The Fire clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Fire clan

komunikátor pro členy a vedení guildy The Fire clan

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Shaman a vše o něm

Goto down 
+11
bizon
Dinky
Diks
Orm
Rose
ChuckNorris
Majin
cukr
Heimdal
aerys
Ordann
15 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Diks

Diks

Poeet p?íspivku : 71
Registration date : 26. 12. 08

Shaman a vše o něm - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 22:59

Kdo mi prozradí kde má šaman svojí největší slabinu??Smile prosím i v různých talentech pokud je to uskutečnitelnýSmile
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

Poeet p?íspivku : 419
Registration date : 26. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 22:52

nic ti nebrání napsat fix Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.viry.cz/forum
cukr

cukr

Poeet p?íspivku : 322
Registration date : 09. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 22:50

Heimdal napsal:
Diks napsal:
Aha Smile i na ten Fear je to Grounding?
to je zas tremor ne? Smile

grounding je trochu slozitejsi totem a pochybuju ze se mngosu povede ho zprovoznit tak jak ma jit

jestli chcete tak vam sem ty totemy klidne popisu

jinak proti fearu charmu atd je tremor totem, ale grounding ma chytat i lockova fear a magova ovci (jenom jednou a pak zmizet) problem mangosu je v tom, ze tylhe dva spely nedaji zadnou dmg, takze totem nema "duvod" zmizet
Návrat nahoru Goto down
Heimdal

Heimdal

Poeet p?íspivku : 494
Registration date : 07. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 22:46

Diks napsal:
to je zas tremor ne? Smile
Návrat nahoru Goto down
Diks

Diks

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 22:33

Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 22:31

Diks napsal:
Windfury totem?? moje noční můra... Sad
Zachytí jakou koliv mojí 1 ránu a ještě zadržuje fear Sad a nedokážu ho zničit dříc jak do 1s.. což je u instanta dlouhej čas.. Sad

to je grounding
Návrat nahoru Goto down
Diks

Diks

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 22:01

Windfury totem?? moje noční můra... Sad
Zachytí jakou koliv mojí 1 ránu a ještě zadržuje fear Sad a nedokážu ho zničit dříc jak do 1s.. což je u instanta dlouhej čas.. Sad
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

Poeet p?íspivku : 228
Registration date : 21. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 19:04

Taky nevím co je na shamanovi buglého. Grounding mi někdy nechytne i normalní spell co by měl ... parkrát se mi to už stalo.
Windfury totem nepoužívám a jelikoř arény nechodím, ani nevím kde bych ho používat měl.

Ale šlo mi spíše o talenty, o totemech vím.
Mental quickness v enha stromu funguje?
Enhacing totems prý nefunguje, je to tak?
Dual wield specialization funguje jak? Přibližně nebo vůbec?
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

Poeet p?íspivku : 677
Registration date : 30. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 17:19

Nechcete to rozepsat Totem / co má delat / co nedela nebo dela spatne
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 15:25

tim nerfem doufam myslis spraveni dost casto nefunkcniho NS a bohuzel nefunkcniho windfury totemu, jestli jo tak super...

jinak jedinej bug o kterym vim je grounding totem a kdyz jsem mluvit s kamosem co vsechno chyta na ofu (ma tam enhacko shamiho na pozadani hodim link) tak nema chytat akorat ten stun od paladina a repetenci od paladina. Ovci a dalsi veci chyta i na ofu, akorat jedinej rozdil je v tom ze chytne ovci a zmizi. Tady ji chyta dokud nedostane dmg

jo vlastne jeste ten talent u ele na 100% krit co facha i na heal a nema, jo to je docela prasarna, ale to me mrzet nebude, to nemam, ja jsem mirumilovnej resto shamanek Razz
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 13:41

Orm napsal:
ChuckNorris napsal:
teď o víkendu vás shamany konečně nerfneme, tak se nelekejte, že vám nepůjdou ty bugy jako doteď Wink

Budu sledovat changelog Smile

už ho překládám
Návrat nahoru Goto down
Orm

Orm

Poeet p?íspivku : 677
Registration date : 30. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 13:04

ChuckNorris napsal:
teď o víkendu vás shamany konečně nerfneme, tak se nelekejte, že vám nepůjdou ty bugy jako doteď Wink

Budu sledovat changelog Smile
Návrat nahoru Goto down
Rose

Rose

Poeet p?íspivku : 1314
Registration date : 05. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 12:19

ChuckNorris napsal:

skvele, bajecne, uzasne What a Face
Návrat nahoru Goto down
ChuckNorris

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 12:06

Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyFri 16 Jan 2009, 04:21

Rád bych se zeptal jestli někdo přímo víte které talenty u shamana na Ice nefungujou.
Nedávno jsem zjistil že mám asi 5 bodů zbytečně ... jen jsem se nedostal k tomu to změnit.
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyThu 13 Nov 2008, 03:33

No však to je správně Smile Staff bude mít tu rychlost 3 a více ... a když jedeš 2h zbraň, tak to nepadá tak často ... ale zase když padne Very Happy

Mi včera poprvé padlo 3 krit windfury, jen škoda že ne na main zbrani ... to by byla rána Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Majin

Majin

Poeet p?íspivku : 53
Registration date : 04. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyWed 12 Nov 2008, 21:58

mně to dá třeba dvakrát po sobě a pak třeba 10 min nic. Se staffkou to je taky docela good Smile
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyTue 04 Nov 2008, 00:05

Kdyby nebyl skrytý, tak se neptám ... teda snad Very Happy
Měl by být ... ještě se mi nikdy nestalo aby mi paldo wf na obě sekyry Sad To by pak byl dmg Very Happy

Co mi vrtá hlavou je že na 1H dávám stejně dmg jako na 2H ... teda při WF. Používám 2 one handky a je to úplně o něčem jiném než 2H ... a vyskilované mám obě.
Návrat nahoru Goto down
aerys

Poeet p?íspivku : 94
Registration date : 03. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyMon 03 Nov 2008, 22:08

mozná teda jo ale ted sem to zkousel a nevnimam ani skrytej CD proste to de hned afro
Návrat nahoru Goto down
cukr

cukr

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyMon 03 Nov 2008, 21:45

mas, WF nema normalni CD, ma skrytej, tzn ze minimalni cas mezi dvema WF by mel byt minimalne 3 sekundy
Návrat nahoru Goto down
aerys

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyMon 03 Nov 2008, 21:31

ja osobně teda zadnej nemam lol!
Návrat nahoru Goto down
Heimdal

Heimdal

Poeet p?íspivku : 494
Registration date : 07. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyMon 03 Nov 2008, 21:25

ale mel by byt 3s ne? Mad
Návrat nahoru Goto down
aerys

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyMon 03 Nov 2008, 21:21

Dobře že je tu i shaman lol! .....CD na windfury neni vubec zadnej takze je to v poho pirat
Návrat nahoru Goto down
Ordann

Ordann

PříspěvekPředmět: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 EmptyMon 03 Nov 2008, 16:22

Cukr tu někde psal že by si tady psal sám Smile
Šamanů je nás v g dost ... Já bych se rád dozvěděl něco nového.
Pořád mám dilema jestli na 70 mám používat 2h axe nebo 2 one handky Sad
Jinak talenty budu mít nejspíše 0/43/18 - možná to ještě upravím jak se rozhodnu pro zbraň, ale asi to nechám takto, abych mohl měnit Smile
A drobnost Smile Víte někdo přesný CD na windfury? Já četl že 3sec, ale nevím to jistě.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Shaman a vše o něm   Shaman a vše o něm - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Shaman a vše o něm
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Fire clan :: WoW :: Class-
Přejdi na: