The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Shaman a vše o něm

Goto down 
+11
bizon
Dinky
Diks
Orm
Rose
ChuckNorris
Majin
cukr
Heimdal
aerys
Ordann
15 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Pecek

Pecek

Poeet p?íspivku : 623
Registration date : 06. 11. 08

Shaman a vše o něm - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyThu 07 May 2009, 10:38

Jo ja to zkousel když jsem byl na hunterovi, ale vzpomínám si, že na Morovým serveru to jelo i v kočce/medvědovi... třeba je to tam jinak, třeba ne Smile
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

Poeet p?íspivku : 228
Registration date : 21. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyThu 07 May 2009, 02:49

Ano, i mi funguje ... zkoušel jsem to s Fenneasem.
Radiq s Hardiholdem (omlouvám se jestli jsem skomolil nicky) ho používají v aréně i bg. Něco do sebe to bude mít, ale obětuješ grounding.

Pecku ono ti to fungovalo ve formě (kočka, medvěd) nebo jen v taurenovi?
Návrat nahoru Goto down
Pecek

Pecek

Poeet p?íspivku : 623
Registration date : 06. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyThu 07 May 2009, 02:01

včera jsem byl HC... Aerys daval a chodilo nam to Janickovi i me když sem to koušel jako meele Smile
Návrat nahoru Goto down
Dinky

Poeet p?íspivku : 242
Registration date : 19. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyThu 07 May 2009, 01:47

Funguje vám shamíci WF totem ? Kdyžtak zkuste Wink Díky
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyFri 23 Jan 2009, 17:00

aha Smile
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

Poeet p?íspivku : 322
Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyFri 23 Jan 2009, 16:53

j ja vim, tam to jde udelat 2ma zpusoby - das posledni bod do zkraceni silecne a dva do levnejsich kouzel nebo vsechny do levnejsich kouzel
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyFri 23 Jan 2009, 16:21

Cukriku v tom pvp buildu mas 3 body nezařazené. Mě zatím resto neláká, jen zajímá se tak zajímám.
Návrat nahoru Goto down
bizon

bizon

Poeet p?íspivku : 56
Registration date : 18. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyFri 23 Jan 2009, 16:15

moc ti dekuju:)

jinak k tomu ordanovu prispevku: sice jeste 70 nemam, ale v tom enha shamanovi uz se zacinam docela vyznavat, a musim s tebou jen souhlasit. agilita a crit se hodej uplne maximalne...mam teda zkusenosti jen z pve. at uz jde o levnejsi shoky, nebo rychlejsi utok..
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyFri 23 Jan 2009, 15:28

pro bizona

chtel jsi PVE Resto shamana. PVE oproti PVP nepotrebuje tolik nature guardiana ale zase potrebuje snizeni threatu ze svych kouzel. Takze talenty byc hdal nejak takhle (ten se zvysenou sanci na zasah je zbytecnej, protoze to ne mangosu nejde tak se vyplati dat body jinam). Pet bodu do intelektu je zaklad kterej pouzivaji vsechny buildy az na PVP ele kterej nato nema body.

http://wow243.vocinellarete.com/shamant.php?0000000000000000000050000000000000000000055230051355313513321

do PVP mam udelany talenty takhle:

http://wow243.vocinellarete.com/shamant.php?0000000000000000000050202000000000000000052030051055312515321

Instantni vlk je dost dulezijtej - at uz jako vlajkonos, nebo jako zdrhaci nastroj pred zamilovanymi aliky. Snizenej CD na grounding totem ve spojeni s 2. bonusem u Ssetu - snizeni CD groundingu o 1,5 sekundy - se v PVP taky hodne hodi. V tomhle buildu je guardian dulezitejsi takze body jsem do nej prehazel ze snizeni threatu klterej je v PVP nanic (stejne mi to ze mam agro sviti porad...)
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyThu 22 Jan 2009, 20:56

Zajímal by mě názor těch co o enha shamanovi něco ví. V době kdy nešel server jsem pročítal net a zjistil že někteří absolutně odsuzují agilitu u enha shamana, jíní ji dávají největší význam.
Kdysi jsem si podobné guidy četl, ale to jsem ještě nebyl ani 50 a moc mi to neříkalo.

Teď jak to vidím, je pro mě agilita asi nejdůležitějším statem ... spolu se staminou. Agilita mi přídává krit ... když padne krit, přidá mi to rychlost útoku, o 60% levnější 2 násludující shocky a 10% AP celé partě ... z toho mi logicky vyplývá že krit je lepší než AP. Navíc 1 agilita = 2 armor u shamana, navíc ještě přidává dodge. Proto nechápu proč něco cpát do AP místo kritu.
S tímto vším nechápu, proč pvp setu pro enha shamana mají staty stamku a strenght, případně intellect a mají pouze krit šanci ... rozhodně lepší by byla místo strenght agilita a místo krit chance AP ... strenght přidává akorát do blocku což podle mě rozhodně není pro enha shamana vitální ... mnohem raději tu agilitu na dodge.

Jen tak pro zajímavost, člověk co měl enha shamana cca 1 hodinu (na funu) se mi vysmál že chci agilitu u enha shamana ... člověk co si rozdělil talenty tak, že dal vše do enha stromu - kdo to znáte, víte že některé věci se tam vylučují Guardian totems a Enhacing totems, Shield specialization je u enha shamana absolutně zbytečný (btw taky jsem četl, že s tímto talentem a anticipation se dá tankovat Very Happy), Improved Lightning shield - 3 body? proč? Improved weapons totems? Na pvp a do duelu? Do duelu určitě zbytečné.

Omlouvám se za dlouhý text, když tak prosím reagujte ... podle setu se asi pletu, ale prostě mi to tak přijde lepší.
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

Poeet p?íspivku : 419
Registration date : 26. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyThu 22 Jan 2009, 02:16

nz
Návrat nahoru Goto down
http://www.viry.cz/forum
Ordann

Ordann

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyThu 22 Jan 2009, 01:51

Aha, to jsem netušil. Podívám se, jak půjde server, co mezi nima je. Díky
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyThu 22 Jan 2009, 00:49

fungují jen potky za aréna pointy (nebo honory, teď nevím), ne?
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyThu 22 Jan 2009, 00:48

Teď jsem zjistil že v arénách se nedají používat potky. To ani Free Action Potion? Jak se mám potom jako shaman bránit stunujícímu rogunovi nebo fearujícímu lockovi/prejstovi? Nejlíp kombinací stunujících a fearujících clas.
Návrat nahoru Goto down
Majin

Majin

Poeet p?íspivku : 53
Registration date : 04. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyMon 19 Jan 2009, 22:25

nevíte kde bych našel novej build na ele/resto shamana?
Návrat nahoru Goto down
bizon

bizon

Poeet p?íspivku : 56
Registration date : 18. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptySat 17 Jan 2009, 23:29

Cukřiku, moh bys mi prosim poradit, jakej talent build použít na resto shamika? jestli dát všechno do resto...nebo něco vynechat a skombinovat to třeba s enha nebo ele?
Návrat nahoru Goto down
Rose

Rose

Poeet p?íspivku : 1314
Registration date : 05. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptySat 17 Jan 2009, 02:53

jako s Diksem sem daval nejake duely ale chytal sem se jenom kdyz zkousel nove buildy.. to sem mel vyjimecne aktivni bilanci... kdyz byl v tom co ted hraje na arenu tak si jako holy pala ani neskrknu, ma 15k hp, dostanu ho max na 5k hp a lezim v kytkach..
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptySat 17 Jan 2009, 02:07

Locka prakticky neznám, ale moje zkušenosti z bg a z různých potkání při těžbě jsou že záleží jestli mám CD na shocku nebo ne. Když na mě hodí tu svoji "hp-sajku" nebo jak se to jmenuje, loudám se k němu málem plazením a musím 5sec čekat na cd, tak mu pak musím znovu sundávat 50%hp. Ale když mu to hned přeruším nebo to chytne grounding, není to zase tak těžké. Ale je možné že jsem potkával jen low ... s Diksem jsem kdysi dával duel a jako že jsem se nechytal Smile

Ještě k tomu Grounding totemu ... má chytat i takové spelly jako crippies (nebo jak se jmenuje to co hází mobi), rooty, slow ... atd? Prostě spely co nedávají dmg, v popisu je tuším že má chytat negativní spelly, nebo se pletu?
Návrat nahoru Goto down
Diks

Diks

Poeet p?íspivku : 71
Registration date : 26. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptySat 17 Jan 2009, 01:45

s Ele zase takový problémy nemám mám skoro 500 res tak do mě šlupky moc nejdou.. a když jdou tak za tu dobu co je cástí sem healnutej...
Enha.. ten mi dělá docela problémy...šlupka jednou za 3s za 6k je už docela znát to dlouhodobě nevydržim chvíli se to dá snášet hodim mu klednu a 500 ap dole... ale stejně to nejde snášet věčněSad
A resto je taky docela v poho..ale je to taky na půl hodniny jako se všema healerama....balance druid a holy pala... stima 20 minutový duely/arená jsou opravdu nudný :-D

a k dinkimu.... mam hodně instantů ale každej začne ůčinkovat až za 1s... mam jeden co je instantní a zároven ubírá hned 1k... ale to mě instantně vyléčí za 1k a to se mi nechce plejtvat hned na začátku když mam full hp a bublu z voida na 4k dmg absorbace ..neni to moc ale v areně a natož při duelu je to brůtálně znát ještě s mojim healem..

A díky cukře za to k těm šamanům určitě se mi to bude hodit:)
Návrat nahoru Goto down
Dinky

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyFri 16 Jan 2009, 23:42

No ja chci poradne vyzkouset Ele, abych vedel, ceho budu schopnej, az bude dobrej equip. Jinak resto neni dle me nuda. Obcas healuju v dungu a nebo v BG, kdyz tam jsou nejaci silaci na dmg a bavi me to:-) A jak cukr rikal,sila shamana je v totemech,ale kdyz nedelaji vsechny totemy, co maji.... Smile
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyFri 16 Jan 2009, 23:37

overpowered

ona je docela pravda ze dobre zahranej shaman se da zabit strasne tezko takze natom neco bude, ale ja ho jel od zacatku s tim ze bude resto a to taky je, spousta lidi se mi divi ze jsem resto ze to musi byt nuda, ale me to naopak za nej strasne bavi, i ufa jsem dohanel v arene k silenstvi..

totemy sepisu za chvili a hodim to sem (rozdeleni co maji delat a co delaji na mangosu (aspon podle me zkusenosti). Nedavno jsem poprosil nejmenovane GM jestli by se mnou netestlo grounding totem co dela na ice a mluvil jsem s kamosem co ma na ofu shamiho a ptal jsem se ho co vsechno ne "ma" chytat, ale na ofu chyta (teorie a praxe jsou mnohdy hodne odlisny)
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyFri 16 Jan 2009, 23:34

overpower?
Návrat nahoru Goto down
Dinky

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyFri 16 Jan 2009, 23:32

Pěkně sepsaný cukříku. Mě se líbí, jak každýmu strašně vadí ten jeden blbej totem Smile Dejte instant nebo něco jinýho s malým castem, totem je fuč a pak hned můžete dát ten svůj fear atd. Ohledně enha shamana, to je fakt krása.Do lvl 70 jsem za něj hrál a ustojí hodně + pěkná dmg, když WF critne Smile Teď hraju za ele a můžu potvrdit, že jakmile někdo dojde z mele, je těžký to ustát, protože ruší shamanovi cast. Plus sem tam prdnete při healu na shamana fear, stun či cokoliv a konečná. popravdě se mi hrálo asi líp za enha shamika. Ohledně resto, to jsem ještě nezkoušel. Až vyzkouším, pak můžu dát vědět.
PS: Co je to OP shaman? Zkratky ve wow mi nikdy nešly.
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyFri 16 Jan 2009, 23:11

ChuckNorris napsal:
nic ti nebrání napsat fix Wink

j ja vim ze mm tu moznost, ale zaprve tomu vubec nerozumim a za druhe s tim nemam zadne zkusenosti. Ja jsem to psal jenom obecne, protoze ten totem je hodne slozitej a to ze by nekdy fachal jak ma je dost nepravdepodobny, takze se porad bude nadavat na ultra mega giga bugle nesmrtelne OP shamany, ale uz jsem se s tim smiril

diks slabiny shamana?

ele - musi kastit dej mu tongues a konci, nema si ji jak sundat. Ma jeden instant co 6 (pokud ma talenty tak 5) sekund. Pokud ho nechas kastit pak je to tvuj pohred, protoze ma dost brutalni dmg a diky armoru a healu i vydrz. Obcas ma problem s manou, spelly nema nejlevnejsi a pokud je proti class s healem je t trochu problem.

enha - musi dojit a byt na melee range od cile jinak si moc neboucha. Je dost problem ho nenechat dojit, protoze ma totem a frost shock. Jeho velka nevyhoda je nedostatek many pri delsim souboji. Navic ted shamanistic rage nedodava manu kazdou ranou ale ma opravdu jenom sanci takze si behem par sekund tu manu nedoplni na max jak tomu bylo kdyz jsem jeste cukra expil. Nema takovej armor jako ele nebo resto, takze se da i o neco snaze zabit na blizko - coz bych ale u tebe jako locka moc neriskaval, proc WF a prdis ke kytkam zespoda. Navic nema ani tak silnej heal, sice se mu cas AP prepocitava do spell dmg a BH ale neni to moc.

resto - asi nejvetsi "prase" dokaze porazit kohokoli - melee nedojde, casterum dochazi mana. Pokud melee dojde tak ma esko a roguny mu nic neudelaji, wari stezi, jedinej problem jsou retardini a jejich stunkill.

proti shamanovi je super nejaka class ktera ma jakejkoli druh disspelu - shaman, priest, obcas i mage se spellsteal, hunter taky neni spatnej ale musi se umet.

nejvetsi sila shamana je v totemech a jejich spravne pouzivani. Pokud shaman s totemama umi a vi co kdy pouzit tak se da strasne tezko zabit.
Nesmim taky zapomenout na PURGE Smile
Jinak zaklad proti shamanum (i vlastne v celem PVP) je znat svou class a class soupere. Nic vic to neni...
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 EmptyFri 16 Jan 2009, 23:08

Diks napsal:
Kdo mi prozradí kde má šaman svojí největší slabinu??Smile prosím i v různých talentech pokud je to uskutečnitelnýSmile

mezi nohama, ale to má každá classa kromě nemrtvých Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Shaman a vše o něm
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Class-
Přejdi na: