| Shaman a vše o něm | |
|
+11bizon Dinky Diks Orm Rose ChuckNorris Majin cukr Heimdal aerys Ordann 15 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
cukr
Poeet p?íspivku : 322 Age : 28 Registration date : 09. 09. 08
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 21 May 2009, 18:08 | |
| Instant ress nefunguje (zkousel jsem ho), no vseobecne na ten instant pozor, pokud si zapnes NS a nez das nejakej spell co bude instat dostanes stun nebo fear (blind scatter atd) tak to instant nebude a v mnoha pripadech se ti jeste ten instant bugne, takze ho nebudes moci vubec pouzivat. Jinak wrath of air totem ti jenom zveda spelldmg a BH o 101, zadnej postih ti nedava, takze zadnej strach s tema talentama na zkraceni casteni boltu je to podle me dobre udelane a shaman byl na TBC a normal WoW dobre vyladenej, coz se o WoTLK rict neda | |
|
| |
gonzi
Poeet p?íspivku : 482 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 21 May 2009, 15:44 | |
| vsetky instanty v talentoch su pod 10 sec.ako u druida,samana,priesta,u maga POM. Ress by bol fajn ak nemas cm tak by to malo fungovat.Ale saman je znevyhodneny co sa tyka kratsieho castu zakladneho utocneho spellu(mag a druid maju hned prvych 5 bodov,lock ma 5-10)skoda no,trocha sa s tym pohram,ale mam este cas 4 levely edit: na jednom servery mam holy pala a mam haste rating,to mi skracuje aj summon mounta na 2.89 sec. a ress 8.98 | |
|
| |
Ordann
Poeet p?íspivku : 228 Age : 38 Registration date : 21. 10. 08
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 21 May 2009, 15:41 | |
| Mám za to že ten instant ress nepůjde ... bude se počítat původní délka castění (stejně jako u heal bonusu v jiném topicu), to je 10 sec a haste to nijak neovlivní. Kdyby to šlo, už by se to používalo a na ICE fóru bylo x cry topiců. | |
|
| |
Dinky
Poeet p?íspivku : 242 Registration date : 19. 09. 08
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 21 May 2009, 15:35 | |
| Ted ti trosku nerozumim . No pokud jde o instant,tak pokud se to neopravilo, tak tady se 10 sekund neresi. Zapnes instant a dalsi kouzlo bude jako instant.Je jedno, zda ho zmacknes hned nebo za 30 sekund Jinak pokud myslis, ze dokazes dat instant ress tak se asi pletes Kdyby sel,tak ho navic ozivis s malo HP. Ale zajimavej napad..zkousej vse , co te napadne a dej vedet, co se ujalo | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 21 May 2009, 15:14 | |
| v podstate ja by som ho chcel na areny,shocky chcem za 5 sec. no neda sa,v podstate sa v builde hybe len s 3 bodmi,instant pod 10sec. chcem (staci malo haste a 9.99 sec viem dat instant ress ked nemam CM a v arene to nasere ) | |
|
| |
Dinky
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 21 May 2009, 14:53 | |
| - gonzi napsal:
- a co last talent v ele?na pvp sa moc nehodi co?skor davat fire nova abo normal fire dmg totem
Pokud pojedeš zároveň PVP, tak poslední talent v ele moc nevyužiješ, navíc přijdeš právě o instant heal nebo dmg. A to se i v raidu občas hodí | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 21 May 2009, 14:49 | |
| a co last talent v ele?na pvp sa moc nehodi co?skor davat fire nova abo normal fire dmg totem | |
|
| |
Dinky
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 21 May 2009, 14:40 | |
| Gonzi, ono se toho zas tak moc extra vymyslet u ele/resto neda, proto tvuj posledni build je celkem v pohode - zkus ho Toho instant vlka bych nedoporucoval. Instant chain,ligtning bolt nebo heal vyuzijes vic. Si zkus jit par BG a poznas sam,co ti bude vic vyhovovat. Ale pokud chces PVE a PVP zaroven, tak v PVE vlka fakt nevyuzijes:-) A asi ani ten dosah a bude se ti spis hodit Unrelenting Storm na doplnovani many, protoze shamanovi dochazi oproti magovi celkem rychle mana Jinak totem na zvyseni dmg dle me nefunguje jako magovo buff. Shaman nema zadny totemy, co by mu jakymkoliv zpusobem "ublizovaly" | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 21 May 2009, 14:06 | |
| ak myslis ten totem co zvysuje ucinnost spellov a asi aj healu o myslim 110,tak ak to funguje na tej baze ako magov buff ampfily abo tak nejak,tak to zvysuje aj dmg taken z magic,opravte ma ak sa mylim | |
|
| |
Ordann
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 21 May 2009, 13:32 | |
| Nikdo neví jistě jestli Elemental Warding funguje, prý spíše ne. O Elemental shields jsem nic nečetl, takže asi funguje. Jinak si teď nejsem jistý, ale myslím že když dáš totem na snížení aggra, přijdeš o totem na Spell Bonus. Záleží s jakým tankem budeš chodit | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 21 May 2009, 12:56 | |
| ten 2.som skor do pvp,tak preto reinc nie.Som uz pisal ze neviem ci sa dava -dmg taken/-crit.A pve kaslat na aggro:D ench na back a totem by mali stacit | |
|
| |
Ordann
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 21 May 2009, 03:36 | |
| Já sice ele nehrál ... ale do pvp bych nešel bez Elemental Shields a do pve bez Elemental precision, otázka je kde vzít body. Jak psal Cukr, za ele na enha strom kašli a nech si ten instant spell (2. build). Já osobně bych na Totemic Focus vynechal a dal si to do Improved Reinc., v raidu se to hodí pokud nepadá server. Ten druhý build se mu zdá dobrý ... ale tak jsou tady zkušenější ele shamani. | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Wed 20 May 2009, 20:54 | |
| | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Wed 20 May 2009, 20:44 | |
| tj ale zase v pvp je instant wolf dobry,a dmg reduce neviem ci sa dava.Chcem nieco take ako mam u druida vhodne aj pvp aj pve,aby som nemusel menit pred kazdym raidom,ale skor do pvp by sa to malo uberat.Som nerozhodny ci mam dat 5% int,alebo shock CD len 5 sec(zas 5 bodov je vela ).V resto bud lacnejsi heal abo rychlejsi heal ? | |
|
| |
cukr
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Wed 20 May 2009, 20:34 | |
| | |
|
| |
Pecek
Poeet p?íspivku : 623 Age : 36 Registration date : 06. 11. 08
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Wed 20 May 2009, 20:11 | |
| Tak z pohledu Balance druida je všechno špatně | |
|
| |
gonzi
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Wed 20 May 2009, 20:03 | |
| | |
|
| |
Dinky
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Fri 08 May 2009, 12:28 | |
| No dřív mi to fungovalo. Viděl jsem vždy kolem garretha ten šedivej vír, když jsme spolu expily. Teď 10 minut nic. Proto se raději ptám. Až se garreth logne, ještě zkusíme. | |
|
| |
Gregory
Poeet p?íspivku : 205 Age : 31 Registration date : 05. 09. 08
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 07 May 2009, 17:48 | |
| Co jsme byli tenkrát v KZ (já s druidem), WF totem se aplikoval na mou staffku (zobrazilo se to u buffů) a i s druidem to procovalo jako kdyby mělo. Update na WF podle mě nic jinýho než CD nezměnil, mam alta shamana a u něj to celkem funguje. | |
|
| |
Ordann
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 07 May 2009, 17:36 | |
| Nevím, jelikož jsem nezažil ... ale Fenneas říkal že má mezi buffama ikonu zbraně jako WF. Ještě se ho zeptám.
Jestli jsi to hledal v combat logu ... mi teda vůbec nefunguje, nevypisuje spoustu věcí ... a zrovna u WF mi vypisuje jen 1 dmg, na ty další kašle. Používám ten základní, nemám žádný addon. | |
|
| |
Orm
Poeet p?íspivku : 677 Registration date : 30. 09. 08
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 07 May 2009, 17:20 | |
| - cukr napsal:
- to ze jde WF na medveda a kocku je bug, jinak buff se neukazuje mezi buffama, ale mel by se ukazat na zbrani (jenom na main hand) a dava 1extra atack (windfury weapon dava 2). Jinak s brouskem a wf totemem najednou by problem byt nemel (co jsem jeste chodil BG s bringerem - wajglickem, tak ten se tocil skoro porad) a ten utok poznas tak, e kolem tebe bude ten twister, nebo jako spesl dmg (jestli nemas addon jako jsou SCT nebo MSBT tak to bude mit zlutou barvu).
Má pravdu ten chlapec ! | |
|
| |
cukr
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 07 May 2009, 16:45 | |
| to ze jde WF na medveda a kocku je bug, jinak buff se neukazuje mezi buffama, ale mel by se ukazat na zbrani (jenom na main hand) a dava 1extra atack (windfury weapon dava 2). Jinak s brouskem a wf totemem najednou by problem byt nemel (co jsem jeste chodil BG s bringerem - wajglickem, tak ten se tocil skoro porad) a ten utok poznas tak, e kolem tebe bude ten twister, nebo jako spesl dmg (jestli nemas addon jako jsou SCT nebo MSBT tak to bude mit zlutou barvu). | |
|
| |
stewik
Poeet p?íspivku : 954 Registration date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 07 May 2009, 14:23 | |
| no buff se mi neukazal zadnej...aspon jsem si ho nevsiml, a utok navic... pokud se jmenuje jinak nez moje utoky tak takovej tam nebyl | |
|
| |
Ordann
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 07 May 2009, 12:52 | |
| Ten totem působí jen na partu, na shamana samotného ne. A není to WF v pravém slova smyslu ... dává to jen 1 extra attack, ne 3. Měl Garreth zobrazený buff? Ještě mě napadá jestli neměl na zbrani brousek. Já nemůžu mít brousek a WF zároveň, jak je to u totemu nevím.
Že to fungovalo i v kočce a medvědovi se divím ... kočka ani medvěd neútočí zbraní, pokud se nepletu.
EDIT: Ještě mi došlo ... zkoušel jsem to před těmi úpravami WF. Ale zvětšoval se jen CD, takže by to podle mě nemělo mít vliv.
Naposledy upravil Ordann dne Thu 07 May 2009, 12:59, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : edit) | |
|
| |
Dinky
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm Thu 07 May 2009, 12:29 | |
| Hm,to je divný. Já to včera zkoušel s garrethem asi 10 minut a ani jeden z nás nedal WF díky WF totemu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Shaman a vše o něm | |
| |
|
| |
| Shaman a vše o něm | |
|