EmptyThu 06 Nov 2008, 14:19

Neee, u ali mám wara já Smile
Návrat nahoru Goto down
http://bitbit.cz/thefireclan
Heimdal

Heimdal

Poeet p?íspivku : 494
Registration date : 07. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 EmptyThu 06 Nov 2008, 14:16

Orme ty máš wara? Shocked ještě řekni, že u Ali
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

Poeet p?íspivku : 677
Registration date : 30. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 EmptyThu 06 Nov 2008, 14:06

super tak to delam spravne Smile
Návrat nahoru Goto down
Taarg

Taarg

Poeet p?íspivku : 137

PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 EmptyThu 06 Nov 2008, 10:21

Samozřejmě - hlavní chránící abilita...
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

Poeet p?íspivku : 322
Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 EmptyThu 06 Nov 2008, 04:50

Orm napsal:
Taarg: Spamujes shield block vždy když to jde ?

to by mela byt samozrejmost, aspon ja jsem ho spamoval co to slo
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

Poeet p?íspivku : 677
Registration date : 30. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 EmptyWed 05 Nov 2008, 23:20

Taarg: Spamujes shield block vždy když to jde ?
Návrat nahoru Goto down
ingwe

Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 05. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 EmptyWed 05 Nov 2008, 21:22

ok, díky za rady. talenty mám bohužel rozházené tak, že to stejně budu muset překopat, ale možná to nechám až na později...
Návrat nahoru Goto down
Taarg

Taarg

Poeet p?íspivku : 137

PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 EmptyWed 05 Nov 2008, 19:15

Mno, na tvém lvlu ti spíš doporučím jet buď furry, nebo warra - protože levelení je potom mnohem lehčí - a přehodit se na prota okolo lvlu 60 a výš. Pokud ovšem máš partu a chceš chodit hodně tankovat - tak si rozhodně dej talenty do threatu, aby z tebe neutíkali mobi.... Já jsem ale tankoval do té skoro 70tky jako furry a není to zas tak extra, ale stačí to.... jinak největší aggro získáš sunderem, shield slamem, revenge a heroic strikem - tak je používej.-)
Návrat nahoru Goto down
ingwe

Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 05. 11. 08

PříspěvekPředmět: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 EmptyWed 05 Nov 2008, 16:34

může mi tu prosím nějaký protřelý tankista poradit jak rozdělit bodíky do talentů abych se nemusel stydět říct že jsem začínající tank? dik
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: warrior tank   warrior tank - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

warrior tank
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Class-
Přejdi na: